Opublikowano środa o 18:542 dni F4 grałem jak poyebany i bawiłem się bardzo dobrze. Wystarczy obniżyć swoje oczekiwania do Zera i niema rozczarowania.Interesuje mnie teraz lokalizacja F5, po czym przyjdzie nam się poruszać? Nowy Jork? i jego okolice? Metra i podziemia miasta, które nigdy nie śpi? A może jakieś bardziej pustynne rejony tym razem i powrót do tego co oferowało New Vegas, może Los Angeles i zmutowane Hollywood?Jeśli to że Bethesda uruchomiła prace nad Fallout 5 to ja wsiadam w Hype Train :)
Opublikowano środa o 19:202 dni Autor No ja F1 i F2 te stare od Interplaya przechodzilem kilkukrotnie z róznymi buildami postaci. W F3 i NV gralem troszkę i NV bardzo mi się podobało. F76 technicznie na premierę to był śmieć ale uparłem się i przeszedłem bo gameplayowo była to gra bardzo łatwa.F4 ujeło mnie klimatem i eksploracją i w sumie niczym więcej. Ale to mi wystarczyło aby wbić calaka dwukrotnie - na PS4 i PS5.Co do piątki.. stworzyłem ten topik na bazie plotek z reddita, zajawek na fejsie, w zasadzie bez podanych konkretów. Na oficjalne info, jakieś detale to poczekamy trochę. I tak sobie gdybiąc, chciałbym aby tą grę robiło inne studio niż Bethesda. Larian to najlepsza opcja ale równie dobrą mógłby być.. From Software! Czujecie klimat post apo w wersji soulslike? Wiem że dla wielu osób byłoby to jak bluźnierstwo ale z samej ciekawości chciałbym zobaczyć lub zagrać w taką gierkę.
Opublikowano czwartek o 10:091 dzień Larian powiedziało, że następne dwie gry jakie wydadzą to będzie ich własne IP, czyli do tematu Larian możemy wrócić może w 2039 roku, jeśli ktoś z nas będzie żył. Vincke powiedział żartem (?), że ma nadzieję, że do 2030 będą mogli coś pokazać o swojej nowej "szalenie ambitnej" grze.Swoją drogą, tamten wywiad z Vinckem to niezłe wytłumaczenie, czemu firmy starają się mieć więcej niż jeden projekt na JAKIMŚ etapie. W ten sposób minimalizują problem, że osoby odpowiedzialne za pewne sekcje nagle będą miały etap, że po prostu nic nie robią, bo jedna gra już poszła dalej, a nic innego nie jest na tym etapie. Tak więc chociaż druga gra będzie bardzo wstępna, to w jakiejś mierze Larian pracuje nad dwiema grami. Bardzo możliwe, że Bethesda myśli podobnie, i chociaż przez najbliższe lata produkcja będzie skupiona w pełni na Elden Scrolls, to coś tam wstępnego będzie robione w kwestii nowego Fallouta.Larian boss Swen Vincke says the studio is 'deep in the trenches' on its 'crazy-ambitious' follow up to Baldur's Gate 3, hopes to show it off no later than 2030 because 'my wife will divorce me if it takes longer' | PC Gamer