Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

F4 grałem jak poyebany i bawiłem się bardzo dobrze. Wystarczy obniżyć swoje oczekiwania do Zera i niema rozczarowania.

Interesuje mnie teraz lokalizacja F5, po czym przyjdzie nam się poruszać? Nowy Jork? i jego okolice? Metra i podziemia miasta, które nigdy nie śpi? A może jakieś bardziej pustynne rejony tym razem i powrót do tego co oferowało New Vegas, może Los Angeles i zmutowane Hollywood?

Jeśli to że Bethesda uruchomiła prace nad Fallout 5 to ja wsiadam w Hype Train :)

ba8ad7e1-a037-48e0-9dc2-699442a126ae.png

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oczekiwania? Absolutnie żadnych. To będzie kolejna bethesda the game. Z beznadziejną fabułą, dziwacznymi systemami, miałkimi dialogami i nudnymi questami. Dałem się nabrać na hajp na Starfielda, teraz

• Fallout 4 to najbardziej bezduszna gra w jaką grałem, więc oczekiwania żadne. Nawet jak Zax da w recce 10/10 to nie będę się jarał.

• Wyciągam klasyczną kartę pod tytułem "silnik". Cokolwiek będzie wypuszczane na tym szajsie będzie bardziej pasowało do antykwariatu, co Starfield tylko udowodnił. Wieczne loadingi, masa rozwiązań, któ

Opublikowano
  • Autor

No ja F1 i F2 te stare od Interplaya przechodzilem kilkukrotnie z róznymi buildami postaci. W F3 i NV gralem troszkę i NV bardzo mi się podobało. F76 technicznie na premierę to był śmieć ale uparłem się i przeszedłem bo gameplayowo była to gra bardzo łatwa.

F4 ujeło mnie klimatem i eksploracją i w sumie niczym więcej. Ale to mi wystarczyło aby wbić calaka dwukrotnie - na PS4 i PS5.

Co do piątki.. stworzyłem ten topik na bazie plotek z reddita, zajawek na fejsie, w zasadzie bez podanych konkretów. Na oficjalne info, jakieś detale to poczekamy trochę.

I tak sobie gdybiąc, chciałbym aby tą grę robiło inne studio niż Bethesda. Larian to najlepsza opcja ale równie dobrą mógłby być.. From Software! Czujecie klimat post apo w wersji soulslike? Wiem że dla wielu osób byłoby to jak bluźnierstwo ale z samej ciekawości chciałbym zobaczyć lub zagrać w taką gierkę.

Opublikowano

Larian powiedziało, że następne dwie gry jakie wydadzą to będzie ich własne IP, czyli do tematu Larian możemy wrócić może w 2039 roku, jeśli ktoś z nas będzie żył. Vincke powiedział żartem (?), że ma nadzieję, że do 2030 będą mogli coś pokazać o swojej nowej "szalenie ambitnej" grze.

Swoją drogą, tamten wywiad z Vinckem to niezłe wytłumaczenie, czemu firmy starają się mieć więcej niż jeden projekt na JAKIMŚ etapie. W ten sposób minimalizują problem, że osoby odpowiedzialne za pewne sekcje nagle będą miały etap, że po prostu nic nie robią, bo jedna gra już poszła dalej, a nic innego nie jest na tym etapie. Tak więc chociaż druga gra będzie bardzo wstępna, to w jakiejś mierze Larian pracuje nad dwiema grami. Bardzo możliwe, że Bethesda myśli podobnie, i chociaż przez najbliższe lata produkcja będzie skupiona w pełni na Elden Scrolls, to coś tam wstępnego będzie robione w kwestii nowego Fallouta.

Larian boss Swen Vincke says the studio is 'deep in the trenches' on its 'crazy-ambitious' follow up to Baldur's Gate 3, hopes to show it off no later than 2030 because 'my wife will divorce me if it takes longer' | PC Gamer