Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Game Boy Extreme

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, Shen napisał(a):

Pegasus Extreme wyprzedany, Łapusz uciekł, dodruku nigdy nie będzie, za jakiś czas można o tym pomyśleć

Dwa tygodnie temu udało mi się kupić nówkę sztukę Pegasus Extreme wraz z innymi specjalnymi wydaniami, fartnęło się.
Perez liczę na ten dodruk PC Extreme D. Może się uda go upchać do GB Extreme, bo moje zamówienie jeszcze nie zostało wysłane.

7vrDaSQ.jpeg

• Odpowiedzi 358
  • Wyświetleń 20,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A co tu stary wymyślisz? :) Umówmy się - to wszystko działa dzięki Wam, tej niedużej grupce Czytelników, która kupuje dosłownie wszystko. Mówimy o sprzedażach rzędu 3-5 tysięcy na książkę/specjal itp.

• Dobry! Zgodnie z planem czas na info odnośnie kolejnego specjala. W połowie grudnia pojawi się Game Boy Extreme. 132 strony skupione wokół GB i GBC, ponad 60 recenzji i ponad 20 artykułów traktujących

• Z kim rozmawialiśmy to by pewnie musiał @MatekDM powiedzieć, bo on te współprace dogrywał. Natomiast w tym roku: ogarnęliśmy sociale, świetnie tu działa @Piechota - wzrosty takie, że za PRL-u by się

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, że Perez nie odkupił praw do tych numerów, jak Łapusza ścigali wierzyciele i jeszcze nie zwinął się z interesem. Pewnie za bezcen by to oddał, żeby było na flaszke.

Opublikowano
14 minut temu, Shen napisał(a):

Szkoda, że Perez nie odkupił praw do tych numerów, jak Łapusza ścigali wierzyciele i jeszcze nie zwinął się z interesem. Pewnie za bezcen by to oddał, żeby było na flaszke.

To nie do końca tak. Ja to mam dogadane z Łapuszem w tym sensie, że po zmianie wydawcy on sobie zostawił to, co miał wydrukowane, a ja przejąłem prawa do opcji e-wydań czy potencjalnego dodruku. Nawet niedawno do niego pisałem, bo bym chciał to już ustalić co i jak, bo nie chciałem mu z dodrukami wchodzić w paradę, skoro miał swoje wydania fizyczne (a mi też zupełnie się z tym nie spieszyło). Natomiast skoro teraz poznikały te wydania papierowe, a też coraz częściej pojawiają się pytania o dodruki, no to temat do odkurzenia. No, tylko, hmm - na razie cisza ze strony Łapusza, ale jak się odkopię z bieżących spraw (w piątek zamykamy numer i chcę skończyć wysyłki GB) to spróbuję się z nim złapać i ustalić temat do końca.

2 godziny temu, Postal napisał(a):

@Perez Jest szansa, że limitka z Allegro w zestawie z MGS którą zamówiłem wyjdzie w tym tygodniu? Nadal mam tylko status "Zakup opłacony".

Jak najbardziej jest. Właśnie kończę z Allegro wysyłki Allego Box (jutro wyjdą, poza tymi czekającymi na poprawione okładki, ale to ze 20 może paczek), te wszystkie DPD/Orlen/DHL już wyszły, zostaje sam InPost. Daj znać na PW to Ci wrzucę w pierwszej kolejności.

Opublikowano
  • Autor
42 minuty temu, Perez napisał(a):

To nie do końca tak. Ja to mam dogadane z Łapuszem w tym sensie, że po zmianie wydawcy on sobie zostawił to, co miał wydrukowane, a ja przejąłem prawa do opcji e-wydań czy potencjalnego dodruku.

Wydawało mi się, że pisałeś, że on sobie zostawił też prawa do dodruków, mój błąd.

Jakbyś miał wejść w te dodruki, to zróbcie chociaż lekką korektę, w tematach poszczególnych wydań błędy są wymienionegayos

Opublikowano

Taki Pegasus Extreme to bym dokupił. Jedyny którego nie mam. GameBoy przekartkowany. Zapowiada się super.

Opublikowano

Podoba mi się że gry do Gameboya są na szarym tle, a do Colora na kolorowym. Taki drobny smaczek, ale całkiem fajnie to wyszło.

Opublikowano

@Perez Poczekaj aż na Łopusza znowu się będzie ktoś rzucać, że mu nie zapłacił za coś, a wtedy go zaproś na jednego i podsuń aneks do umowy, gdzie za kilka złotych przejmujesz resztę praw do archiwaliów ). Może nawet w piwnicy ma jakieś stosy gazetek i by Ci oddał za kolejnego mocnego kolegę )

Opublikowano

Dotarło i do mnie. Tyle kontentu i dobrych polecajek z przeszłości, że będzie nadrabiane. W super mario land się zagrywałem swego czasu ale o dwójce nie bylem świadom wtedy istnieniaobama

IMG20251216083718.jpg