Opublikowano wczoraj o 17:15 1 dzień 10 minut temu, Shen napisał(a):Pegasus Extreme wyprzedany, Łapusz uciekł, dodruku nigdy nie będzie, za jakiś czas można o tym pomyślećDwa tygodnie temu udało mi się kupić nówkę sztukę Pegasus Extreme wraz z innymi specjalnymi wydaniami, fartnęło się.Perez liczę na ten dodruk PC Extreme . Może się uda go upchać do GB Extreme, bo moje zamówienie jeszcze nie zostało wysłane.
Opublikowano wczoraj o 17:21 1 dzień Kurde żałuję, że nie mam Dreamcast Extreme. Szkoda, że tego nie wydali po Perezem.
Opublikowano wczoraj o 17:34 1 dzień Autor Szkoda, że Perez nie odkupił praw do tych numerów, jak Łapusza ścigali wierzyciele i jeszcze nie zwinął się z interesem. Pewnie za bezcen by to oddał, żeby było na flaszke.
Opublikowano wczoraj o 17:53 1 dzień 14 minut temu, Shen napisał(a):Szkoda, że Perez nie odkupił praw do tych numerów, jak Łapusza ścigali wierzyciele i jeszcze nie zwinął się z interesem. Pewnie za bezcen by to oddał, żeby było na flaszke.To nie do końca tak. Ja to mam dogadane z Łapuszem w tym sensie, że po zmianie wydawcy on sobie zostawił to, co miał wydrukowane, a ja przejąłem prawa do opcji e-wydań czy potencjalnego dodruku. Nawet niedawno do niego pisałem, bo bym chciał to już ustalić co i jak, bo nie chciałem mu z dodrukami wchodzić w paradę, skoro miał swoje wydania fizyczne (a mi też zupełnie się z tym nie spieszyło). Natomiast skoro teraz poznikały te wydania papierowe, a też coraz częściej pojawiają się pytania o dodruki, no to temat do odkurzenia. No, tylko, hmm - na razie cisza ze strony Łapusza, ale jak się odkopię z bieżących spraw (w piątek zamykamy numer i chcę skończyć wysyłki GB) to spróbuję się z nim złapać i ustalić temat do końca. 2 godziny temu, Postal napisał(a):@Perez Jest szansa, że limitka z Allegro w zestawie z MGS którą zamówiłem wyjdzie w tym tygodniu? Nadal mam tylko status "Zakup opłacony".Jak najbardziej jest. Właśnie kończę z Allegro wysyłki Allego Box (jutro wyjdą, poza tymi czekającymi na poprawione okładki, ale to ze 20 może paczek), te wszystkie DPD/Orlen/DHL już wyszły, zostaje sam InPost. Daj znać na PW to Ci wrzucę w pierwszej kolejności.
Opublikowano wczoraj o 18:40 1 dzień Autor 42 minuty temu, Perez napisał(a):To nie do końca tak. Ja to mam dogadane z Łapuszem w tym sensie, że po zmianie wydawcy on sobie zostawił to, co miał wydrukowane, a ja przejąłem prawa do opcji e-wydań czy potencjalnego dodruku.Wydawało mi się, że pisałeś, że on sobie zostawił też prawa do dodruków, mój błąd. Jakbyś miał wejść w te dodruki, to zróbcie chociaż lekką korektę, w tematach poszczególnych wydań błędy są wymienione
Opublikowano wczoraj o 18:46 1 dzień Taki Pegasus Extreme to bym dokupił. Jedyny którego nie mam. GameBoy przekartkowany. Zapowiada się super.
Opublikowano wczoraj o 19:06 1 dzień Podoba mi się że gry do Gameboya są na szarym tle, a do Colora na kolorowym. Taki drobny smaczek, ale całkiem fajnie to wyszło.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. @Perez Poczekaj aż na Łopusza znowu się będzie ktoś rzucać, że mu nie zapłacił za coś, a wtedy go zaproś na jednego i podsuń aneks do umowy, gdzie za kilka złotych przejmujesz resztę praw do archiwaliów . Może nawet w piwnicy ma jakieś stosy gazetek i by Ci oddał za kolejnego mocnego kolegę
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Dotarło i do mnie. Tyle kontentu i dobrych polecajek z przeszłości, że będzie nadrabiane. W super mario land się zagrywałem swego czasu ale o dwójce nie bylem świadom wtedy istnienia