Opublikowano wczoraj o 10:50 1 dzień Pewnie nędzna sprzedaż Campaign Evolved szybko przerzedzi te projekty
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 5 godzin temu, ASX napisał(a):Z tego Oni+studia pomocnicze mają tam kilka projektów jednocześnie uruchomionych. M.in następne pełnoprawne Halo i rimejku dwójki i trojki.Campaign Evolved ma być fundamentem dzięki któremu następne części powstaną szybciej. Kopiują model CapcomuChętnie zobaczę takie dopakowane rimejki, szczególnie w kwestii 3 jest wiele do zrobienia, natomiast najbardziej interesuje mnie jednak ta kolejna pełnoprawna część, szczególnie, że Infinite, pomimo tego, iż grało się super, to jednak było pod wieloma względami niedopracowane.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nie ma opcji, mają już MCC I Infinite, nie będą sobie kolejnego multika dokładać, który pewnie i tak by umarł po miesiącu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak tym hejlo średnio się interesowałem, tak tym bardziej się dowiedziałem o trybie TPP, to już mi się radar powiększył i czekanko. Super wygląda ten tryb, nienawidzę w grach FPP, gdy nie działa celownik, tylko non stop z biodra strzelasz, zero immersji z takich rzeczy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ten tryb tpp wygląda komicznie i sztucznie.Jakbyśmy sterowali mechem, osobno skręca się góra, osobno dół xdParodia
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Jak coś ten tryb TPP będzie można odblokować dopiero po znalezieniu odpowiedniej czaszki w trakcie kampanii. Nie będzie on domyślnie dostępny na start. Tak jak w każdym Halo od czasów 3.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Co ty pierdolisz.Nie było nigdy trybu tpp w halo 4 czy 5 chyba że z modami, dopiero w inifinite dodali po latach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, devilbot napisał(a):Co ty pierdolisz.Nie było nigdy trybu tpp w halo 4 czy 5 chyba że z modami, dopiero w inifinite dodali po latach.Hmm? Nawet nie wiedziałem, a grę przeszedłem. A też trzeba szukać tej czaszki do tego trybu?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Czytaj ze zrozumieniem.Chodziło mi o to że czaszki modyfikujące rozgrywkę są w Halo od czasów trójki i ten tryb TPP odblokuje się dopiero po znalezieniu jednej z nich, żeby potem nie było zawodu bo nie będzie mógł grać w TPP od początku.