Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo Campaign Evolved

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie nędzna sprzedaż Campaign Evolved szybko przerzedzi te projekty

• Odpowiedzi 86
  • Wyświetleń 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Naprawdę chciałbym aby nie był to leniwy reskin obecnego już i tak wiekowego pierwszego remake’u, ale na ch00y ja liczę. XD Mimo wszystko Fable, Forza, Halo, Gearsy w jednym roku + ABK i Becia to jes

• Library ma być przebudowane

• Brak pvp, tylko kampania do 4 graczy Play Solo or with Friends Experience the full campaign in 2-player split-screen co-op (console only) or 4-player online co-op, complete with crossplay and shared p

Opublikowano
5 godzin temu, ASX napisał(a):

Z tego Oni+studia pomocnicze mają tam kilka projektów jednocześnie uruchomionych. M.in następne pełnoprawne Halo i rimejku dwójki i trojki.

Campaign Evolved ma być fundamentem dzięki któremu następne części powstaną szybciej. Kopiują model Capcomu

Chętnie zobaczę takie dopakowane rimejki, szczególnie w kwestii 3 jest wiele do zrobienia, natomiast najbardziej interesuje mnie jednak ta kolejna pełnoprawna część, szczególnie, że Infinite, pomimo tego, iż grało się super, to jednak było pod wieloma względami niedopracowane.

Opublikowano

Ja cały czas liczę na jakieś multi może coś robią po cichu?

Opublikowano

Nie ma opcji, mają już MCC I Infinite, nie będą sobie kolejnego multika dokładać, który pewnie i tak by umarł po miesiącu.

Opublikowano

Tak tym hejlo średnio się interesowałem, tak tym bardziej się dowiedziałem o trybie TPP, to już mi się radar powiększył i czekanko. Super wygląda ten tryb, nienawidzę w grach FPP, gdy nie działa celownik, tylko non stop z biodra strzelasz, zero immersji z takich rzeczy.

Opublikowano

Ten tryb tpp wygląda komicznie i sztucznie.

Jakbyśmy sterowali mechem, osobno skręca się góra, osobno dół xd

Parodia

Opublikowano
  • Autor

Jak coś ten tryb TPP będzie można odblokować dopiero po znalezieniu odpowiedniej czaszki w trakcie kampanii. Nie będzie on domyślnie dostępny na start. Tak jak w każdym Halo od czasów 3.

Opublikowano

Co ty pierdolisz.

Nie było nigdy trybu tpp w halo 4 czy 5 chyba że z modami, dopiero w inifinite dodali po latach.

Opublikowano
7 minut temu, devilbot napisał(a):

Co ty pierdolisz.

Nie było nigdy trybu tpp w halo 4 czy 5 chyba że z modami, dopiero w inifinite dodali po latach.

Hmm? Nawet nie wiedziałem, a grę przeszedłem. A też trzeba szukać tej czaszki do tego trybu?

Opublikowano

Dodali dużo później i nie wiem czy w kampanii ale w multi na bank

Opublikowano
  • Autor

Czytaj ze zrozumieniem.

Chodziło mi o to że czaszki modyfikujące rozgrywkę są w Halo od czasów trójki i ten tryb TPP odblokuje się dopiero po znalezieniu jednej z nich, żeby potem nie było zawodu bo nie będzie mógł grać w TPP od początku.

Opublikowano

A to sorry. Źle składasz zdania. Jak jakieś AI.