Opublikowano wczoraj o 07:19 1 dzień Autor No pudełko trochę tańsze, ale z drugiej strony to najgorsza wersja. Ani gry na płycie, ani Play Anywhere, jedyna zaleta to możliwość odsprzedaży jeśli ktoś sprzedaje wciąż gry
Opublikowano wczoraj o 08:02 1 dzień 51 minut temu, wojtas011 napisał(a):a na ps5 wymaga ps plusa do grania lokalnie w coopie xdw sensie mowa o coopie gdzie grają dwie osoby na kanapie plus ktoś online? chyba nie wymagają plusa by zagrać w klasyczną dwójkę... prawda?
Opublikowano wczoraj o 08:05 1 dzień Autor 2 minuty temu, Figaro napisał(a):w sensie mowa o coopie gdzie grają dwie osoby na kanapie plus ktoś online? chyba nie wymagają plusa by zagrać w klasyczną dwójkę... prawda?Na PlayStation 5 wymaga
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor Raczej można podziękować Sony, bo to przecież oni ustalają wymagania dotyczące Plusa. Czytałem i wydaje mi się to prawdopodobne, że może to być. związane z zapisami w chmurze. Gra pewnie jest zbudowana wokół infrastruktury Xboxowej gdzie tego typu rzeczy jak darmowe zapisy w chmurze są oczywistoscią, dzięki temu gra moźe synchronizowac sejwy dwóch kont niezależnie na dowolnej konsoli, gdy gra sie na split screenie.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Związane jest pewnie z tym, że gra jest online only a na PlayStation dwa konta grając razem online potrzebują pewnie subskrybcji.Problem nie występuje też na pc bo tam nie ma split screena.Zresztą kto ma znajomych do gry w halo na split screenie w wieku 40 lat.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Plus oba te profile PlayStation muszą się zalogować na konto Microsoftu xd
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Godzinę temu, devilbot napisał(a):Zresztą kto ma znajomych do gry w halo na split screenie w wieku 40 lat.ja.split screen w halo to jedyny fun aspekt tej serii
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Myśleli, że będą dyktować Sony jak ich gracze mają grać, a teraz bo burzy się wycofują.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A jaki interes miał MS w tym żeby dokładać Sony użytkowników PS Plus? Już widziałem pełno filmików że to po to żeby MS miał więcej MAU xd
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Myślę że PlayStation chciało wprowadzić nowy standard płacenia za kanapowy coop ale zobaczyli zesranie w sieci i się wycofali
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie znam żadnej gry na PlayStation gdzie w lokalnym coop potrzebowałeś aktywniej subskrypcji.Ja stawiam na pomyłkę,to ich pierwsze Halo i ostatnie na tej platformie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pewnie zwyczajna pomyłka w opisie na stronie popełniona przez jakiegoś community managera posiłkujacego się ai.No i tak będzie pierwsze halo tak jak pierwsze gearsy wersja demo na PlayStation chcecie więcej zapraszamy na Xboxa.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Rimejk remastera bez multiplayera już nie jest eksem, iksboks ma swój
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na szczęście te halo jest always online i na PlayStation nadal wymaga zalogowania do konta Microsoftu
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. I ten problem Sony rozwiąże wkrótce. Od miliona ikonek i kont mamy PC.