Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - Edycja 11, czy ktoś tu jeszcze jest?

Featured Replies

Opublikowano

Forumkowy Steam Sale XI

247c9847-55fb-4733-ae28-eabd304d5437.png

Ciekawe czy ktoś czekał, czy wszyscy sobie gdzieś poszli? Mamy rok 2025 i to już 11 lat odkąd lecimy z tym eventem. Ja tu nadal jestem i czuwam, dopóki oddycham będe starał sie podtrzymywać tradycje. Fakt że Steam Deck i inne sprzęty na stałe zagosciły u tylu osób to zasługa Gabena wiec dla niego też ciche oklaski sie należą. Mamy dużo fajnych premier, dużo fajnych uzależniających indyków wiec w tym roku jest w czym przebierać jako Mikołaje.

Start oczywiście razem ze startem Winter Steam Sale.

FAQ:

1) Chce kupić prezent ale nie mam tej osoby na friendliscie co robić?

Pisz do kolegów którzy mają tą osobe albo do mnie, ogarniemy.

2) Chce kupić gierke na konsole ale tam nie ma wishlisty/nie mam do niej dostępu co robić?

Pisz do kolegów albo do mnie, ogarniemy.

3) Chce kupić nową gierke ale cena jest zaporowa co robić?

Zbierz ekipe chętnych mikołajów i róbcie zrzutke na jeden konkretny prezent a obdarowanemu niech gacie spadają.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A mogłem poczekać z komentarzem bo kolega widzę wcześnie startuje xd @RafaU dziękuje pięknie stay tuned

• xD Dzięki Rafale, będzie granko ale w tym roku bez trollingu nie mam jak się odwdzięczyć więc bez takich mi tu

• Co jest kurde Przypominam ze czekamy na święta, bo bede bardzo zły, aczkolwiek w tym przypadku nie bede bo zaraz gierke odpalam, PQ kiedys cisnalem mocno Serdeczne dzieki wariacie.

Opublikowano

Ja w tym roku niestety raczej odpadam, budżet gierkowy zjechany do 0 (

Opublikowano

offtop: w 2017 nie bawiłem się w te gifty, byłem po stażu, a przed otwarciem biznesiku, nie miałem kasy i Rayos mi sprezentował coś z wishlisty. Było to bardzo miłe. Na tyle, że pamiętam o tym po latach. thanks

Opublikowano

U mnie bieda w tym roku więc będę sobie oglądał zza szyby i dawał reakcje dla zdrowych stim wariatów lapka

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał(a):

U mnie bieda w tym roku więc będę sobie oglądał zza szyby i dawał reakcje dla zdrowych stim wariatów lapka

drinks

Opublikowano

xD Dzięki Rafale, będzie granko lapka ale w tym roku bez trollingu nie mam jak się odwdzięczyć więc bez takich mi tu papa

Zrzut ekranu 2025-12-03 125934.png

Opublikowano
  • Autor

Co jest kurde

obraz.png

Przypominam ze czekamy na święta, bo bede bardzo zły, aczkolwiek w tym przypadku nie bede bo zaraz gierke odpalam, PQ kiedys cisnalem mocno banderasSerdeczne dzieki wariacie.

Opublikowano
20 minut temu, Velius napisał(a):

Co jest kurde

obraz.png

Przypominam ze czekamy na święta, bo bede bardzo zły, aczkolwiek w tym przypadku nie bede bo zaraz gierke odpalam, PQ kiedys cisnalem mocno banderasSerdeczne dzieki wariacie.

Na thorze wjedzie jak złoto.