Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 340 + KALENDARZ GRACZA 2026

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, Jutrzen napisał(a):

Sprawdziłeś już, co Ci proponowałem, czy po prostu bawimy się w argumentację "A nie, bo Ty"?

Heh, oczywiście że nie sprawdziłem, szanuję swój czas i świadomie decyduję na co go chcę marnować, a na co nie :). Przestawiłeś swoje argumenty, ja swoje, dla mnie to ok i dla mnie raczej temat zamknięty.

• Odpowiedzi 151
  • Wyświetleń 9,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak najlepiej rozpocząć niedzielę? Dostawą nowego numer! ;) Biorę się za pakowanie, tak że jutro powinny wyjechać wszystkie paczki z Patronite i prenumeraty do paczkomatów.

• Jestem, bo nowy rok = nowy post z wrażeniami. Okładka. Będę pewnie w mniejszości, ale nie jestem fanem tego rodzaju mozaik. No, ale rozumiem, że w ofertach reklamowych pewnie posucha, więc doceniam t

• O okładce już pisałem że super, docenię jednak ponownie, fajnie jakby przynajmniej raz w roku pojawiały się takie rysowane koncepty. Aczkolwiek muszę przyznać że okładka CD Action zrobiła na mnie jesz

Opublikowano
W dniu 17.01.2026 o 23:42, Kmiot napisał(a):

Jestem, bo nowy rok = nowy post z wrażeniami.

Wstrzymuję oddech i nalewam Guinnesa ;)

Marvel Tokon: Fighting Souls. Darek martwi się o balans (jego fetysz). Uspokajam: balansu nie będzie. Nigdy nie ma. I Darek o tym doskonale wie. Może po dwóch latach łatania się uda.

Nie tyle martwię się, co zastanawiam się jaki będzie. Bety mają to do siebie że skupiają się na testowaniu kodu sieciowego itp, zresztą rzadko kiedy zawierają najnowszy kod balansu.
Z Guilty Gear Strive na starcie było cholernie dobrze, z kolejnymi łatkami jeszcze lepiej. Więc kwestia co będzie na start, miło by było żeby nie było "top tier + reszta" na dzień dobry jak to miało miejsce w kilku bijatykach ostatnio...

Headshot Konsolite. To, że Hades 2 wygrał z Ninja Gaiden 4, nie jest specjalnie dziwne. Jasne, że Ty Darek i wielu innych graczy może preferować NG4, ale Hades 2 to nie jest byle chłopiec do bicia.

Potato Patrison ;)

No i w kwestii wszystkich tych życzeń na nowy rok: nawzajem.

Dzięki / wzajemnie

Marvel Cosmic Invasion. Czekam, aż rozwiną ten tytuł, bo już dałem się nabrać na Żółwie Ninja od tych samych twórców, a potem były bogatsze edycje gry, tylko już się nie chciało do niej wracać i teraz czuję jakbym się naciął na jakiś Early Access.

Game Pass czyli Cebula Power jak masz tą usługę ;)
Mało która gra na starcie jest obecnie kompletna, więc albo czekasz, albo narzekasz ;)

BAKA. Moja ignorancja osiągnęła taki poziom, że nie wiem co to Chainsaw Man, hehe. To znaczy się domyślam, bo widziałem jakieś obrazki w internecie, ale nie wiem czy idzie za tym jakiś fenomen czy wręcz przeciwnie. Poza tym chyba powoli przestaję się oszukiwać co to tego, że kiedykolwiek obejrzę więcej niż kilka epizodów jakiegokolwiek anime.

Nie dziwię się, jednak czasy OVA oraz kinówek minęły już dawno, Anime serialami stoi, gdyż bardziej się to opłaca, choć ilość odcinków mniejsza niż kiedyś, zresztą nie tylko w przypadku anime tak jest...

Tyle. Dziękuję za kolejny numer. Nie był idealny, ale wystarczająco dobry, by docenić wysiłek autorów (a przynajmniej większości z nich).

No to do następnego.

Do następnego ;)