Opublikowano środa o 13:162 dni No u mnie jednak wleci pewnie na premierę, podoba mi się to co dziś pokazali i wiadomo już skąd takie wcześniejsze porównania gameplay'u do Aliena Isolation.
Opublikowano środa o 18:241 dzień 7 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Nie zerkałem na gameplay, ale czytałem jeden skrót preview i sporo detali takich silentowych jednak tutaj jest jeżeli chodzi o endingi na przykład.- Main game is 10 -14 hours- Completion time varies based on whether you sneak through the fog or face horrors head‑on- Subsequent playthroughs will be a lot faster- Will have 5 endings- 3 main endings- 2 secret endings- No "A-B" choice endings- The 3 main endings can be achieved in your first play-through- 2 secret endings require New Game + playthroughHm, o wiele większa gra się zapowiada, niż się spodziewałem. Rozmiarowo podobnie do eFki, a cena niższa. Można? Można