Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Zdaję sobie sprawę, że nie każdy indyk musi mieć własny temat na forum, ale BALL x PIT zdecydowanie zasługuje, by stanąć w szeregu z takimi perełkami jak Vampire Survivors czy Balatro.Widziałem, że sporo forumowiczów gra i chwali ten tytuł, a dodatkowo już 29 maja bieżącego roku ukaże się wersja fizyczna (NS, PS5).Spędziłem z BxP blisko 40 godzin. To bardzo dobry tytuł, któremu bez wahania można wystawić solidne 8/10. Polecam — zwłaszcza że obecnie można go nabyć za około sześćdziesiąt złotych.Nadmienię, że niedawno ukazało się rozszerzenie dodające m. in. nowe klasy postaci. PS Gra wciąga jak bagno. Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez Sylvan Wielki
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Czy po tych 40 godzinach nadal odblokowujesz kolejne postacie/kulki?
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ja wszytsko zdobyłem i wybudowalem w 20-25h. Dodatkowo tak poustawialem postacie, że jak odpalam grę to mam pod korek surowców i czekam na dodatki.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ja niestety po początkowym zachwycie, przejściu bagien, grę porzuciłem ze względu na nudę i wtórność. Każdy run wygląda tak samo, postaci stają się nie warte zagrania po odblokowaniu innych, a ta progresja przez budowanie miasta znużyła mnie grindem.