Opublikowano piątek o 15:022 dni Zdaję sobie sprawę, że nie każdy indyk musi mieć własny temat na forum, ale BALL x PIT zdecydowanie zasługuje, by stanąć w szeregu z takimi perełkami jak Vampire Survivors czy Balatro.Widziałem, że sporo forumowiczów gra i chwali ten tytuł, a dodatkowo już 29 maja bieżącego roku ukaże się wersja fizyczna (NS, PS5).Spędziłem z BxP blisko 40 godzin. To bardzo dobry tytuł, któremu bez wahania można wystawić solidne 8/10. Polecam — zwłaszcza że obecnie można go nabyć za około sześćdziesiąt złotych.Nadmienię, że niedawno ukazało się rozszerzenie dodające m. in. nowe klasy postaci. PS Gra wciąga jak bagno. Edytowane piątek o 15:032 dni przez Sylvan Wielki
Opublikowano piątek o 18:222 dni Czy po tych 40 godzinach nadal odblokowujesz kolejne postacie/kulki?
Opublikowano piątek o 18:362 dni Ja wszytsko zdobyłem i wybudowalem w 20-25h. Dodatkowo tak poustawialem postacie, że jak odpalam grę to mam pod korek surowców i czekam na dodatki.
Opublikowano piątek o 21:152 dni Ja niestety po początkowym zachwycie, przejściu bagien, grę porzuciłem ze względu na nudę i wtórność. Każdy run wygląda tak samo, postaci stają się nie warte zagrania po odblokowaniu innych, a ta progresja przez budowanie miasta znużyła mnie grindem.
Opublikowano wczoraj o 13:26 1 dzień Autor 18 godzin temu, wodny1988 napisał(a):Czy po tych 40 godzinach nadal odblokowujesz kolejne postacie/kulki?Tak jak XM napisał – do 30 godzin spokojnie można odblokować wszystko. Następnie pozostaje już tylko bawić się w przechodzenie poszczególnych plansz różnymi klasami. Choć stworzenie niektórych rzeczy (np. Nosferatu) może być kłopotliwe. Edytowane wczoraj o 13:40 1 dzień przez Sylvan Wielki
Opublikowano wczoraj o 16:26 1 dzień ostatnio to wziąłem po czyjejś polecajce i.. miałem pograć godzinkę...ta... skończyło się na zerwanej noccenie wiem kto robi te gry ale to to już druga taka sytuacja (po Vampire Survivors) że ktoś ewidentnie wie jak zrobić ten klej że "ten ostatni run" się okazuje jednym z piętnastu..ten gameplay loop jest fenomenalny i właściwie teraz muszę zapisywać tych devsów co kto popełnił bo wiem że wrócą z kolejną "popierdółką" która wali młotem w łeb od razu (Vampire Crawlers hi2u)najfajniejsza jest duża wariacja powerupów i ta satysfakcja jak cała plansza pęka od chorego damage'u bo sobie wymyśliłeś np black hole sun lolopolecam jako gierkę z doskoku (najlepiej na handhelda) która jest tym doskokiem tylko z pozoru;) Edytowane wczoraj o 16:27 1 dzień przez nero2082
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Samo idzie, samo strzela, gra jest banalna. Nie czuję, żebym miał jakikolwiek większy wpływ na to co się dzieje. Ot taka gra na telefon dla mózgów przejedzonych brainrotem - nie wymaga nic, cyferki się pojawiają, całość przechodzi się sama. Grywam ostatnio w chmurze przed pójściem spać traktując grę jako taki niewymagający niczego filler.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, ping napisał(a):Samo idzie, samo strzela, gra jest banalna. Nie czuję, żebym miał jakikolwiek większy wpływ na to co się dzieje. Ot taka gra na telefon dla mózgów przejedzonych brainrotem - nie wymaga nic, cyferki się pojawiają, całość przechodzi się sama. Grywam ostatnio w chmurze przed pójściem spać traktując grę jako taki niewymagający niczego filler.No właśnie największy problem tej gry to że nie ma wersji na androida.A gra na pewno wymaga gracza, bo bez niego śmierć następuje po sekundzie, nie wystarczy też tylko poruszać lewo-prawo bo też się zginie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Rtooj napisał(a):No właśnie największy problem tej gry to że nie ma wersji na androida.W AppStore pokazuje datę 13 marca.