Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Limitka to chyba tylko do foliowej koszulki i schowania. Do czytania na tronie to zaraz się ubrudzi.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Na kiblu to możesz przeczytać z okładką crasha 2 któremu pomyliły się epoki
Opublikowano 22 minuty temu22 min Ja nie wiem jak to możliwe i nikt nie jest oburzony że doszło do wyboru grafiki z Crasha bandicoota 2, a jest napisane Crash Bandicoot 1 i ludzie jeszcze zamawiają tą okładkę! To nie można było zostawić jej na numer drugi i tam zrecenzować Crasha bandicoota 2?
Opublikowano 14 minut temu14 min 6 minut temu, Axelio napisał(a):Ja nie wiem jak to możliwe i nikt nie jest oburzony że doszło do wyboru grafiki z Crasha bandicoota 2, a jest napisane Crash Bandicoot 1 i ludzie jeszcze zamawiają tą okładkę! To nie można było zostawić jej na numer drugi i tam zrecenzować Crasha bandicoota 2?Za 20 lat ta okładka będzie warta majątek.