Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 godziny temu, Perez napisał(a):Ech, kurczę, rzucają tymi kopertami jak piłką… Odezij się na sklep@psxextreme.pl - coś poradzimy.Nie no spokojnie przeżyję tylko faktycznie tu nie wina pakowania a transportu
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor 1 minutę temu, BRY@N napisał(a):Nie no spokojnie przeżyję tylko faktycznie tu nie wina pakowania a transportuNo to najczęściej ich sprawka. Widzę jak to ode mnie odbierają - ma gość taki duzy karton i tylko leci skan naklejki i fru do kartonu. Przy pakowaniu staram sie zwracac uwage, czy nie ma widocznych defektow, bo niestety czasami, mimo ze to nowki z drukarni, to potrafi byc ktoras sztuka uszkodzona. W lipcu planuje odpalic promo na outlet, bo szkoda tego wyrzucac, zwazywszy na to, ze to najczesciej tylko jakies slady na okladce, a juz srodki lux.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Lekkość pisania Ściery pokazuje, ze PE potrzebowałoby go na stałe w dziale felietonów. Jego epitety myślowe oraz konstrukcja zdań to jest coś co dawno nie widziałem w piśmie gejmingowym.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No musze przyznac, ze pod kątem walorów zapachowych to chyba mamy lidera.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ledwo zacząłem czytać i już mam babola. Stopka pod wstepniakiem - Roger Żachowski. Żeby nazwisko naczelnego przekręcić to trzeba być naprawdę uzdolnionym
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Godzinę temu, Mari4n napisał(a):Ledwo zacząłem czytać i już mam babola. Stopka pod wstepniakiem - Roger Żachowski. Żeby nazwisko naczelnego przekręcić to trzeba być naprawdę uzdolnionym Jak dobrze kojarze to stopke robil… Roger :) moze to jakis jego pseundonim literacki czy cos ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. a ja w obronie betatesterów tylko napiszę, że nie dostaliśmy wstępniaka i spisu treści, więc jak napisał wydawca, Roger pewnie sam się tak podpisał
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Chcesz mi powiedzieć, że on sam już nie wie jak się nazywa. Co te PPE robi z ludźmi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 2 minuty temu, SlimShady napisał(a):Chcesz mi powiedzieć, że on sam już nie wie jak się nazywa. Co te PPE robi z ludźmi.No ja jestem 2 lata mlodszy od Rogera… Strach dozyc jego wieku, ze juz czlowiek zle sie podpisuje… W pilke tez przestal grac… Ale sa plusy, bo to juz chyba niedlugo bede mogl na niego jakas dotacje wziac w ramach wsparcia osob starszych ;)
Opublikowano 56 minut temu56 min 2 godziny temu, LeifErikson napisał(a):No musze przyznac, ze pod kątem walorów zapachowych to chyba mamy lidera. Ciekawe jak długo się utrzyma
Opublikowano 49 minut temu49 min Mam drugiego babola, tylko tym razem chodzi o błędne informacje. W WO2097 nie było mechaniki regeneracji armora przez pochłonięcie broni, to było dopiero chyba w Pure.Żeby nie być pogromcą uśmiechów dzieci, to muszę wspomnieć że przyssałem się srogo do tego wydania. Jak się nie będę hamował to dzisiaj wciągnę cały.