Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 56 minut temu, mleko2099 napisał(a):Pozostaje liczyć, że naczelny skusi się na sprezentowanie odrobiny miejsca, tym bardziej, że współpracowałeś z kilkoma pismami na przestrzeni lat, więc zapewne mógłbyś opisać niejedną historię na łamach PE.Tak sobie pomyślałem - Konsolite X Hiv - wspólne felietony dwóch zgryźliwych zg(red)ów. Bez cenzury, bez hamulców, bez trzymanki. Internet by zapłonął. ;)Konsolite Unchained - nadal jest w planach ;)Pisma, pismami, to co się w portalach odstawiało to dopiero "Danger Zone" ;)27 minut temu, Pix napisał(a):A skoro o Konsolce mowa, to ostatnio w internecie trafiłem na coś takiego i aż musiałem przetrzeć ze zdziwienia oczy. Ciężko uwierzyć, że ten uśmiechnięty chłopak to przyszły książę ciemności.życie, kobiety, ludzie i tak wyszło ;)27 minut temu, Pix napisał(a):Chociaż punkt"Marzenia: nie mam"pasuje do jego dzisiejszego stylu bycia, więc pewne rzeczy się nie zmieniają.Marzenia to cele, które należy zrealizowaćMarzeniami wiele się nie zdziała...27 minut temu, Pix napisał(a):Aaa, i sorry Konsolka, że zawsze mnie śmieszyło, kiedy żartowali sobie z Twojego wzrostu. Było śmiesznie, dopóki się nie dowiedziałem, że mam dokładnie tyle samo, więc wychodzi na to, że śmiałem się też z samego siebie ;/Haaaaaaaaaaaaaaaa
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 13 minut temu, łom napisał(a):Jeśli Konsolite miał 175 to chyba znaczy że palenie nie tyle że hamuje co obniża wzrost Inne obcasy miałem wtedy ;)Natomiast co do palenia, to z pewnością pomaga w głosie ;)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz elegancko można sobie obliczyć wiek. Największa tajemnica skrywana przed śmiertelnikami w końcu wyszła na jaw.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Konsolite napisał(a):Inne obcasy miałem wtedy ;)Natomiast co do palenia, to z pewnością pomaga w głosie ;)Aaa, czyli to ściema z tymi 175. Cóż, jak wyrabiałem sobie dowód osobisty i babka zapytała o wzrost i podałem 175 cm to mi nie uwierzyła. Wzięła centymetr i zaczęła mnie mierzyć na korytarzu przy ludziach. Wstyd jak ostatni chvj. Wyszło jej 173 i pół i mi wpisała 173. Mam nadzieję, że jej życie źle się potoczyło. 44 minuty temu, SlimShady napisał(a):Teraz elegancko można sobie obliczyć wiek. Największa tajemnica skrywana przed śmiertelnikami w końcu wyszła na jaw.Jak na tryb życia Konsolki to i tak się chłopak dobrze trzyma. Guinness i szlugi dobrze konserwują.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, SlimShady napisał(a):Teraz elegancko można sobie obliczyć wiek. Największa tajemnica skrywana przed śmiertelnikami w końcu wyszła na jaw.Wierzysz we wszystko co jest napisane ?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 37 minut temu, Pix napisał(a):Aaa, czyli to ściema z tymi 175.Prawdę powiedziawszy nie pamiętam, kto i jak wtedy mierzył ten centymetry, JetBoy na pytanie "ulubiona płyta?" odpowiedział chodnikowa ;) a znak zodiaku NadWaga, więc...37 minut temu, Pix napisał(a):Cóż, jak wyrabiałem sobie dowód osobisty i babka zapytała o wzrost i podałem 175 cm to mi nie uwierzyła. Wzięła centymetr i zaczęła mnie mierzyć na korytarzu przy ludziach. Wstyd jak ostatni chvj. Wyszło jej 173 i pół i mi wpisała 173. Mam nadzieję, że jej życie źle się potoczyło.Urocza trauma, widac babka miała jakieś problemy, ale kobietom od lat się wmawiało że "tyle" to 15 centymetrów ;)Od lat nie ma już wzrostu w dowodzie, przez jakiś czas miałem "wysoki" i tak odpowiadałem na pytanie - wedle dowodu wysoki ;)37 minut temu, Pix napisał(a):Jak na tryb życia Konsolki to i tak się chłopak dobrze trzyma. Guinness i szlugi dobrze konserwują.Zawsze to powtarzam, alkohol konserwuje a wędzone mięso trzyma się dłużej ;)Skol Panowie ;) Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Konsolite
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Kurcze, Darek jaka obszerna ankieta w tamtych czasach. Po tylu podcastach Darka to dziś wyobrażam sobie inne odpowiedzi: