Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

System reputacji

Czy jestes za calkowitym usunieciem reputacji na forumie? 116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usuwamy?

• Tak
      18%
    • Nie
      56%
    • Ograniczyc ilosc reakcji + wyrzucic licznik
      12%
    • Zostawic obecne reakcje + wyrzucic licznik
      11%

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):

Chyba mnie to ominelio. Ktory to taki zaradny jest i jaki temat?

Druga strona tego tematu, jest link.

• Odpowiedzi 133
  • Wyświetleń 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ja nie wiem po co to This wprowadzono. Tak samo jak Dzieki (skoro jest plus) czy Serduszko dla pedauff.

• Kmiot
    Kmiot

Pupcio jest jaki jest, można mieć o nim różne zdanie, ale jest nasz na tyle długo, że przestaliśmy się nad tym zastanawiać. Poza tym w jego postach nie stwierdzono ingerencji Sztucznej Inteligencji, a

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał(a):

RafaU aka N1C3L0R3 czy jakoś tak, główny przyczynek do tej dyskusji. TLDR: farmił plusiki recenzjami gierek skopiowanymi z AI i podpisanymi jako swoje wrażenia po ukończeniu. Zwykła parówa

Nie wierze ze mozna miec więcej niz 13 lat i robic takie rzeczy xD

No ale moze to sa jego odczucia tylko wrzucal w czat bo jest dysleksem albo nie umie w przecinki? A moze to eksperyment socjologiczny Pereza? Wiele pytan, malo odpowiedzi, pewnie nasze wnuki poznaja prawdę

Opublikowano

Dobrych chłopaków na plusiki i serduszka wyjebał.

Teraz musi być zwiększona czujność, bo pewnie wróci łachudra po jakimś czasie. Jak się pojawi nowy użytkownik piszący na dzień dobry w temacie retrokonsolek i wrzucający hurtowo zdjęcia pudełeczek w folii to już wiadomo będzie.

Opublikowano

Tam lore użytkownika nie jest nice, ktoś z discorda pisał, że tam ustawiał sobie statusy odliczające do jego domniemanej śmierci od choroby i zniknął, a potem sobie wrócił jak gdyby nigdy nic i dawał ludziom gierki czy coś xD Jak dla mnie to po prostu potrzeba bycia akceptowanym w jakikolwiek sposób poszła w niespodziewanym kierunku, do tego podlanie atencyjnością i mamy "recki" z czata dżipiti jako wynik równania

Opublikowano

Czemu on w ogóle skasował konto za pierwszym razem ? też była jakaś afera z tym związana ?

Opublikowano

Zgaduję hasło: niestabilność emocjonalna.

Opublikowano
6 godzin temu, Bzduras napisał(a):

Tam lore użytkownika nie jest nice, ktoś z discorda pisał, że tam ustawiał sobie statusy odliczające do jego domniemanej śmierci od choroby i zniknął, a potem sobie wrócił jak gdyby nigdy nic i dawał ludziom gierki czy coś xD Jak dla mnie to po prostu potrzeba bycia akceptowanym w jakikolwiek sposób poszła w niespodziewanym kierunku, do tego podlanie atencyjnością i mamy "recki" z czata dżipiti jako wynik równania

1778700683146578473187721900326.gif

Opublikowano

O wyjebanie całego systemu reputacji już pisałem lata temu, ale jak widać niektórzy są od tego uzależnieni.

Opublikowano

Zostałem dziś zwyzywany za wystawienie klauna przez jednego uzytkownika, niech zostanie ta reputacja.