Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

System reputacji

Czy jestes za calkowitym usunieciem reputacji na forumie? 63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usuwamy?

• Tak
      25%
    • Nie
      47%
    • Ograniczyc ilosc reakcji + wyrzucic licznik
      15%
    • Zostawic obecne reakcje + wyrzucic licznik
      11%

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Tak se tłumacz, forumek swoje wie.

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ja nie wiem po co to This wprowadzono. Tak samo jak Dzieki (skoro jest plus) czy Serduszko dla pedauff.

• Jukka Sarasti
    Jukka Sarasti

Również uważam, że sam plus i minus bez reputacji byłyby całkiem okej, jeśli już chcemy zostawić reakcje. Niestety, ale z moich obserwacji także innych miejsc (np. forum MMA Rocks, które dobrą dekadę

Opublikowano

Nie interesuje mnie opinia kogoś z tak NISKĄ REPUTACJĄ w stosunku do postów )

Opublikowano
27 minut temu, drozdu7 napisał(a):

A zapytam, powiecie mi jak taki jednokomórkowiec jak Pupcio nabił tyle plusów?

Może jest jakiś temat o którym nie wiem, że pokazywał dupę czy dostawał plusy za seks. Bo jak tu czytam jego wysrywy, to pozostaje to dla mnie rzeczą nieodgadnioną

Pupcio jest jaki jest, można mieć o nim różne zdanie, ale jest nasz na tyle długo, że przestaliśmy się nad tym zastanawiać.

Poza tym w jego postach nie stwierdzono ingerencji Sztucznej Inteligencji, a w dzisiejszych czasach to coraz rzadsza zaleta.

W zasadzie nie doszukano się tam żadnej inteligencji.

Ale jest nasz. Rodzina.

Opublikowano
4 godziny temu, Jukka Sarasti napisał(a):

Również uważam, że sam plus i minus bez reputacji byłyby całkiem okej, jeśli już chcemy zostawić reakcje. Niestety, ale z moich obserwacji także innych miejsc (np. forum MMA Rocks, które dobrą dekadę temu stało się totalnym śmietnikiem po wprowadzeniu "lajków") system reputacji generuje posty pod atencję, hehe bekę czy dojebanie komuś zamiast merytoryki, byle cyfrowe ego było ugłaskane.

Rozi pupcio i kaczor bez dziennej dawki klaunów będą musieli popaść w jakieś inne używki ! pepegasm

Opublikowano

Reakcje muszą zostać, żeby potem nie było tysięcy postów o treści "dzięki", "tak myślałem", "+1", "zgadzam się" itd.

Ja się ciągle zastanawiam jak można mieć tak smutne życie, żeby taktycznie farmić zielone plusy.jpg na forum gazetki o grach dla dzieci

Opublikowano

Już nie będzie Pawciokratosa na następnych Bezbekach Roku. Pożegnanie forumka z reputacjami. Kilkanaście lat postów. Fenomen growy. Powtarzalność sukcesów przez lata, przez dekadę, a przecież pierwszego wysrywa napisał tu, w tym dziale jako osiemnastolatek i było to przecież szesnaście lat temu. Coś niewiarygodnego! Codzień siadaliśmy, jak do telenoweli, żeby właśnie czytać te dywagacje. Fenomen socjologiczny! Ileż rzeczy można było mu przypisać podczas tej kariery? Że można w życiu wygrać ewidentnie bez układów. Że jest człowiekiem rzetelnym, solidnym, posłańcem wielkich wiadomości, wielkiej nadziei. Zaczynał jako idol kryzysowy, który miał nas prowadzić jako ambasador wspaniałego skoku branżowego do Europy. Fenomen społeczny. Przecież my, dzięki tym postom, żyliśmy życiem zastępczym. Był powodem ogromnej zbiorowej radości. Dał nam wiele. Bardzo wiele...

Opublikowano

Dobra plusy plusami ale czy społeczność forum coś zrobi z tym oszustem ofim? Obrzydliwa postać a trochę karakanów to forum widziało chociaż chyba nigdy tak bezczelnych )

Opublikowano

Zostawić tak jak jest teraz. Zawsze bawi jak ktoś się zesra o minusy i jest beka w toku. Kombinowanie dla samego kombinowania jest bez sensu. A tak jest klimacik, klauny i serduszka, plusiki i minusiki. Najfajniej jak toś komentuje że dostał do czy tamto i słodkie płakanie do moderacji. Zostawić. Jestem tu ponad 20 lat, nie zabierajcie mi tego co znam.

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał(a):

Dobra plusy plusami ale czy społeczność forum coś zrobi z tym oszustem ofim? Obrzydliwa postać a trochę karakanów to forum widziało chociaż chyba nigdy tak bezczelnych )

Akurat nikogo nie oszukałem chory człowieku ale dalej sobie wmawiaj głupoty co napisali ludzie twojego pokroju ) atencji w takich kłamstwach nie znajdziesz.

Opublikowano

Jesteś notorycznym kłamcą, ale nic się nie bój jak będzie trzeba coś przypomnieć to @Daffy ma screeny )

Opublikowano

Nadrobiłem zaległości i trochę drapię się po głowie. Czyli zbłaźnienie się jednego gościa w jednym temacie ma spowodować chyba jedną z najważniejszych zmian w historii forumka? No nie wiem, czy nie będzie to przesadzona reakcja

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał(a):

Jesteś notorycznym kłamcą, ale nic się nie bój jak będzie trzeba coś przypomnieć to @Daffy ma screeny )

Ja już nie pamietam wiec @Daffy prośba o przypomnienie screenami.

Opublikowano

Ja też też bym poczytał, dam plusa jak co.

Opublikowano

Haha przecież jakby usunęli te reputację to większość obecnych „liderów” opinii tutaj nie miałaby racji bytu, zwłaszcza Kazuo.

Opublikowano
21 minut temu, Pupcio napisał(a):

Te screeny, które sobie sami wmowiliscie ze gierki kupuje podczas zbiórki na mojego syna?

Nice try ale nikt wam nie uwierzył więc daruj sobie te zaczepki szóstoklasisty )

Tym bardziej widzialem juz jakie masz podejście do zbiórek patrząc na temat latwegogangu na forumku.

Twoje posty i tak są kasowane pączusiu za każdym razem jak wyciągasz takie wysrywy na moj temat )

Opublikowano
4 minuty temu, oFi napisał(a):

Twoje posty i tak są kasowane pączusiu za każdym razem jak wyciągasz takie wysrywy na moj temat

Twoje strzały z ucha słychać aż u Paolo w Choroszczy.

Opublikowano

Jak ktoś expi na poważnie, to moje reakcje są na sprzedaż jakby co. Za odpowiednią cenę.

Opublikowano

Ciesze się że za drobną opłate kupiłeś sobie ochroneCoolface

Opublikowano
13 minut temu, oFi napisał(a):

Te screeny, które sobie sami wmowiliscie ze gierki kupuje podczas zbiórki na mojego syna?

Nice try ale nikt wam nie uwierzył więc daruj sobie te zaczepki szóstoklasisty )

Tym bardziej widzialem juz jakie masz podejście do zbiórek patrząc na temat latwegogangu na forumku.

Twoje posty i tak są kasowane pączusiu za każdym razem jak wyciągasz takie wysrywy na moj temat )

Z jakiej racji są usuwane?

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał(a):

albo Soul który tak długo płakał, że ma reputacje na minusie, że mu Perez dodał 1000 plusów pawel

Knotek tez ladnie mieszal minusami jednemu userowi xD

Opublikowano
27 minut temu, Sebas napisał(a):

Jak ktoś expi na poważnie, to moje reakcje są na sprzedaż jakby co. Za odpowiednią cenę.

Jakby ktoś zakładał temat do handlowania plusami na forum to skrót OF jest już zajęty yao

Opublikowano
6 godzin temu, Mejm napisał(a):

Po ostatnich kontrowersjach z nAbIjaniem plusikow tanim koszetem otwieramy dyskusje na temat reputacji na forumie. Zostawic? Wywalic? Przemodelowac?

Z tego co widziałem dostał więcej minusów niż plusów za tego posta więc balans we wszechświecie został zachowany? Ja jestem na NIE bo to fajny dodatek do forum, bez reakcji było by nudniej. Tak samo nie lubię tego, że usunęli łapki w dół na youtubie bo korporacje się zesrały kiedy próbowali nam wcisnąć jakiś gówniany produkt czy propagandę i było słychać głos ludu. Najważniejsze jest to, że widać kto plusuje i minusuje bo nie oszukujmy się często coś jest minusowane nie za treść a za to kto jest jej autorem i to powinno być w jakimś stopniu moderowane.

Ogólnie beka, że niektórzy tak się przejmują tą "reputacją" na jakimś boomerskim forum o giereczkach. Jak się dowiedziałem, że ktoś kupował jakieś drogie rzeczy, żeby wrzucić je do zakupów, zebrać plusy i zwrócić towar to przecierałem oczy ze zdziwienia co tu się odjebuje.

Opublikowano

zostawić jak jest i dorzucić gadżety z goodloota dla zwycięzcy tygodnia, chcę zobaczyć do czego zdolny jest człowiek

Opublikowano
1 minutę temu, jimmy napisał(a):

zostawić jak jest i dorzucić gadżety z goodloota dla zwycięzcy tygodnia

Och, wtedy to by się pewnie działo z plusikami ;) W ogóle to w bebechach systemu jest jeszcze cały moduł rang (np. pomocny user) i osiągnięć - to kiedy odpalamy?!