Opublikowano 10 czerwca10 cze 3 minuty temu, messer33 napisał(a):Fajne, pewnie się weźmie z BONUSAMI.Czekać na obniżkę rezygnując z takich skarbów? Absurd
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Pre order złożony wiadomo gameplay topka każdy grał ale zaskoczeniem to świetne wstawki cgi, pixar się chowa
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Kurde, nie oglądałem trailerów, nie grałem w demo, ale wziąłem na premierę. Chyba będzie git. Warto mieć takie gierki na półce.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Poszli też po rozum do głowy z cenami - zarówno star fox jak i potem splatoon riders elegancko wycenione na 214zł.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 8 minut temu, Pupcio napisał(a):Spokojnie zelda lekko za 4 bomby będzieA myślisz że emtebe zrobi zdjęcie star foxa na jakimś lotnisku przy f35 czy wykpi się zabawkami?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nie mam pojęcia czym nas zaskoczy tym razem ten photo zajawkowicz!
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nareszcie Nintendo obniżyło ceny i sprzedaje gry które mają contentu na kilka godzin po 200 zł.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 godziny temu, devilbot napisał(a):A myślisz że emtebe zrobi zdjęcie star foxa na jakimś lotnisku przy f35 czy wykpi się zabawkami?Ale bez spojlerów miało być ://
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor 8 godzin temu, devilbot napisał(a):Pre order złożony wiadomo gameplay topka każdy grał ale zaskoczeniem to świetne wstawki cgi, pixar się chowa