Opublikowano 5 godzin temu5 godz. ZERO PARADES: For Dead Spies on SteamFrom the creators of Disco Elysium comes ZERO PARADES – an espionage RPG. You're a brilliant but tormented operant on one final desperate assignment. Gather your broken network, untangle a web of liesRecenzje na poziomie jak dotychczas 84/100 pkt, ale należy to traktować z lekką dozą dekadencji, gdyż jak przeleciałem kilka, to wiadomo o czym były niektóre niższe, o dramie ze studiem.Prawdopodobnie bardzo dobry tytuł, trochę inny niż Disco. Więcej u Mortiego.Recka w PL 9/10 CDA:CD-ActionNie muszę kochać ZA/UM, by stwierdzić, że Zero Parades to...Nadejście fali produkcji inspirowanych Disco Elysium było kwestią czasu. Żadna z nich nie dźwiga jednak tak ciężkiego brzemienia jak nowa gra ZA/UM. Nad jej premierą unosi się chmura kontrowersji zwią
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Też spodziewam się, że to niezła, a może i więcej niż niezła gierka, która miałaby znacznie lepszy odbiór, gdyby wyszła pod innym szyldem. A tak to sam mam średnio ochotę na zakup, pamiętając dramy rozmaite z ZU/AM.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor 1 minutę temu, Jukka Sarasti napisał(a):Też spodziewam się, że to niezła, a może i więcej niż niezła gierka, która miałaby znacznie lepszy odbiór, gdyby wyszła pod innym szyldem. A tak to sam mam średnio ochotę na zakup, pamiętając dramy rozmaite z ZU/AM.Nie na premierę, ale ogram kiedyś tam.Co do tego typu gier, to w kolejce mam jeszcze Esoteric Ebb najpierw, już dawno zakupiony.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Nie na premierę, ale ogram kiedyś tam.Co do tego typu gier, to w kolejce mam jeszcze Esoteric Ebb najpierw, już dawno zakupiony.Na Esoteric Ebb też się czaję, ale jeszcze przez parę tygodni mam mocno ścięty czas na gierki, więc pewnie już kupię sobie przy letniej wyprzedaży na Steam.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie widzę tego specjalnie, widzę konkretną krytykę że gra ma mniej balansu i dopracowania (np. wspomnienie o tym, że nie można nijak przewijać czasu, więc czasami łazili dokoła żeby doczekać danej godziny), mniej topowe postaci i scenariusz, a ponadto że mocno odtwarza rzeczy z Disco Elysium. Z Disco miałem tę zaletę, że jednak na serio zabrałem się za grę już po pierwszej wersji, i trochę poprawili. Nie wiem, czy tutaj dam radę wytrzymać. Ale przy ocenach typu 8,5, może dam.
Opublikowano 31 minut temu31 min mam w sumie w dupie te ich dramy, wyglada fajnie. oceny sugeruja, ze dowiezli bo pewnie niektorzy obnizyli za to co sie dzialo.ostatnio przeszedlem esoteric ebb (nie chce mi sie tworzyc tematu), ktora mechanicznie jest niemalze identyczna co DE no i bawilem sie wy-bo-rnie. to chyba dobry sygnal, ze po prostu tego typu gierki mi leżą. wiec poczekam kilka miechow az spatchuja bo podobno na razie roznie bywa i wjezdzam.