Opublikowano czwartek o 14:443 dni Autor No i jakby zlowrogie EjAj postanowiło skasować typerka proponuję wpisywać typy też na forum, plus będzie można podejrzec inne typy.
Opublikowano czwartek o 18:253 dni W dniu 27.05.2026 o 19:06, Welna napisał(a):Oczywiscie chcialbym wziac udzialI jak zawsze wrzucam cos do puliGierka lub akcesoria do 300 plnDo 200 plnDo 100 plnChcialbym zmienic nagrode nr 1GTA 6Moge zmienic?
Opublikowano czwartek o 21:383 dni wrzucam do puli kody ps/ms:1. miejsce 150zł 2. miejsce 100zł 3. miejsce 50zł
Opublikowano czwartek o 21:503 dni Oczywiście biorę udział. Liczę, że w końcu wejdę do pierwszej 20stki
Opublikowano piątek o 05:573 dni 10 hours ago, Tokar said:Kurs inwestowania z użytkownikiem Czoperrrweź spierdalajw typerka nie gram w tym roku mam wyjebane w ten mundial i w ameryke
Opublikowano piątek o 08:203 dni A można dorzucić do puli bekowe nagrody? Ostatnio w secondhandzie widziałem takie perełki światowej literatury, chętnie kupię dla forumka.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Autor @ofsajd rencoma Clauda z GTA 3 stworzył takie coś https://make-typer-great-again-2026.vercel.app/rounds i wydaje się, że ogarnie to na nasze potrzeby. Moja propozycja to wpisać tam swoje typy (trzeba szybką rejestrację zrobić login/hasło) i awaryjnie wkleić je potem tu do tematu, jakby AI postanowiło jednak Nas unicestwić i trzeba będzie odtworzyć. Dodatkowo będzie można pokomentować typy.Dajcie znać jutro do końca dnia czy takie rozwiązanie jest git dla wszystkich i można typować. Ze względu na ilość meczów i pojebane godziny na pewno ułatwi to przebieg całości.RPA - MeksykKorea Płd. - CzechyKanada - BośniaKatar - SzwajcariaBrazylia - MarokoHaiti - SzkocjaAustralia - TurcjaNiemcy - CuracaoHolandia - JaponiaWKS - EkwadorSzwecja - TunezjaHiszpania - Republika Zielonego PrzylądkaBelgia - EgiptArabia Saudyjska - UrugwajIran - Nowa ZelandiaFrancja - SenegalIrak - NorwegiaArgentyna - AlgieriaAustria - JordaniaPortugalia - DR KongaAnglia - ChorwacjaGhana - PanamaUzbekistan - Kolumbia
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. mi pasuje, już się zarejestrowałem, ale nie ma tam póki co możliwości typowania pierwszej kolejki
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Rejestracja zakończona, ale weź teraz pilnuj żeby zatypować za 10 dni.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. dorzucę tam po południu opcje kopiowania swoich typów z danej kolejki, tak żeby były w formacie forumkowym, gotowe do wklejenia tutaj
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Już wszystko powinno działać na eleganckości.Poprosiłbym również kogoś władnego o przyklejenie tematu.
Opublikowano 48 minut temu48 min Jakby komuś tam brakowało do wybrania swojego kandydata na króla strzelców to piszcie będę dodawał