Opublikowano sobota o 16:553 dni Kanada - Maroko 0:1Paragwaj - Francja 0:2 [złoty mecz]Brazylia - Norwegia 1:1Meksyk - Anglia 0:0Portugalia - Hiszpania 1:2USA - Belgia 2:1Argentyna - Egipt 2:0Szwajcaria - Kolumbia 1:1
Opublikowano sobota o 16:583 dni Kanada - Maroko 1:2Paragwaj - Francja 1:3Brazylia - Norwegia 2:2Meksyk - Anglia 1:1Portugalia - Hiszpania 1:2USA - Belgia 1:1Argentyna - Egipt 2:1 [złoty mecz]Szwajcaria - Kolumbia 1:1
Opublikowano sobota o 19:193 dni Poprosiłbym o dopisanie do typera, niestety nie zdążyłem wcześniej:Paragwaj - Francja 1:2 [ZŁOTY MECZ]Brazylia - Norwegia 2:1Meksyk - Anglia 1:1Portugalia - Hiszpania 1:2USA - Belgia 2:1Argentyna - Egipt 3:0Szwajcaria - Kolumbia 0:1
Opublikowano niedziela o 12:482 dni 17 godzin temu, lukas_k96 napisał(a):Poprosiłbym o dopisanie do typera, niestety nie zdążyłem wcześniej:Paragwaj - Francja 1:2 [ZŁOTY MECZ]Brazylia - Norwegia 2:1Meksyk - Anglia 1:1Portugalia - Hiszpania 1:2USA - Belgia 2:1Argentyna - Egipt 3:0Szwajcaria - Kolumbia 0:1Proszę
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 1/4 aktywna, zapraszam do typowania. Może beda mniej losowe wyniki niz w 1/8 i coś się nadrobi.
Opublikowano 54 minuty temu54 min U mnie jest błąd. Wyskakuje, że złoty mecz jest już przypisany i nie mogę skopiować typów. Złoty mecz już wykorzystałem i nie ustawiałem teraz.
Opublikowano 49 minut temu49 min Dobra ręcznie wpiszę tutajFrancja - Maroko 2:1Hiszpania - Belgia 1:0Norwegia - Anglia 1:3Argentyna - Szwajcaria 1:1
Opublikowano 48 minut temu48 min 4 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):U mnie jest błąd. Wyskakuje, że złoty mecz jest już przypisany i nie mogę skopiować typów. Złoty mecz już wykorzystałem i nie ustawiałem teraz.W dniu 27.05.2026 o 12:09, Bartg napisał(a):- "ZŁOTY MECZ" - raz na rundę (tzn: 1 kolejka grupowa, 2 kolejka grupowa, 3 kolejka grupowa, faza pucharowa cała od 1/8 aż do finału) czyli w sumie 4 razy możesz użyć magicznego tokenaChyba, że coś się zmieniło.
Opublikowano 47 minut temu47 min Pisałem że wykorzystałem wcześniej, mimo to nadal wyskakuje błąd, jakbym go ustawił jeszcze raz.
Opublikowano 16 minut temu16 min Francja - Maroko 2:1Hiszpania - Belgia 2:0Norwegia - Anglia 1:1Argentyna - Szwajcaria 2:0
Opublikowano 1 minutę temu1 min Nie mogę zapisać kolejki bo wyskakuje komunikat że złoty mecz już użytyFrancja - Maroko 2:0Hiszpania - Belgia 2:1Norwegia - Anglia 3:2Argentyna - Szwajcaria 2:0 Edytowane 1 minutę temu1 min przez badzejo