Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Oby zapowiedzieli to w przyszłym tygodniu bo zaraz wszystko będziemy wiedzieć od likierów
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 16 godzin temu, Pix napisał(a):Biorąc pod uwagę, że w Metaphor protagonista miał voice acting to podejrzewam, że i w szóstce będzie.Chociaż wolałbym też, żeby miał odgórnie ustalone imię, bo zawsze mnie wkurzało w Personach, że nikt nie zwraca się do głównego bohatera po imieniu. Wcale nie pozwala to się lepiej wczuć w postać.Ja zawsze jak odpalam nowa personę to sprawdzam w Googlach jak domyśle powinien mieć na imię xd
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Te imiona to chyba dopiero w anime im dawali. Chlop z 3 to makoto, z 4 to yu, z 5 to ni chuja nie wiem jak joker sie nazywa kanonicznie.6 fajnie jakby zrobili jakiś doroślejszy setting typu uniwerek czy cos, ale na to marne szanse, bo japonce maja jakis fetysz umiejscawiania wszystkiego w liceum.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Joker to Ren.Problem polega na tym, że protagi mają inne imiona w mandze, a inne w anime. Aczkolwiek to te drugie są uznawane za kanoniczne. Niezłego mindfucka miałem, jak zacząłem czytać mangę P4, a tam jakiś Souji...