Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Póki co zapowiada się na najfajniejszego coda od lat. Ten seting od dawna się aż prosił żeby go wykorzystać w serii, oby kampania tylko była w bardziej klasycznym stylu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 36 minut temu, Bzduras napisał(a):Przebijam:Gra wyjdzie też na Switcha 2.Wygląda nieźle, ale wolałbym remaster MW3 jako "gratis", bo tego mi tylko brakuje z oryginalnej trylogii.Historia w tych nowych jest taka kurwa bez jajeczna, że grało się tylko żeby skończyć.Marketingowego pierdololo przy zapowiedzieli nie wklejam, bo tylko debil czytałby ten AI slop.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Modern Warfare od Infinity Ward zawsze i wszędzie, będzie grane. Korea dojebany pomysł
Opublikowano 21 minut temu21 min Ciekawe czy jak w ostatnim wpadną na pomysł kampanii online, to dla mnie kompletnie zabiło BO7. Mimo że gra sama z siebie była okropna to brak pauzy i przymus gry z innymi zabił ten tytuł, zresztą zabił on też dla mnie Warzone, które od wejścia nakładki BO7 musiałem skasować bo nie mogę na te szkaradztwo patrzeć.