Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 'uniki dla Claire i blok/counterattack dla Chrisa' to kopiuj wklej RE3 Remake. Najbardziej mnie interesuje jak przerobią Steve'a i scenki z nim.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. To jest część, w której duże zmiany są koniecznością. Antarktyda w og była znacznie krótsza niż wyspa, więc jestem skłonny uwierzyć, że zostanie mocno rozbudowana, walki z bossami też obowiązkowo do przerobienia, no i fajnie jakby tym razem ze Steve'a zrobili jakąś sensowną, sympatyczną postać, bo tego dałna w oryginale nie dało się zdzierżyć.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No niestety Steve pewnie nadal bedzie chujowy + wiecej dramatu dodadza jak chodzi o wiadomo jaka scenke z uzi.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Spokojnie top 3 najlepiej wyreżyserowanych i zagranych scen w grach wideospoilerFATHEEEEEEEEER!!!! Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Josh
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Piękna gra, dużo roboty przed nimi żeby to wyklepać, ciekawe czy im sie uda. Oby tylko usunęli te yebane w dupe ćmy które dawały poisona
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Mnie ciekawi jak zrobia Bandersnatche. Jebane mialy taki zasieg ze zawsze mnie ktorys trafil jak przebiegalem zeby nie marnowac ammo.