Opublikowano 29 czerwca29 cze 'uniki dla Claire i blok/counterattack dla Chrisa' to kopiuj wklej RE3 Remake. Najbardziej mnie interesuje jak przerobią Steve'a i scenki z nim.
Opublikowano 29 czerwca29 cze To jest część, w której duże zmiany są koniecznością. Antarktyda w og była znacznie krótsza niż wyspa, więc jestem skłonny uwierzyć, że zostanie mocno rozbudowana, walki z bossami też obowiązkowo do przerobienia, no i fajnie jakby tym razem ze Steve'a zrobili jakąś sensowną, sympatyczną postać, bo tego dałna w oryginale nie dało się zdzierżyć.
Opublikowano 29 czerwca29 cze No niestety Steve pewnie nadal bedzie chujowy + wiecej dramatu dodadza jak chodzi o wiadomo jaka scenke z uzi.
Opublikowano 29 czerwca29 cze Spokojnie top 3 najlepiej wyreżyserowanych i zagranych scen w grach wideospoilerFATHEEEEEEEEER!!!! Edytowane 29 czerwca29 cze przez Josh
Opublikowano 29 czerwca29 cze Piękna gra, dużo roboty przed nimi żeby to wyklepać, ciekawe czy im sie uda. Oby tylko usunęli te yebane w dupe ćmy które dawały poisona
Opublikowano 29 czerwca29 cze Mnie ciekawi jak zrobia Bandersnatche. Jebane mialy taki zasieg ze zawsze mnie ktorys trafil jak przebiegalem zeby nie marnowac ammo.
Opublikowano 30 czerwca30 cze Ja chce malo ammo i duzo kombinowania. Jezeli uniki rzeczywiscie zostaną zaimplementowane to nie powinno byc problemu z unikanie przeciwnikow. Zawsze jeszcze mozna wypalic strzal w kolano.Mnie za gowniaka utkwila ta oskryptowana scena w kostnicy, gdzie przy opuszczaniu pomieszczenia worek z ciałem sie porusza...wracajac tam...Kamera skupiona sie na drzwich a nam serce zaczyna mocno przyspieszac. jak to mowia: "strach ma wielkie oczy" a ta acena swietnie to oddaje.To musi zostac w remaku.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Ciekawe czy coś rzucą na gamescomie obstawiam że dopiero na tgs coś pokażą żeby nie odciągać uwagi od onimushy przed premierą
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Gdzieś na YouTube była ankieta na co bardziej czekamy RE Veronica czy DLC do Requiem. I prawie 90% z kilkunastu tysięcy głosów było oddane na Veronikę. Capcom zabił zainteresowanie nową częścią.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie To chyba nic dziwnego że ludzie czekają bardziej na nową starą część niż dodatek
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Pamiętacie RE: Requiem? Ja szczerze już nie bardzo...Imo RE2R, RE4R to dalej najlepsze Residenty ostatnich lat do których się będzie wracać.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Za wcześnie to zapowiedzieli elder scrollsa, gta 6 czy innego interstellara a nie gre która celuje w pierwszy kwartał 2027, już bez przesady
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Pamiętacie RE: Requiem?Ja szczerze już nie bardzo...najsłabszy resident od lat niestety
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Larperzy szczekają a prawda już została powiedziana dawno temu. Najlepsza nowa część od czasu og re4 i najlepsza nowa postać Grace wprowadzona też od chuy wie kiedy
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Pamiętam, świetna gra, skończona 20 razy po premierze, niedługo kolejny raz w ramach maratonu całej serii. Za DLC też czekam o ile nie będzie jakimś zapychaczem tylko rozwinie fabułę.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 3 minuty temu, Pupcio napisał(a):Larperzy szczekają a prawda już została powiedziana dawno temu. Najlepsza nowa część od czasu og re4 i najlepsza nowa postać Grace wprowadzona też od chuy wie kiedyOd czasu sprzedawcy z RE4?A tak poważnie od czasu Leona w re2.A tak zupełnie poważnie, chyba najlepiej zagrana rola w historii RE. Odstaje od tych odklejeńców z filmów klasy B.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 19 minut temu, Pupcio napisał(a):Larperzy szczekają a prawda już została powiedziana dawno temu. Najlepsza nowa część od czasu og re4 i najlepsza nowa postać Grace wprowadzona też od chuy wie kiedyVillage clear
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Ja w sumie też trochę zapomniałem, wolałem wrócić sobie teraz do RE4R niż tej 9. Robiła wrażenie za pierwszym i drugim razem, ale nie chciałoby mi się znowu jej przechodzić. A RE4r wiadomo, że wchodzi jak masło
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Za wcześnie to zapowiedzieli elder scrollsa, gta 6 czy innego interstellara a nie gre która celuje w pierwszy kwartał 2027, już bez przesadyNie było jeszcze takiej sytuacji by dodatek do nowej gry miał wyjść po premierze kolejnego Residenta. Chyba, że Capcom zaskoczy i jednak coś niedługo pokażą.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Ja mam nadzieje ze DLC jednak wylezie max w grudniu. Listopad wiadomo odpada. Veronica to mam nadzieje ze jakos koniec marca. W kwietniu mam urodziny a to remake mojego ulubionego "klasycznego" RE z tamtych czasow.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Godzinę temu, Zwyrodnialec napisał(a):Nie było jeszcze takiej sytuacji by dodatek do nowej gry miał wyjść po premierze kolejnego Residenta. Chyba, że Capcom zaskoczy i jednak coś niedługo pokażą.przy re8 było blisko oby tutaj nie było trzeba czekać na takie gówno jak shadow of rose