Opublikowano wczoraj o 06:54 1 dzień 'uniki dla Claire i blok/counterattack dla Chrisa' to kopiuj wklej RE3 Remake. Najbardziej mnie interesuje jak przerobią Steve'a i scenki z nim.
Opublikowano wczoraj o 06:57 1 dzień To jest część, w której duże zmiany są koniecznością. Antarktyda w og była znacznie krótsza niż wyspa, więc jestem skłonny uwierzyć, że zostanie mocno rozbudowana, walki z bossami też obowiązkowo do przerobienia, no i fajnie jakby tym razem ze Steve'a zrobili jakąś sensowną, sympatyczną postać, bo tego dałna w oryginale nie dało się zdzierżyć.
Opublikowano wczoraj o 07:09 1 dzień No niestety Steve pewnie nadal bedzie chujowy + wiecej dramatu dodadza jak chodzi o wiadomo jaka scenke z uzi.
Opublikowano wczoraj o 07:20 1 dzień Spokojnie top 3 najlepiej wyreżyserowanych i zagranych scen w grach wideospoilerFATHEEEEEEEEER!!!! Edytowane wczoraj o 07:21 1 dzień przez Josh
Opublikowano wczoraj o 07:29 1 dzień Piękna gra, dużo roboty przed nimi żeby to wyklepać, ciekawe czy im sie uda. Oby tylko usunęli te yebane w dupe ćmy które dawały poisona
Opublikowano wczoraj o 07:33 1 dzień Mnie ciekawi jak zrobia Bandersnatche. Jebane mialy taki zasieg ze zawsze mnie ktorys trafil jak przebiegalem zeby nie marnowac ammo.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja chce malo ammo i duzo kombinowania. Jezeli uniki rzeczywiscie zostaną zaimplementowane to nie powinno byc problemu z unikanie przeciwnikow. Zawsze jeszcze mozna wypalic strzal w kolano.Mnie za gowniaka utkwila ta oskryptowana scena w kostnicy, gdzie przy opuszczaniu pomieszczenia worek z ciałem sie porusza...wracajac tam...Kamera skupiona sie na drzwich a nam serce zaczyna mocno przyspieszac. jak to mowia: "strach ma wielkie oczy" a ta acena swietnie to oddaje.To musi zostac w remaku.