June 9Jun 9 43 minuty temu, Sylvan Wielki napisał(a):Gra ma ukazać się napoczątku przyszłego roku na: NS, NS2, PS5, PC.Pierwsza gra Vanillaware na PC, zeszło 25 lat, time to make history.
June 9Jun 9 Muramasę przydałoby się zrobić na nowo, a nie portować. Gra to bardzo pięknie namalowana, ale pewna nudnota grania była dla niej zawsze barierą. No ale może jeśli się trochę sprzeda, to włoży stopę w drzwi i otworzy coś nowego w Vanillaware. To chyba ich pierwsza gra, która wychodzi na PC. Ostatni się złamali
June 9Jun 9 Również i ja bardzo czekałem. Miałem przygotowany emulator z myślą ogrania wersji z Vity, ale skoro będzie można wesprzeć to studio, które dostarczało tyle świetnych gier, to niech mają moje pieniądze… i to jeszcze na PC, coś niemożliwego.
June 11Jun 11 Dla mnie największa niespodziewajka Nintendo Direct czerwca 2026 roku W sensie - zawsze marzyłem o odświeżonej wersji Muramasa: The Demon Blade - czyli jednej z moich ulubionych gier z Wii...A tu proszę - nadzieja jednak umiera ostatnia https://www.youtube.com/watch?v=scuy48VwNQUSzkoda, że będzie nam czekać jeszcze rok... Edited June 11Jun 11 by Damk