Opublikowano wtorek o 16:272 dni 43 minuty temu, Sylvan Wielki napisał(a):Gra ma ukazać się napoczątku przyszłego roku na: NS, NS2, PS5, PC.Pierwsza gra Vanillaware na PC, zeszło 25 lat, time to make history.
Opublikowano wtorek o 17:172 dni Muramasę przydałoby się zrobić na nowo, a nie portować. Gra to bardzo pięknie namalowana, ale pewna nudnota grania była dla niej zawsze barierą. No ale może jeśli się trochę sprzeda, to włoży stopę w drzwi i otworzy coś nowego w Vanillaware. To chyba ich pierwsza gra, która wychodzi na PC. Ostatni się złamali
Opublikowano wtorek o 19:502 dni Również i ja bardzo czekałem. Miałem przygotowany emulator z myślą ogrania wersji z Vity, ale skoro będzie można wesprzeć to studio, które dostarczało tyle świetnych gier, to niech mają moje pieniądze… i to jeszcze na PC, coś niemożliwego.
Opublikowano środa o 13:091 dzień Myślałem, że to jest sequel, a to ta sama gra? Ograne dawno na Vicie w takim razie...
Opublikowano środa o 17:361 dzień No, ja nie ograłem w czasach premiery, więc chetnie przygarnę remastera z dlc
Opublikowano wczoraj o 00:57 1 dzień Dla mnie największa niespodziewajka Nintendo Direct czerwca 2026 roku W sensie - zawsze marzyłem o odświeżonej wersji Muramasa: The Demon Blade - czyli jednej z moich ulubionych gier z Wii...A tu proszę - nadzieja jednak umiera ostatnia https://www.youtube.com/watch?v=scuy48VwNQUSzkoda, że będzie nam czekać jeszcze rok... Edytowane wczoraj o 01:01 1 dzień przez Damk
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Spadło to jak z nieba, fizyk na Vitę w kosmicznych cenach i już się prawie złamałem