Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ten indyczek prowokuje tyle absurdalnych sytuacji, że co chwilę można tylko złapać się za głowę. Bez znaczników, bez podpowiedzi, bez przebodźcowania, przekozak no. Tutaj nawet konkretne przedmioty po

• CO xD? naczytałem się że najlepszy coop od lat, a tu taki bąk prosto w mordę.

• Ledwo kto mnie lubi w realu, a co dopiero przez sieć, popatrzę jak inni grają podpierając ścianę.

Opublikowano

Kto założył sesje i wyśle kod?

Opublikowano

git, możemy lecieć. Kto ma najstabilniejszego neta i może założyć pokój? I będziemy musieli zdecydować, czy wybieramy tryb dla trzech graczy czy dla czterech i więcej, bo od tego chyba zależy rodzaj świata

Edytowane przez Xabi

Opublikowano

dobra, to ja spróbuję i wyślę wam kod dołączenia na pv. tylko pytanie czy @Zdunek też wbija czy robimy świat na trzech graczy

Opublikowano

szkoda, że są te ograniczenia i trzeba od razu określić ile osób będzie grało, heh. nie ma co dłużej zwlekać, robię świat na trzech graczy, później najwyżej coś się wymyśli

Opublikowano

Wybaczcie. Nie wiedziałem że to takie deklaracje trzeba przed meczem.

Następnym razem postaram się wczesniej dać znać :)

Opublikowano

Pograliśmy wczoraj półtorej godziny (pewnie moglibyśmy dłużej gdyby mi dłonie nie ścierpły od trzymania tego bydlaka Rogala) i to całkiem przyjemna gierka, pełna kreatywności. Porównałbym to do takiego wirtualnego Escape rooma, gdzie wspólnie ze znajomymi możemy na chwilę uciec na dziwną wyspę i porozwiazywac zagadki.

Pewnie dla wielu osób tak wysokie oceny będą kompletnie niezrozumiałe i będą stanowić kolejny dowod na upadek branży, ale jest coś urokliwego w tym prostym pomyśle

Opublikowano

Fajna gierka, chętnie skończę. Niestety dzisiaj jestem niedostępny, ale od jutra mogę każdego dnia.

Opublikowano

Ten indyczek prowokuje tyle absurdalnych sytuacji, że co chwilę można tylko złapać się za głowę. Bez znaczników, bez podpowiedzi, bez przebodźcowania, przekozak no. Tutaj nawet konkretne przedmioty potrzebne do progresu nie mają swojej nazwy, więc musimy na bieżąco komunikować się, tłumaczyć sobie nawzajem, co mieliśmy na myśli, wymyślać zasady i tak dalej

Przykładowo: rozwiązujemy pierwszą większą zagadkę i sprawdzamy dostępne aktywności. Wciskam jakiś guzik, w oddali podświetla się jaskinia, no i wiadomo - decydujemy się ją sprawdzić. Ja trzymam cały czas w/w przycisk, żeby chłopaki wiedzieli, gdzie iść. Po chwili docierają na miejsce i znajdują element potrzebny do rozwiązania zagadki, niestety Figaro przypadkiem wykopał go gdzieś do wody i nie mogli go wyłowić. ASX wrócił do mnie z raportem, więc opuszczam stację dowodzenia i ruszam na pomoc, ASX prowadzi we wskazane miejsce, w międzyczasie od pleców zrespił się Figaro z informacją, że udało mu się ogarnąć temat i możemy lecieć dalej, ale że ASX był poza zasięgiem i nie słyszał naszej rozmowy, to dziarskim krokiem cisnął dalej i musieliśmy przez minutę za nim gonić drąc przy tym mordę, żeby się zatrzymał. 10/10 GOTY

Opublikowano
  • Autor

Roberto Firmino watching Salah and Mane run over to celebrate with Diogo  Jota