January 13, 200818 yr Banalne, bo związane z LOST Jak ma na imię kierowca busu, znalezionego w dżungli? Roger
March 3, 200917 yr Pewnie "trzeba ja robic z miloscia", czy inny meodramatyczny, suchy tekst. nie ku.rwa, papryki dodawala
April 17, 200917 yr Ponad miesiac bez odpowiedzi wiec wrzucam sowje pytanie. Jak naprawde nazywal sie pies Boba Lee Swager'a, a jakie imie podały media/policja?
July 2, 200916 yr ponad dwa miesiace bez odpowiedzi wiec wrzucam swoje pytanie (latwe zeby nie bylo zastoju znow) Wymien w kolejnosci chronologicznej wszystkich Bondow ;]
July 10, 200916 yr Proste: Sean Connery George Lazenby Roger Moore Timoty Dalton Pierce Brosnan Daniel Craig
July 17, 200916 yr Mega QUIZ: http://www.joemonster.org/i/c/empire50movies2.jpg Na tym obrazku ukrytych jest 50 filmow ;] Ja znalazlem narazie Piratow z Karaibow,Frankensteina i Hrabiego Dracule. Moze jak sie wszyscy zbierzemy to damy rade znalezc wszystkie? Domyslam sie ze w internecie sa odpowiedzi ale nie psujcie zabawy tym ktorzy chca sie wysilic i pozgadywac co to za filmy
July 17, 200916 yr Kto by pomyślał, że logo JoeMonstera ma w sobie ukryte 50 filmów. Patrząc po linku, to JM zarąbał stary jak świat obrazek z Empires. W którym, nota bene, naprawdę nie jest trudno znaleźć 50 filmów.
July 20, 200916 yr Po 1 z deka nie kumam z tym logiem A po 2 jakie polskie nazwisko występuje w credits`ach Family Guy
July 30, 200916 yr Podaj 2 filmy w których pojawił się na chwile (czyli tak zwane cameo) Robert Patrick pod postacią T-1000
September 13, 200916 yr Jak nazywal sie typek ktory dostal fazy po wzieciu "valium" w filmie "zgon na pogrzebie"?
October 5, 200916 yr Proste. Tytuł filmu z obrazka. E: Sorry pomyliłem się. Miał być temat quiz 2. Więc jak tam chcecie ;p Edited October 5, 200916 yr by MeL