tomci23 55 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 co za kraj za tv sie placi nie malo a gali jak czlowiek nie mozna zobaczyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) co za kraj za tv sie placi nie malo a gali jak czlowiek nie mozna zobaczyc To jest najbardziej wk....jące. Płacisz za platformę a jeszcze dają Ci PPV. Ale jeśli już to .... Szkoda tylko, że Polsat zamknął transmisje tylko dla siebie. Jak Adamek walczył z Kliczką to można to było tez wykupić na N. Wiem, że to ich autorska gala ale jakby myśleli biznesowo to by pewno więcej zarobili. Taka NC+ chętnie też by to sprzedała - chętnym i frajerom takim jak ja którzy za to płacą ;/ @Tomci - Wesoła pozdrawia :) Edytowane 8 Listopada 2014 przez Lukas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kałach 87 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 rzuci ktos rozsądnym streamem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 No i proszę. Sulecki obił Proksę. Siła Andrzeja Gmitruka robi różnicę. Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 szkoda grzesia spoko ziomek gieksiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jak Łapin tylko liewy prawy potrafi poinstruować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 szkoda grzesia spoko ziomek gieksiarz Wiadomo Ale szkoła Gmitruka robi swoje Adamek też był kim był póki On go prowadził Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Już 2 niespodzianki Oby Pozniej Kovaliev zrobił swoje:) Cytuj Odnośnik do komentarza
przypot 11 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Buhahahahaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Po co za 40 zł ? Za 2,46 zł za sms jest bez żadnych cięć na weeb.tv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Nie mam pytań Teraz ze 40 min czekania bo tamci nierozgrzani Po co za 40 zł ? Za 2,46 zł za sms jest bez żadnych cięć na weeb.tv No tak Cóż, następnym razem będę pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 http://polsatboxing.blogspot.com/p/polsat-boxing-night-transmisja.html tu stream alternatywny 2 w miare hula 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Adamek chyba jest w takiej samej sytuacji jak kiedys był jak w spodku walczył z gołotą.Jak przegra to pewnie koniec kariery i zapewne pojawi sie za jakiś czas w ksw a dla szpilki otworzą sie wrota prawdziwego boksu Dla Adamka byc albo nie być dla szpily chyba też.Widziałem wywiad z szpila i cos mówił że jak dostanie od adamka to sie zastanowi czy dalej boksować bo jest ambitny itd Edytowane 8 Listopada 2014 przez tomci23 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 szpila jest mlody poza tym nic jeszcze nie osiagnal, wtedy w walce z golota adamek byl juz utytulowany i tamta walka na pewno nie miala takiego znaczenia jak ta dzisiaj. to ze wtedy adamek wygra to bylo jasne, golota byl juz stary i nie mogl zagrozic kolesiowi ktory byl w mega sztosie. dzisiaj adamek jest slabszy niz wtedy, szpilka to obecnie rowny przeciwnik. przy porazce adamek to juz moze sobie dac spokoj (imo przy wygranej i tak nic wielkiego nie zdziala, gadanie o ponownej walce o tytul w hw w przypadku wygranej to jedynie usmiech u mnie wywoluje). szpilka nawet jakby przegral ma jeszcze czas zeby sie odbudowac i moze cos tam jeszcze kiedys znaczyc. rozsadek mi podpowiada ze wygra chyba adamek, doswiadczeniem miazdzy szpile ktory obijal samych ogorkow, a jak juz trafil na kozackiego jenningsa to dostal wpyerdol. za szpilka tez nie przepadal ale jesli mam komus kibicowac to mimo wszystko jemu. adamkowi juz sie w glowie poyebalo od tych gongow ktore dostawal przez lata i odpyerdala akcje jak z kandydowaniem do pe. niech sie juz lepiej reklama las vegasa zajmie bo ciezko sie na niego patrzy. lubilem go zanim przeszedl do ciezkiej, ale nie dosc ze jest chytry na siano to jeszcze jest za slaby fizycznie na ta kategorie co pokazuje z walki na walke. <ekspert> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Prawda jest taka ze do wagi ciezkiej trzeba sie urodzić co widac bylo bo Tomku że ciosy nie miały (pipi)nięcia.Mase zrobił ale jakoś z siła cieżko Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 http://polsatboxing.blogspot.com/p/polsat-boxing-night-transmisja.html tu stream alternatywny 2 w miare hula Hmm wyskoczyło mi okienko że stream jest P2P i wymaga udostępniania plików do sieci.Wtf? Smutni panowie wkrótce zapukają do naszych domów i zabiorą kompy Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) ten znaczek las vegas ktory adamek ma na szlafroku stylizowany na louis vitton to zenada lekka XD tak poza tym to z mina adamka wyglada jakby nie wiedzial gdzie jest i co sie dzieje juz przed walka @kudlaty88 mi tez, ale ogladam juz godzine i jeszcze nikt nie pukal Edytowane 8 Listopada 2014 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 jakby zadżumiony Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Hmm ja jednak odpuszczam ten stream,wszystkie inne błyskawicznie padaja a ten sie trzyma trochę dziwne..<podejrzliwy janusz> Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 ten leci spoko http://www.stream2watch.me/boxing/tomasz-adamek-vs-artur-szpilka-live-stream Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 i tutaj plynniutko http://livetv.sx/en/eventinfo/268410_tomasz_adamek_artur_szpilka/ Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 słaba walka żałuje że nie poszedłem spać dwie godziny temu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Mama gotuje jest dobrze, żydowi wyszło oszczędzanie bokiem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Czułem że tu idzie o to by oddać pałeczkę młodszemu bo Tomek juz nie dawał rady co było widoczne w poprzednich walkach. Podobnie Adamek w ciężkiej zaczynał z Gołotą. Widać to było w wywiadach po walce. Cóż, Adamek kawał historii ale ona się już skończyła. Idę chwile pograć bo za 1,5h następna gala i walka Hopkinsa Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Idę chwile pograć bo za 1,5h następna gala i walka Hopkinsa jaki kanał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi