Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 344,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

triptykon.jpg

Normalnie nie słucham Triptykona. Znam ledwo co te kilka kawałków ale poszedłem bo wiecie...KVLT jak (pipi) więc wypadało tam iść. Zakurw był niemiłosierny i headbanging leciał przez cały występ. Bardzo dobry koncert. Cała sala była pełna. Szkoda, że nie było żadnych winyli Triptykona w sklepiku. Specjalnie na tą okazję zabrałemz domu dużą torbę Mediamarkt i 2 dobre worki do śmieci żeby to solidnie zapakować :/

Co tam jeszcze fajnego? Na pewno zapoznam się z twórczością Secrets Of The Moon. Trochę to było zbyt lajtowe jak dla mnie, niemniej intrygujące.

PS Na Triptykonie mignął mi jeszcze Nergal, który przez chwilę stał obok i nagrywał relację na instagrama lol

Dzisiaj moja kolej. Szkoda że nie ma vinyli, bardzo liczyłem na Melana Chasmata.

Merch był biedny jeśli chodzi o Triptykon. Kilka koszulek (w tym HH i Celtic Frost) oraz bluza. Jeśli chodzi o płyty winylowe i CD od pozostałych zespołów to można się było zaopatrzyć w ich wydawnictwa.

Opublikowano

triptykon.jpg

Normalnie nie słucham Triptykona. Znam ledwo co te kilka kawałków ale poszedłem bo wiecie...KVLT jak (pipi) więc wypadało tam iść. Zakurw był niemiłosierny i headbanging leciał przez cały występ. Bardzo dobry koncert. Cała sala była pełna. Szkoda, że nie było żadnych winyli Triptykona w sklepiku. Specjalnie na tą okazję zabrałemz domu dużą torbę Mediamarkt i 2 dobre worki do śmieci żeby to solidnie zapakować :/

Co tam jeszcze fajnego? Na pewno zapoznam się z twórczością Secrets Of The Moon. Trochę to było zbyt lajtowe jak dla mnie, niemniej intrygujące.

PS Na Triptykonie mignął mi jeszcze Nergal, który przez chwilę stał obok i nagrywał relację na instagrama lol

Dzisiaj moja kolej. Szkoda że nie ma vinyli, bardzo liczyłem na Melana Chasmata.

Merch był biedny jeśli chodzi o Triptykon. Kilka koszulek (w tym HH i Celtic Frost) oraz bluza. Jeśli chodzi o płyty winylowe i CD od pozostałych zespołów to można się było zaopatrzyć w ich wydawnictwa.

Koszulkę Hellhammer łyknę z radością.

edyta: Ja też już po. Legenda ciągle w formie, świetny koncert i koszulka Hellhammer upolowana :) Vinyle podobno rozeszły się już w Krakowie :(

Edytowane przez Absolem

Opublikowano

taake.jpg

Gorgoroth w tym tygodniu! Podobno gdzieś tam na początku trasy zjeb Hoest tak się schlał, że rzygał i czołgał się po scenie. Mam nadzieję, że u nas będzie w miarę trzeźwy. Chciałbym posłuchać kilku piosenek :D

Opublikowano

triptykon.jpg

Ale, ze co, ze Tryptikon to kult?

Opublikowano

Tomasz Rybak Wojownikiem zwanym to KVLT i nie ma co się sprzeczać.

Opublikowano

Tu sie zgadzam ale tylko z Celtic Frost.

Opublikowano

Tu sie zgadzam ale tylko z Celtic Frost.

Ale Hellhammer to Ty szanuj.

Opublikowano

Leprous, Tesseract i Devin Townsend Project zaliczone.

Leprous bardzo dobre, nie znałem ich nic i miłe zaskoczenie, porządny prog.

Tesseract nie dla mnie. Połamane rytmy i djenty zdecydowanie mi nie leżą.

Devin to chyba jeden z najmilszych ludzi na scenie metalowej. Doskonały kontakt z publicznością, ciągły banan na ryju łysola i świetne pogadanki między kawałkami. Przybiliśmy sobie żółwika po koncercie, wyłapałem piórko i ogólnie bardzo, bardzo dobra muza. 

Opublikowano

Tak więc zapowiedzieli Helloween w listopadzie, szkoda że we wtorek.

Ale szczególnie dumny jestem z tego:

17358800_1264444690318805_77541233052330

No i WASP... oj poodwiedzam stolicę w tym roku.

Opublikowano

Satyricon 14 października w Krakowie w Kwadracie i 15 października w Wawie Progresja. :banderas:

Opublikowano

Już opłaciłem bilety :D Kolejny piękny rok się szykuje. Jeszcze czekam z WASPem ale na 90% też się wybiorę.

Opublikowano

Już opłaciłem bilety :D Kolejny piękny rok się szykuje. Jeszcze czekam z WASPem ale na 90% też się wybiorę.

No to browarek w Progresji, pogadamy o przedwzmacniaczach ;)

Opublikowano

Ja mam wbudowany :P Ale browara zawsze chętnie :sorcerer:

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Satyricon 14 października w Krakowie w Kwadracie i 15 października w Wawie Progresja. :banderas:

A we wrześniu w Londku, 29 września, a Nick Cave 28. Jak będę musiał iść do roboty 30 to mogę być nieco niewyspany :>

Opublikowano

gorgoroth.jpg

Gorgoroth po polsku znaczy mniej więcej "Rozpierdol totalny". Nie wiem jak grubemu i staremu Infernusowi udaje się ta sztuka podtrzymywania tego trupa ale robi to idealnie. Nie sądziłem, że będzie taka moc i wojna! Hoest za(pipi)iście wpasował się do całej tej konwencji i liczę, że na następnej płycie to on przejmie wokale. Szalał na scenie, wierzgał niczym z syndromem niespokojnych nóg, pił tanie wino Cincin, które popijał wodą. Zagrali PRAWIE wszystkie największe hity. PRAWIE bo zabrakło tego na co najbardziej liczyłem a co widniało jako skreślone na setliście, czyli "Profetens åpenbaring".

PS Na scenie walały się nieotwarte puszki z Harnasiami. Jak oni mogli im dać do picia takie (pipi)...

edit:

Deathfest z Holandii. Ja (pipi)ę jaka na(pipi)ana świnia. Nie może ustać, opiera się o innych. W pewnym momencie Infernus się od niego odsuwa :D

W Wawie był trzeźwy. To znaczy na tyle trzeźwy, że dwa razy wyciągnął statyw z mikrofonem w stronę publiczności i sztywno trzymał przy twarzach osób, którym dał wykrzykiwać słowa refrenu śpiewanej przez siebie piosenki! Ale to co wyprawia na tym filmiku to masakra. Ja wiem, że anti-human, anti-life, trve norwegian black metal ale zapłaciłem to wymagam profesjonalnego podejścia do tematu lol

Edytowane przez ornit

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I Am MORBID projekt the one and only Dave'a Vincenta wystąpi 29 maja w..... Bielsku białej.... nigdy tam nie byłem....

Opublikowano

Morbid fuckin Angel w b90 2 sierpnia. Wbijam jak poje.bany.