Opublikowano 28 marca 20178 l ale guvno.c0r - poniekad trafiles, dzisiaj techno jest trudno zaszufladkowac masz tu goscia ktory tworzyl duet Kryptic Minds pare lat temu ;)
Opublikowano 28 marca 20178 l Hi Gate guvo Jakieś garażówki wrzucacie, a tu takie sztosu prosto z Kontora. Taki klub w Niemczech... najlepsze lata ma za sobą jak i ten cały gatunek.
Opublikowano 28 marca 20178 l "ten caly gatunek" o (pipi)a, wrzucasz jakis piskliwy anthem z Manieczek i kwitujesz ze najlepsze w gatunku juz minelo? moge o cos spytac? tribal siega Ci do lokcia, czy az do nadgarstka?
Opublikowano 28 marca 20178 l Nie jestem fanem ozdabiania ciała tatuażem Nie wiem czy to z Manieczek, bo mimo że mam blisko to nigdy tam moja noga nie postawiła. 2 kule w płot. Ale strzelaj dalej. Nutę znam z klubu który wspomniałem. Dla mnie techno się skonczyło jak do akcji wszedł Tiesto i jemu podobni.
Opublikowano 28 marca 20178 l Nic, czysta komercja. ZA dużo disco polo teraz. Dlatego uważam że upadło. Te garaże wyżej do mnie nie trafiają. Tyle :) Gusta, guściki.
Opublikowano 28 marca 20178 l eee, tiesto nazywasz techno, monic'a garazem. fajnie by bylo, zebys przy stanowisku "dzisiaj juz nie ma fajnego techno" wpierw wiedzial o czym mowisz, o ile w ogole mowisz serio, bo troche z przymrozeniem oka czytam te posty ;) a to czy dobre techno jest czy go nie ma nie zalezy od gustu jednej osoby. https://soundcloud.com/space-research-rec/drum-kid-arel-promo-cut-7 Edytowane 28 marca 20178 l przez Najtmer
Opublikowano 28 marca 20178 l Garażowe klimaty, to bardziej miałem na myśli nthng. Tak, to nie moja bajka. Tiesto nigdy nie nazwałem techno :/ Nie wiem nawet skąd fenomen na typa. Kiedyś wielbiłem PVD, ale ten też się skończył.
Opublikowano 29 marca 20178 l http://www.youtube.com/watch?v=8fG24d4i7BA http://www.youtube.com/watch?v=qZ5-WBd3svo
Opublikowano 15 października 20177 l ostatnio cos mam rozkminy skad w ogole ta zajawka na techno od 3-4 lat? wiekszosc imprez z lineupem techno nie martwi sie frekwencja, i sporo tutaj jakiegos dziwnego marketingu, w stylu "mloda, ladna dj'ka", anizeli czegos wiecej. lazicie na imprezy z ciezkim, smutnym techno?
Opublikowano 17 października 20177 l Najbardziej przehajpowany kawałek ubiegłego roku. Moim skromnym zdaniem.
Opublikowano 17 października 20177 l techno w ogole jest troche przehajpowane, tez moim skromnym zdaniem. w sensie no, sa fajni wykonawcy, z glowy i prywatnych doswiadczen to rzuce Tommy47, DADUB, Killawatt, ale kurde to jest tak powtarzalny gatunek, ze troche szanuje i jednoczesnie mam beke z ludzi, ktorzy potrafia odgadnac tworce jakiegos unreleasa. mlocka. dluzej niz 2-3 godziny nie potrafilbym u(pipi)ac. Edytowane 17 października 20177 l przez Najtmer
Opublikowano 19 października 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=MuQOYwjHSGs http://www.youtube.com/watch?v=ngdwMoYxNVA
Opublikowano 22 października 20177 l ostatnio cos mam rozkminy skad w ogole ta zajawka na techno od 3-4 lat? wiekszosc imprez z lineupem techno nie martwi sie frekwencja, i sporo tutaj jakiegos dziwnego marketingu, w stylu "mloda, ladna dj'ka", anizeli czegos wiecej. lazicie na imprezy z ciezkim, smutnym techno? A nie wiem, ja elektronika mocniej zainteresowalem sie wlasnie 3 lata temu dzieki znajomkowi no i akurat techno siadlo mi najlepiej. Szczegolnie ze jest duzo dobrych imprez w polsce jak moje ukochane audio czy instytut elektroniki. Jak bylem ostatnio w Czechach na beats for love to poznalismy tam ekipe zakochana w D&B i EDM ale jakos mi nie podpasowalo i sie meczylem pod scenami. Chyba za trzezwy bylem zeby to docenic xD Utwor na niedziele
Opublikowano 22 października 20177 l czechy akurat lubia wiksiarskie dnb, >>>> Let It Roll. moj ziomek prowadzi kanal o nazwie Come Meditate DNB na yt/sc, warto sprawdzic, nowa (kilkuletnia juz w sumie, ale stosunkowo wobec calego gatunku) fala brzmienia, ktore daleko wybiega poza "bum_tsy, bumtsy". Edytowane 22 października 20177 l przez Najtmer
Opublikowano 22 października 20177 l Co prawda siedze w trochę innym klimacie niż to co tutaj postujecie ale też zauważyłem, że elektronika ma teraz jakiś lepszy okres. Działam w jednej z ekip (Gabbertime) organizujących imprezy hardcore techno i idzie to zdecydowanie lepiej niż się spodziewaliśmy. W moim mieście pełny parkiet ludzi tańczących całą noc hakke do starych gabberów czy nawet terroru był czymś nie do zrealizowania jeszcze kilka lat temu a tak to właśnie w tej chwili wygląda.
Opublikowano 23 października 20177 l 'elektronika' szerokoujmujac ma sie dobrze od 10 lat, jednak mi chodzilo o stricte techno temat, czyli to co wrzucil teddy. imho jest to moda, bo widuje na imprezach techno nie tylko ludzi pasujacych do tematu, a i bardzo sporo swiezych glow, wrecz malolatow. siedza oni glownie z 2-3 godzinki i czmychaja do chaty w momencie kiedy impreza rozkreca sie na maxa. jesli ktos ma nazajutrz do pracy, to tym bardziej pokazuje to, ze ktos musi sie przyjsc pokazac na imprezie techno. jesli chodzi o jakies festiwale to wiadomo ze atmosfera jest zawsze inna, niezaleznie od gatunku. mowie tutaj o tendencjach w normalne soboty, w klubach. a co do gabberow, to po polsce kursuje cykl Wixapol, w Poznaniu jest zawsze te 400-500 osob. dla mnie to dziwne szczerze, bo nie kumam tej muzy wlasciwie wcale, i z reguly jej problem polega na tym, ze ludzie ktorzy jej sluchaja chyba wiedza w czym tkwi problem i zawsze omijaja temat co w niej jest za(pipi)iste, czy cos. niby dystans, niby nostalgia, ale no kaman.