Opublikowano 2 września2 wrz Więcej czasu spędziłem w demie dołączanym do PSM niż w pełniaku, którego ledwie liznąłem. Pewnie zagubił się gdzieś w reklamówce Verbatimów ;/ Bądź co bądź, opening dla 11 letniego chłopaczka to było srogie K I N O
Opublikowano 2 września2 wrz Pamiętam jak kumpel dostał pod choinkę MGSa na PC w big boxie. Samo pudło tak potrafiło nakręcić xd Art na przodzie, a z tyłu też arty Shinkawy całego oddziału Foxhound
Opublikowano 2 września2 wrz Pamiętam jak od kumpla pożyczyłem sobie oryginał i na konsoli przechodziłem. W momencie jak trzeba było wziąć numer codec do Meryl z tyłu pudełka, nie ogarnąłem że chodzi o fizyczne pudełko z gry, i się zastanawiałem o jakie pudełko im chodzi XDPierwsze ukończenie rozjebało mi mózg na atomy.
Opublikowano 3 września3 wrz Przekładanie pada do slotu dla drugiego gracza podczas walki z Psycho Mantisem Edytowane 3 września3 wrz przez Resident Debil