Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aktualnie na blacie

Featured Replies

Opublikowano

nie pier.dol o_O

allahy walę do wideo jak i audio.

wrzućcie na jakiś ludzki hosting clamsa.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 198,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

musisz wpisac recznie  [ media ][ /media ] bez spacji

http://www.youtube.com/watch?v=ymh13G8YgQE

poleca ktos jakis fajny secik od Clarka? Essential mix albo show Mary Ann Hobbs?

A propos Clarka to ten filmik przypomniał mi o jednym filmiku, który nakręciłem w ostatnie wakacje przy słuchaniu w pokoju jego muzyki, gdy nagle zobaczyłem karalucha na ziemi. Trzeba przyznać, że fajnie mi się to skomponowało :D

http://youtu.be/X8NJqstAEP0

Opublikowano

ehhehehe dobre, kiedys zrobilem cos podobnego ze zdychajaca mucha na parapecie, ktora tanczyla do Alec Empire'a:D

btw, Alex, jestes w stanie polecic ktoras plytke Clarka? chetnie bym goscia stestowal bo znam go jedynie z epki Ted :)

Opublikowano

Mi najbardziej przypadło do gustu Totems Flare z 2009 roku gdzie mamy grubaśną elektronikę, a na drugim miejscu stawiałbym Iradelphic, w którym następuje drastyczna zmiana klimatu na bardziej melancholijny.

Tych dwóch słuchałem najwięcej, ale z drugiej strony innych nie słuchałem prawie wcale bo piracka zatoka nieco zawodzi w sprawie Clarka więc ciężko dogrzebać się całej dyskografii. Można jeszcze ogarnąć trochę na Spotify, ale to jak kto lubi.

Zrobię paczkę z tego co mam na dysku i wrzucę tutaj (jaki serwer najlepszy teraz?), tylko będzie trochę dubli, bo nie chce mi się bawić w selekcję, no i jak wspomniałem nie mam tego dużo.

Stay tuned!

Edit: albo ogarnij sobie sam te dwie co ci poleciłem bo właśnie zauważyłem, że paczuszka będzie ważyć prawie 1GB więc zanim ja to gdzieś wrzucę z moim netem to już wszyscy będą zarzygani po pasterce xD

Edytowane przez Alex van Cube

Opublikowano

Mi najbardziej przypadło do gustu Totems Flare z 2009 roku gdzie mamy grubaśną elektronikę, a na drugim miejscu stawiałbym Iradelphic, w którym następuje drastyczna zmiana klimatu na bardziej melancholijny.

Tych dwóch słuchałem najwięcej, ale z drugiej strony innych nie słuchałem prawie wcale bo piracka zatoka nieco zawodzi w sprawie Clarka więc ciężko dogrzebać się całej dyskografii. Można jeszcze ogarnąć trochę na Spotify, ale to jak kto lubi.

Zrobię paczkę z tego co mam na dysku i wrzucę tutaj (jaki serwer najlepszy teraz?), tylko będzie trochę dubli, bo nie chce mi się bawić w selekcję, no i jak wspomniałem nie mam tego dużo.

Stay tuned!

Edit: albo ogarnij sobie sam te dwie co ci poleciłem bo właśnie zauważyłem, że paczuszka będzie ważyć prawie 1GB więc zanim ja to gdzieś wrzucę z moim netem to już wszyscy będą zarzygani po pasterce xD

daj na mediafire, to z karaluchem bardzo spoko

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tez ostatnio slucham tnght , oraz justice - phantom ii

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Swietny kawałek, swego czasu zakupiłem nawet   Vinyla :P

Ode mnie to 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opublikowano

aktualnie "na blacie" Unsound: DREAM festiwal  w krakowie. ogien.