Opublikowano 22 stycznia 20214 l Jednak następne wrzucą SNK vs Capcom do neogeo pocket selects. Myślałem że nie będzie bo Capcom ale na szczęście się myliłem. Gra dostała rating na Switcha. Edytowane 22 stycznia 20214 l przez devilbot
Opublikowano 19 lutego 20214 l Grał ktoś online w Garou na PS4? Połączenie jest generalnie takie lipne, czy grają już tylko Brazole?
Opublikowano 20 lutego 20214 l Autor Nikt nie gra w gry SNK online. Chyba, że masz znajomych chętnych na grę. Inaczej nikogo nie znajdziesz.
Opublikowano 20 lutego 20214 l Ostatnio naściągałem bijatyk na niedoścignioną PS4, między innymi GG: Rev 2. W Rev 1 grałem na PS3, w związku z tym mam jeszcze jedną zagwozdkę. Mogę przenieść save z Rev 1 na PS3 do Rev 2 na PS4?
Opublikowano 21 lutego 20214 l Autor Najlepsza gra z tych neo-geo pocketowych konwersji/emulatorów na Switcha. Tony secretów do odblokowania i kupa zabawy dla samotnego gracza.
Opublikowano 2 lipca 20222 l Wszystkie rundy klasycznego pojedynku. Przyznam, ze nigdy calosci nie widzialem a z pelnym kontekstem ta trzecia runda robi jeszcze lepsze wrazenie.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l W opisie jest ze to Super Street Fighter 2 (bez turbo). Przy po wyborze zawodnikow jednak jest turbo i mi tez wyglada na turbo. Ale czemu tylko zawodnik z lewej strony ma pasek supera?
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Ponieważ drugi gracz wklepał kod na starą wersje postaci. W Japonii SSF2T jest znany pod tą właśnie nazwą.
Opublikowano 26 grudnia 20222 l Pienkne. Ta kolekcja SS z neo geo chodzi jeszcze w luckich cenach? Zapomnialem o niej a teraz pewnie juz milion golda.
Opublikowano 26 grudnia 20222 l Autor @Mejm Widzę ostatnią sztukę na Allegro za niecałe 100 zł. Swoją kupiłem już dawno temu za 80 pln.
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l Autor Nowości od SNK zaprezentowane podczas odbywającego się teraz EVO Japan. A tu turniej z EVO w Fatal Fury Special (jest jeszcze KOF98, Garou, SS, KOFXV) Te gry się nie starzeją. Widzieliście kiedyś żeby grali w stare Tekkeny? Wszędzie grają tylko w najnowszego.
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l Port KOFa 13 to mega niespodzianka, Powrót Andy'iego i Joego do Fatal Fury też kozak.
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l Autor Ten KOF 13 najbardziej mnie zaskoczył. Wydanie na Ps4 i Switcha? Głównie dla kolekcjonerów (bierę oba wydania jak pojawią się w fizycznej formie). Ta część jest chyba najbardziej znana z powodu combo triali, w wykonywaniu, których ze względu na skomplikowanie i długość potrzeba niezłej pamięci/mięśniowej a także znajomości KOFowych skrótów.
Opublikowano 4 listopada 20231 r SSF2T z tej skladanki 30th anniversary jest ku.rwa niegrywalny. Nawet regulacja ai nie dziala, tam jest chyba 8 na sztywno. Jeszcze pol biedy na to co komputer odpier.dala ale jego dmg vs nasz to jest juz plucie w twarz (glownie bywalcom salonow swojego czasu). Capcom? Nigdy nie szanowalem.
Opublikowano 18 czerwca 20241 r U mnie ta kolekcja wjedzie na pewno. Prawie wszystkie SF 2D mam w roznych kolekcjach automatowych a tutaj wpada MvC2, Children of the Atom (tutaj po prostu za dzieciaka jarałem sie i stawiam ze dzis pogram pare minut) oraz oczywiscie legalny ROM The Punishera
Opublikowano 18 czerwca 20241 r 2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): U mnie ta kolekcja wjedzie na pewno. Prawie wszystkie SF 2D mam w roznych kolekcjach automatowych a tutaj wpada MvC2, Children of the Atom (tutaj po prostu za dzieciaka jarałem sie i stawiam ze dzis pogram pare minut) oraz oczywiscie legalny ROM The Punishera Zawsze wolałem mutant academy, ale to już nie capcomu.
Opublikowano 18 czerwca 20241 r Autor The Punisher to dla mnie największy hit tej kolekcji. Pierwszy raz grałem w to na koloniach w Szczyrku w takim tradycyjnym barakowozie. Mam do tej gry ogromny sentyment. Biorę tak jak z poprzednimi kolekcjami Capcomu wersje Switch+Ps4. W ogóle po tym gownie MvCI nie sądziłem, że Capcom ma jeszcze licencję a tu taka niespodzianka, że jeszcze Punisher wjechał!!! Dobra analiza Maxa edyta: co następne? CvS? Jojo?