Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

Ale lipa jak można przegrać mistrzostwo wygrywając 17 z 18 rozegranych meczów rundy rewanżowej :|

Wszystko przez to że ogórki podkładaly się dla Barcy :confused:

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 13 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Real nie będzie mistrzem, bo dziura ozonowa i kwaśne deszcze.

Opublikowano

Ale lipa jak można przegrać mistrzostwo wygrywając 17 z 18 rozegranych meczów rundy rewanżowej :|

Nie wiem po co prowokujesz...to samo można powiedzieć o Realu w kilku spotkaniach :) Jeśli Barcelona dopnie swego za tydzień to pozostanie tylko pogratulować i pogodzić się z tym. Koniec świata to to nie będzie :)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie wiem po co prowokujesz...to samo można powiedzieć o Realu w kilku spotkaniach :) Jeśli Barcelona dopnie swego za tydzień to pozostanie tylko pogratulować i pogodzić się z tym. Koniec świata to to nie będzie :)

Wystarczy Ci powtórka z pierwszego meczu z Espanyolem czy mam poszukać czegoś równie perfidnego? :P

Opublikowano

Nie wiem jak chcesz to szukaj :D Tego pierwszego spotkania z Espanyolem nie za bardzo kojarze :P

Opublikowano

no to szukaj a ja ide popatrzec na santos, ktory zaczyna grac na sportklubie.

Opublikowano

Beka z Realu, tyle kasy wydali na transfery, a nic w sezonie nie zdobędą. :ninja:

Za rok powtórka, a już na pewno w 1/8.

Opublikowano

Jak to powiedział Perez ...inwestycja na przyszłość ;) Zresztą liga jest wciąż do wygrania...nawet ten 1 % się liczy :D

Opublikowano

Gdyby tak powiedział przed tym sezonem, że nie nastawiają się teraz na wygraną, bo "to inwestycja na przyszłość", to by go media wyśmiały.

Opublikowano

WIERZĘ, ŻE GEN. FRANCO ŻYJE I MA SIĘ DOBRZE I POMOŻE REALOWI W KUPIENIU SĘDZIEGO DLA VALLADOLIDU!

Opublikowano

Nie wiem jak chcesz to szukaj :D Tego pierwszego spotkania z Espanyolem nie za bardzo kojarze :P

Ten karny za faul z kosmosu ;)

http://www.youtube.com/watch?v=-6MUPDdNQqE

Beka z Realu, tyle kasy wydali na transfery, a nic w sezonie nie zdobędą. :ninja:

A United jak sprzeda Rooneya będzie w przyszłym roku walczyć o 3 miejsce w grupie i o miejsce w LE :D

Opublikowano

Ten karny za faul z kosmosu ;)

http://www.youtube.com/watch?v=-6MUPDdNQqE

A United jak sprzeda Rooneya będzie w przyszłym roku walczyć o 3 miejsce w grupie i o miejsce w LE :D

i podobno Messiego chca kupic za 120 milionow funtow :) a tak na serio to ciekaw jesetem kogo sobie kupia

Opublikowano

i podobno Messiego chca kupic za 120 milionow funtow :) a tak na serio to ciekaw jesetem kogo sobie kupia

Kogoś kupią na pewno za te 80 melonów wzwyż tylko kogo ?

Fabregas bo coś cicho o nim ostatnio :D

Opublikowano

Ribery ? Gdzieś tak ostatnio czytałem, że Benzema już na pewno idzie do ManU, więc będą potrzebować napastnika rezerwowego :D

Opublikowano

Ale mnie wpienia obrona Barcy. Oba gole, to babole (dla rymu) w wykonaniu formacji defensywnej. Barca nie może stracić gola po ładnej akcji przeciwników, tylko po błędach własnych obrońców i to też jest nienaruszalna świętość obowiązująca od zarania dziejów. Gole strzelało trzech ulubieńców z ataku i dobrze by było, gdyby w przyszłym sezonie nadal grali razem (byle nie dla Realu). Jeszcze tylko jeden mecz z cieniasami, ale i tak tradycyjnie mam złe przeczucia. Jeżeli Barca to wygra, to pierwszy raz w historii będzie mi trochę szkoda Realu.

Latem przydałyby się Barce 2-3 wzmocnienia w postaci solidnych wyrobników, bez szaleństw pokroju Fabregas, które nowej jakości nie zapewnią a prędzej narobią kłopotów. Nowa gwiazda w teamie, pod którą pasuje ustawić zespół, to nie w stylu Katalońskiego klubu, co widać po Zlatanie, który długo się aklimatyzuje i ma problem z tym, że wszyscy nie grają pod niego. Licze na zmiennika dla Daniego, solidnego środkowego obrońcę (chyba, że ukraińcowi podbiją statystyki...) i niezłego skrzydłowego. Wierzę, że Zlatan w końcu zacznie pokazywać, że jest lepszy niż był Samuel, a jak nie, to młodych, zdolnych i z ambicjami w szkółce Barcelona zawsze znajdzie.

Opublikowano

Ribery ? Gdzieś tak ostatnio czytałem, że Benzema już na pewno idzie do ManU, więc będą potrzebować napastnika rezerwowego :D

Ribery nie odejdzie z Bayernu,Real go nie chce przez aferę z prostytutką.

Opublikowano

A ja myślałem, że go nie chcą bo jest brzydki :pinch:

No i co z tego? Wizeruknu Realu nie popsuje, bardziej się nie da, więc to raczej nie o to chodzi.

Opublikowano

Prędzej odejdzie Higuain niż Benzema. Chyba, że jako wypożyczenie Benzema pójdzie.

Opublikowano

higuin nawet jakby strzelil 50 bramek na sezon i tak bedzie blisko transferu.

Niestety zostal kupiony przez Calderona a to duzy - u pereza....

Opublikowano

Higuain to ten piłkarz co ma w meczu pięć 100% sytuacji podbramkowych i wykorzystuje tylko jedną?