Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano
Rio Ferdinand, stoper Manchesteru United, pojawił się wczoraj na Santiago Bernabéu, żeby obejrzeć na żywo starcie Królewskich z Racingiem Santander. Obrońca wykorzystał wolny weekend, na który pozwolił swoim graczom Alex Ferguson - United odpadli wcześniej z FA Cup, którego mecze rozgrywane są na Wyspach w tym tygodniu. Anglicy komentują tę informację również z powodu ostatnich problemów Darrena Fletchera z dostaniem się na rewanżowy mecz między Barceloną a Realem w ramach Pucharu Króla. Czerwone Diabły poprosiły oficjalnie Blaugranę o dwie wejściówki dla swojego kapitana, który koniecznie chciał obejrzeć na żywo Iniestę. Barcelona odmówiła, ale Fletcher zdecydował się ostatecznie zapłacić 240 euro za bilety i pojawił się na Camp Nou.

W czasie meczu Ferdinand dodał wpis na swoim koncie na Twitterze: "Na meczu Realu Madryt! Co za stadion... Nie doceniasz tak naprawdę stadionu, kiedy na nim grasz. CR7 już z jedną bramką!

Widac kto tu przyjezdza obejrzec prawdziwą piłkę.

Swoją drogą Barcelonie wyszła słoma z butów :)

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 13 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Barcelona opatentuje tracenie bramek z dupy

edit. na spółkę z Valencią

edit. To była piękna akcja 2-1, a właśnie Sanchez z(pipi)ał setkę

edit3. omatko, ale akcja, szkoda, że poprzeczka była :*(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

A miało być tak pięknie :(

Opublikowano

Chyba trochę poddenerwowana Barcelona tą stratą gola.

Już z 5-1 mogłoby być :)

Że Fabregas tego nie strzelił o.O

Edytowane przez Ader

Opublikowano

No przecież jest.

Nie jest, fanie Barcelony ;/

[chciałem wrzucić tutaj Twoją fotę ze strojem na ścianie ale się powstrzymałem XD ]

Opublikowano

Ciekawe czy Barcelona po przerwie nie będzie żałować swojego braku skuteczności, ale to co cieszy, że widziałem w pierwszej połowie Blaugranę grającą na 40% swoich możliwości.

Opublikowano

Ciekawe czy Barcelona po przerwie nie będzie żałować swojego braku skuteczności, ale to co cieszy, że widziałem w pierwszej połowie Blaugranę grającą na 40% swoich możliwości.

Kiedy było sto?

Opublikowano

Kiedy było sto?

w finale LM przeciwko United ;D

Opublikowano

Z United było tak z 40% do momentu uzyskania bezpiecznej przewagi, później gdzieś z 10%.

100% to nie wiem, czy było... Kibice mają to do siebie, że są wiecznie niezadowoleni i przekonani, że gdyby się kutasy bardziej starały, to by każdy mecz wygrywali 10-0.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

FC Basel to bardzo dobry klub.

Opublikowano

cyfraplusonline-logo-new.png

Wystąpił nieoczekiwany błąd. Proszę spróbować później.

To se (pipi)a pooglądałem. Dziękuję Ci C+ ;/

Opublikowano

(pipi)any Alves :/

Opublikowano

Oj zemszczą się te niewykorzystane sytuacje.

Obym się mylił.

W końcu 3-1.

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Valencia gra jak pi'zdy, Cristian Tello robi z nimi co chce. Poprzedni ligowy mecz tych ekip był fantastyczny, dzisiaj średnio. Kto to oglądał zamiast PSG-Montpellier ten papa.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Tello :rofl2:

Opublikowano

Dryblowanie graczy Valencii idzie mu już tak łatwo, że postanowił przedryblować sam siebie.

Opublikowano

Tello x2 :rofl2:

Takie tam 4 gole Leo w meczu z Valencią...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Tak podsumowując, Iniesta, Fabregas, Sergio wspaniałe zawody. Potwierdziło się też, że Messi jeżeli nie musi robić wszystkiego w ofensywie, to jest absolutnie najlepszym grajkiem na świecie (strzelił 4 gole i gdyby nie partactwo strzeleckie kolegów którzy zrąbali tak na oko z 12 setek, to asyst mógł mieć z 5-6)