Opublikowano 15 stycznia 201510 l Moyes nie dostał 200 mln na transfery tylko odpad po dziadku Fergusonie który zapomniał o jakiejś rotacji w składzie i zrobił się tam dom starców w pewnym momencie . W Evertonie był bogiem i mógł się nigdzie nie ruszać . Szkoda . Edytowane 15 stycznia 201510 l przez malin1976
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Wiadomo, że rudy miał pod górkę, ale są trenerzy, którzy z takimi odpadami mogliby grać coś innego niż "wrzuć na Runeja" (przy podobnych wynikach). Te mecze przypominały komedię i serio była to jedna z zabawniejszych rzeczy jakie widziałem w piłce nożnej na przestrzeni 20 lat.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Dom starców, czy nie, to była drużyna, która zdobyła na luzie mistrzostwo Anglii. Ten "odpad" postawił się Realowi naszpikowanemu gwiazdami, gdzie mieli spore problemy z forsowaniem defensywy, a kto wie, jak by to się skończyło, gdyby nie czerwona kartka. Welbeck ciągle był w pobliżu Alonso, a Jones wyłączył z gry Ronaldo. Sam Mourinho był zaskoczony. Odejście Ronaldo to był spory cios dla tej drużyny głównie w jakości gry, ale to nic w porównaniu z odejściem Fergusona. Obrona Realu xD i Torres na starcie wbija im nóż w plecy. Edytowane 15 stycznia 201510 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 15 stycznia 201510 l O w mordę 81-19 w posiadaniu piłki. I to nie w farsowym stylu podawania piłki na własnej połowie :o
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Real chyba będzie bił rekord we wrzutkach. Atletico ładny autobus. Niech odpadną. No najlepiej grać otwartą piłkę z przewagą 2 goli i nadziewać się na kontry. Oni już swoje zrobili.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Powiedzmy sobie szczerze, że to nie są piłkarze, którzy nadają się do grania tiki-taki. To jest najbiedniejszy mistrz z trzech najsilniejszych lig, nie przepadam za ich futbolem, ale szanuję co robi Simeone od kilku lat. Najlepszy trenejro na świecie.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Ramos w pojędynkę zyebał ten dwumecz Realowi. Bezsensowny karny w pierwszym meczu jak i beznadziejne podanie przy stracie drugiej bramki dzisiaj. Varane z Pepe powinni wychodzić w następnych meczach, bo to co ostatnio wyprawia Sergio zakrawa o futbolowy kryminał. Edytowane 15 stycznia 201510 l przez MYSZa7
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Ore jest zasłużonym graczem w bataliach Barca-Real. Obecnie na emeryturze, ale był tutaj zanim Real był znowu modny... Przyznaję, mam sentyment.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Nie oglądałem meczu,ale te dwa gole Torresa xD A tak poważnie - zawsze szanowałem
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Czy Krystyna: a) zagrał świetny mecz b) strzelił gola c) udało mu się zdobyć autograf Leo dla syna. Odpowiedź prosimy wysłać na PKS Ostrołęka
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Prędzej został poddany hipnozie. Obie były całkiem ładne, przy drugiej miał trochę szczęścia ale Pepe położył znakomicie. Hipnoza na 100%.