Opublikowano 26 kwietnia26 kwi Świetny meczyk dzisiaj, a jeszcze ta asysta Modricia w samej końcówce a
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi 12 minut temu, Figaro napisał(a):czyżby zmiana na Stegena na karne? to by było dziwne.i sie kurła nie dowiemy
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi Barca mimo osłabienia jak to pięknie wyciągnęła. No nagroda za genialny sezon dla calej drużyny.Ostatnią drużyną z quarduple był Bayern 19/20. Czy Flick (I Lewa) to powtórzą?
Opublikowano 27 kwietnia27 kwi trochę to poyebane, że taki 17-letni yamal mógłby teraz zakończyć karierę i wciąż mieć więcej osiągnięć sportowych niż inni przez całą wieloletnią karierę Edytowane 27 kwietnia27 kwi przez krzysiek923
Opublikowano 28 kwietnia28 kwi Według rzetelnych mediów, i to wszystkim, tym razem to już NAPRAWDĘ przesądzone, że Carlo Ancelotti odejdzie z Realu po sezonie.Długie historie mają się spełnić: Ancelotti obejmie Brazylię, w końcu, po latach prezesa Brazylii mówiącego o tym, a Ancelottiego mówiącego, że nic takiego nie planuje. I Xabi Alonso zapewne zostanie trenerem Realu. Koleś, który zrewolucjonizował Leverkusen, najlepszy trener ever (i przystojyn), teraz w rękach będzie miał najbogatszy klub świata, ale bez ciśnienia.Podobno zmiana ma się dokonać przed Klubowymi Mistrzostwami Świata.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi wojtek to jest gość, niby lewy doskonale sobie radzi w tej barcelonie, ale wojtuś jest tam rok i już zbudował swoją legendę, długo się tam będzie o nim pamiętać
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Rudiger się w końcu doigrał. W pewnym sensie. Dostał karę 6 meczów za agresję na sędziego pod koniec meczu....tyle że wiadomo było już przed decyzją, że Rudiger jest też kontuzjowany na długi czas, chyba już przeszedł operację w tym momencie, więc w praktyce nie ma kary lol. Obie ekipy wydają się tak zmęczone sezonem, a ten mecz był taki na wyniszczenie lol. Barca dzisiaj gra o wszystko z Interem, a dalej musi walczyć w lidze. Real dostał zawieszenie Vazqueza, więc kto na prawej obronie w lidze? Valverde? Ale on się przydaje w pomocy. Klub poinformował też o operacjach Alaby i Mendy'ego. No, co za szpital... Fani w necie jebią Ancelottiego, ale nie wiem, kto odpowiada za to wszystko, może pech. Obaj ci obrońcy niewiele pograli w tym sezonie, ich stan wydaje się przegrany. Mendy przez cały sezon albo nie grał, albo grał i wyglądał nędznie. Alaba - podziwiam, że się w ogóle stara, bo zwykły człowiek z jego kolanem by pewnie się martwił o możliwość chodzenia. Militao też spędził cały sezon kontuzjowany, Carvajal... (wzdryg, ciarki). Real nie ma obrońców, zakończy sezon wystawiając pomocników i młodzików ze składu rezerwowego. Jeden z nich wypalił, bo Raul Asencio dostał ostatnio wysoki kontrakt w pierwszym składzie.A za tydzień w weekend kolejne Gran Derbi. Na szczęście już ostatnie na jakiś czas. Jak Barca przeżyje te 12 dni, to szacun.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Szczęsny zapewne zostanie w Barcelonie. Wygrał rywalizację i ogólnie dość dobrze broni i wszyscy go cenią, a ponadto podchodzi do sprawy na luzie i nadal ciągle się śmieje, że jest na emeryturze. Ciągle mówi o tym, że mu się podoba w Barcelonie bardziej, niż się spodziewał. Nie miał problemu z byciem na ławce. Jest chęć klubu i jest chęć piłkarza, także Deco mówi o tym tak, że sprawa jest raczej dogadana.Co teraz z ter Stegenem, zobaczymy. Flick powiedział, że w LM na pewno będzie grał do końca Szczęsny, ale w lidze "zobaczymy". Barca ma potencjalnie dwóch wystarczająco dobrych bramkarzy i będzie mogła patrzeć, któremu jak idzie, zanim za jakiś czas zainwestuje w młodszego potentata na długi czas, jak 11 lat temu w ter Stegena. Tak myślałem, kogo to mogła by Barcelona chcieć. Jest IMO jeden bramkarz, który jest dość młody, gra piłką i świetnie broni - Dżordże Petrović, ale podejrzewam, że Chelsea go zatrzyma. Drugi przyszedł mi do głowy Lucas Chevalier z Lille - i faktycznie media donoszą, że Barcelona się nim interesuje. Tutaj mają jakiś dylemat. Chevalier na pewno nie pójdzie do innego klubu na ławkę. Ale co, jeśli inny duży klub go zgarnie na lata?
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Chevalierem to PSG było zainteresowane, bo Donnarumma bronił nierówno w trakcie swojej kariery w Paryżu, no ale wczoraj (i ogólnie ostatnio) radził sobie świetnie w kluczowym meczu i zobaczymy jak dociągnie do końca LM, może przedłuży tym jeszcze kredyt zaufania i odłożą poszukiwania.A Petrović na pewno najpierw wróci i przejdzie ostateczny test w Chelsea. W Londynie podobno nikt nie miał zastrzeżeń co do jego umiejętności gry na linii, a do Strasbourga wysłano go jedynie po to, aby ogrywając się potrenował grę nogami i w tym sezonie był za to chwalony. Do Strasbourga ma iść za niego Jorgensen.AFERA w obozie Carlo Ancelottiego i Realu Madryt!Włoch miał PRZYJĄĆ ofertę reprezentacji Brazylii i tym samym DOMAGAĆ SIĘ zapłaty od Realu Madryt za przedwczesne zakończenie współpracy! Florentino Perez NIE ZGODZIŁ SIĘ, twierdząc, że Carletto NIE ZOSTAŁ ZWOLNIONY, a sam chce odejść do BrazyliiCarlo Ancelotti poinformował Canarinhos, że w takim wypadku dołączy do nich po KMŚ, a ci... ZERWALI Z NIM NEGOCJACJE! Carlo Ancelotti został na lodzie...
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Prosze powiedzcie prawde czy to nie fejk o Don Carlo i czy tez naprawdę groza mu 4 lata odsiadki w Hiszpanii za walki podatkowe
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi W Hiszpanii niemal wszyscy po kolei byli skazywani za oszustwa podatkowe CR7, Messi itd. Płacili karę i dostawali "zawiasy".
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Media szaleją z tym Ancelottim. "Marca" w ciągu paru godzin ogłosiła, że Ancelotti dogadał się z Brazylią, i że odrzucił Brazylię lol. Tak samo były newsy o tym, że dostanie kasę za następny rok i teraz że nie. Pojawił się temat Arabii Saudyjskiej... intensywny dzień w życiu Carla, jak widać.Luis Enrique ma wątpliwości co do Donnarummy, nawet wczoraj zapytany na konferencji o niego powiedział tylko "nie no, cała ekipa dobrze zagrała, nie tylko on...", ale raczej nie chodzi o to, jak broni strzały, bo w tym to chyba nadal średnio jest jednak najlepszy na świecie. Na pewno PSG też jest w gronie zainteresowanych Chevalierem, ale kto nie jest. Koleś jest młody, gra piłką, ma za sobą 3 sezony dobrego bronienia, no i teraz dobrze wypadł w LM - nikt inny nie ma wszystkich tych cech naraz.Swoją drogą, kurde, ile razy widzę ter Stegena na ławce, to myślę: hmm, dajcie mi namiary na osobę, która mu robiła przeszczep włosów, i ile to kosztuje. Chyba nigdy nie widziałem przeszczepa z tak bujnym fryzem.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi 19 minut temu, ogqozo napisał(a):Media szaleją z tym Ancelottim. "Marca" w ciągu paru godzin ogłosiła, że Ancelotti dogadał się z Brazylią, i że odrzucił Brazylię lol. Tak samo były newsy o tym, że dostanie kasę za następny rok i teraz że nie. Pojawił się temat Arabii Saudyjskiej... intensywny dzień w życiu Carla, jak widać.Luis Enrique ma wątpliwości co do Donnarummy, nawet wczoraj zapytany na konferencji o niego powiedział tylko "nie no, cała ekipa dobrze zagrała, nie tylko on...", ale raczej nie chodzi o to, jak broni strzały, bo w tym to chyba nadal średnio jest jednak najlepszy na świecie. Na pewno PSG też jest w gronie zainteresowanych Chevalierem, ale kto nie jest. Koleś jest młody, gra piłką, ma za sobą 3 sezony dobrego bronienia, no i teraz dobrze wypadł w LM - nikt inny nie ma wszystkich tych cech naraz.Swoją drogą, kurde, ile razy widzę ter Stegena na ławce, to myślę: hmm, dajcie mi namiary na osobę, która mu robiła przeszczep włosów, i ile to kosztuje. Chyba nigdy nie widziałem przeszczepa z tak bujnym fryzem.Tanio na pewno nie było :)
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Nie mam pojęcia, ale kurde, chciałbym chociaż wiedzieć.Koleś dziś skończył 33 lata, czyli na tym zdjęciu z lewej miał bodaj 27 lat... ale z włosami wygląda znowu młodziej niż ja jak miałem 20.
Opublikowano sobota o 18:435 dni Ale bym chcial zeby Barca dzisiaj wtopila tak z 5:0 na powrot Ter Stegena, jak zajmie miejsce Szczesnego to sie zalamie
Opublikowano niedziela o 12:265 dni Kto się załamie? Szczęsny, który "na emeryturze" rozgrywa świetny sezon w Barcy i pewnie przedłuży kontakt, czy ktoś inny?
Opublikowano niedziela o 18:434 dni No robi furorę Antony w Betisie, dzisiaj zwycięski gol w 91 minucie - i to JAKI gol.