Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bundesliga

Featured Replies

Opublikowano

Klopp się ośmieszył wczoraj, to trzeba przyznać. A mi ten mecz z(pipi)ał kupon :(. To co robi ostatnio Bayern to uczta dla oczu, no i ta bramka Mullera!

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 245,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jakbyście nie zauważyli, przed chwilą wrzuciłem parę cytatów, które ujawniają chronologię waszego toku myślenia.     Początek sezonu: "Bayern to nie jest drużyna jednego sezonu jak Borussia, już mo

Opublikowano

Uwaga, dzisiaj gra Bundesliga. Czemu we wtorek, nie wiem.

Bayern zgniecie Wolfsburg, z kolei Borussia Dortmund postara się uniknąć drugiej porażki w ciągu roku na terenie sensacji sezonu, Eintrachtu. Eintracht, podobnie jak Bayern, niszczy wszystko i ma 12 pkt.

Eintracht dobrze podaje, broni i atakuje. Swoją drogą, jedną z większych gwiazd jest póki co Bastian Oczipka. Fornalik jest chyba z Górnego Śląska, może jego dziadek znał dziadka Oczipki, a polskiej kadrze przydałby się lewy obrońca...

Opublikowano

Borussia ma zbyt wąską kadrę żeby grać co 3 dni i walczyć na wszystkich frontach. Myślę że w pierwszej 4 na koniec sezonu bundesligi będą spokojnie, a w tej chwili postawią wszystko na LM.

Opublikowano

Eintracht nie wybronił tego za dobrze. Odbijanka jak w pinballu i ostatecznie zaliczony gol Piszczkowi.

Bayern już gniecie, po dwóch słupkach trafia w końcu Schweinsteiger, Shaqiri gra w środku i wymiata.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że gra dość dobrze.

Eurosport podawał, że dzisiaj transmisja Bayernu, a puścili BVB.

2-0. Będą dzisiaj spusty nad Piszcziem na Onecie.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Druga połowa jest frantic, frantic, to jest kurde piłka a nie pykamy długie lagi na Lescotta. Nie ma bronienia... tylko momentami w rażący sposób. Lewandowski jak zawsze dostaje od rywali po wszystkim, rękami i nogami, jak w końcu pójdzie do United to poczuje jakby biegał po wacie cukrowej.

Bayern zaś po prostu masakruje, 3-0 to łaska, egzekucja. Shaqiri wreszcie objawił swój talent w bramkowej akcji, w Bayernie musi tak robić by częściej grać.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

ogladalem bvb w telewizorze (ojrosport chu.je, czlowiek kupil paulanery, przygotowal przekaski a tu zonk), a na laptopie bajern.

mecz borussi z eintrachtem bardzo fajny, 6 bramek, radosny futbol. za to kochamy bundeslige. dla mnie wynik akurat idealny ;]

mecz bajernu do jednej bramki i meczaca nieskutecznosc. niby mandzukic jest aktualnie liderem w tabeli strzelcow, ale koles jest tragiczny. dzisiaj poza dwiema bramki (ale nie oszukujmy sie, obie zrobili mu asystenci, szczegolnie shakira - uwielbiam goscia) gral bardzo slabo.

bajern znow rozpoczyna sezon wysmienicie, ciekaw jestem ile to potrwa. ponoc jupp znany jest z tego, ze jego druzyny maja swietne poczatki obu rund, a pod koniec siadaja. rok temu sie sprawdzilo.

Opublikowano

Myślę,że w tym roku ich tępo nie siądzie i będą tak cisnęli z meczu na mecz. Co do Mandzukica to się nie zgadzam, bardzo dobry zawodnik i bardzo dobry transfer. 2 bramki w meczu napastnika to chyba zadowalający wynik. No i wydaje mi się, że jest waleczniejszy od Gomeza.

Jak ktoś bawi się w bukmacherkę to polecam stawiać over 2.5. W Bundeslidze 90% meczów tak się kończy :D

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Bayern nie zrobił nic nowego. Wygrał na luziku... choć na gole musiał poczekać. Świetny mecz Shaqiriego.

Tymczasem Jurgen Klopp posłuchał mojej rady i dał wreszcie odpocząć Lewandowskiemu. Na ataku Schieber i Reus.

Opublikowano

brameczka gustavo elegancka. a bvb wlasnie strzelilo na 2:0. moze bedzie jak z ajntrachtem.

Opublikowano

Lewy na ławce i zaraz świetny wynik. Tak poza tym, ja się pytam kiedy Wolfsburg odważy się zwolnić Magatha, bo póki co tylko się kompromitują z meczu na mecz. Eintracht dalej walczy o mistrza :D

Opublikowano

Błaszyczkowski zszedł z boiska z powodu kontuzji, a teraz jeszcze Piszczek wybijając piłkę wjechał jajami w słupek. W Bundeslidze naszych nie oszczędzają.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Błaszczykowski nie zagra z Schalke, Realem w LM i co najgorsze nie zagra z Anglią.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

najlepszy start w historii bundesligi. 8 zwyciestw, 26 strzelonych goli, 2 stracone.

Opublikowano

Jak włączyłem mecz Freiburg-Dortmund, to odruchowo pomyślałem, że się pomyliłem. Piłka śnieżna. Zawodnicy walczą głównie o to, żeby się nie wywalić - widz o to, by dostrzec, gdzie jest piłka. Tak, zaczął się ten okres w futbolu.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Komiczne spotkanie w Monachium. Leverkusen w zasadzie nie istnieje, raz dorwało piłkę i prowadzi 1-0.

Opublikowano

to ladny prezent na urodzinki mi sprawili. mecz totalnie z du.py no, ale w koncu musieli przegrac.

Opublikowano

Hannover XDDD

Opublikowano

to ladny prezent na urodzinki mi sprawili. mecz totalnie z du.py no, ale w koncu musieli przegrac.

Kur.wa jak mozesz miec w tym samym dniu co ja urodziny :/

Opublikowano

No Hannover dzisiaj to jakieś jaja, a wszystko zaczęło się od wejścia Sobiecha. Trochę szkoda bo podoba mi się gra tej drużyny.