Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przeglądarki internetowe

Featured Replies

Opublikowano

O tych to wiem, ale nie kce takich. Chodzi mi o możliwość zdefiniowania własnych.

• Odpowiedzi 582
  • Wyświetleń 121,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• masz całkowitą słuszność, mimo wszystko Chrome jest nie do wyruchania ;] bajdełej, znów dodano kilkadziesiąt nowych skórek, niby popierdółka, ale dobrze że jest

• xD Na pytanie czy może być w mocniejszym tonie: Szanowny Panie Prezesie, Z przykrością informuję, że z dniem dzisiejszym rezygnuję z pracy w Pańskiej firmie. Nie jest to łatwa decyzja,

• http://www.chromeextensions.org/utilities/chrome-youtube-downloader/

Opublikowano

keyconfig + functions for keyconfig

Opublikowano

O to chodziło. Wielgachne dzięki!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znowu mi sie yhunderbird z(pipi)ał.

Po pierwsze, po wysłaniu maila z załącznkiem okienko na pasku zadan nie znika, trzeba zamknac thundera i dopiero wtedy. wtf

Po drugie, jak wysyłam maila do samego siebie(uzywam takiej metody zeby przesyłac pliki pomiedzy komputerem domowym a szkolnym bo wszystkie serwisy do wysyłania plików są poblokowane) nie dochodzą do klienta, są widoczne na gmailu, nie są widoczne w thunderbirdzie. wtf2

Zaczyna mnie w(pipi)iac ten program ;f

Opublikowano
  • Autor

co zrobic lub co pobrac trzeba aby obrazki ktore w adresie maja zakonczenie pliku graficznego pojawialy sie na stodku ekraniu jak w Operze a nie w rogu? ff 20013

Opublikowano

Jak klikam na jakiś obrazek z galerii na http://www.gamersyde.com/index_en.html to mój ff zmienia wielkość okna, nie jest już zmaksymalizowany i przenosi się np. w lewą dolną stronę pulpitu. da się zrobić żeby to się tak nie robiło? ;/

Opublikowano

Sprawdz: Narzedzia\Opcje\Tresc\Zaawansowane i odznacz Zezwol skryptom na: zmiane rozmiaru lub polozenia otwartych okien.

Oprocz tego warto zainstalowac TMP, bo ma sporo ciekawych opcji odnosnie wyswietlania stron.

Opublikowano
Sprawdz: Narzedzia\Opcje\Tresc\Zaawansowane i odznacz Zezwol skryptom na: zmiane rozmiaru lub polozenia otwartych okien.

Oprocz tego warto zainstalowac TMP, bo ma sporo ciekawych opcji odnosnie wyswietlania stron.

Dzięki, odznaczyłem i jest ok.

Opublikowano

Czy istnieje możliwość aby w Operze bądź FF ustawić czcionki takie jak w Safari? Chodzi mi głównie o japońskie znaki, które na Operze i FF wyglądają wręcz okropnie i są bardzo nieczytelne.

Firefox

ffwj2.jpg

Opera

orjs5.jpg

Safari

sfug3.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem z operą... podczas poplecenia cofnij/wstecz opera wyswietla czasem strone about:blanc. nie mam pojeca czym to moze byc spowodowane [opera 9.27]

spotkal sie ktos z tym?

Opublikowano

@Greah. Safari jest oparte na tym samym silniku, co firefox.

W Safari -> Preferences -> Appearance sprawdź jaką masz czcionkę i ustaw taką samą w Firefoksie i Operze.

Osobiście uwielbiam Tahoma i Verdana.

Safari lubię za mega płynne działanie względem Firefiksa. Głównie widać to przy przewijaniu stron.

Opublikowano

Nie wiem, może za mało RAM-u? Firefox 2 z takimi rozszerzeniami potrafi żreć niesamowite ilości pamięci. Ja mam ten dodatek i nic takiego nie zauważyłem.

Opublikowano

Ja się przerzuciłem na Firefoxa 3 po wydaniu wersji Release Candidate (czyli wersja finalna, o ile nie zostaną wykryte jakieś nowe błędy). Trochę tęsknię za wtyczkami, które w większości nie są jeszcze kompatybilne, ale wzrost szybkości i nowe opcje decydują, że już zostanę przy tym. Świetna sprawa, co chwila widzę nowe przydatne bajerki, z tzw. "awesome bar" na czele.

Kto mniej siedzi w temacie - zapraszam do krótkiego opisu najważniejszych innowacji w "trójce":

http://mozillalinks.org/wp/2008/05/firefox...-1-full-review/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

a na OPERĘ w wersji 9.50 nie trzeba już czekać ;)

szczegóły na stronie opery

Edytowane przez wilku00034

Opublikowano

Hej, mam dziwny problem z Operą.

Dotychczas jechałem na wersji 9.24, lecz dziś zainstalowałem tą nową 9.50.

Stwierdziwszy, że mi sie nie podoba "zdeaktualizowałem" ją z powrotem do 9.24.

I teraz mam problem - za każdym razem, gdy próbuję ją odpalić, muszę czekać jakąś minutę, dwie (jak nie dłużej) zanim ta raczy się otworzyć.

Próbowałem reinstalki, nic to nie dało.

Wiecie może w czym tkwi problem, i jak go usunąć ?

[po 3 dniach]

Dobra, chcąc-nie chcąc, przerzuciłem się na FF.

Wszystko jest fajnie, ale mam jeden problem.

Obrazki na stronach, ładują mi się zdecydowanie za długo.

Wie ktoś co może rozwiązać ten problem ?

/naucz się edytować posty -_- /stona

Opublikowano

Co Ci się w 9.5 nie podoba? Wszystko można przywrócić do 9.2 look-a-like...

Opublikowano

Czy ja wiem ?

Po prostu mnie ten design odrzucił :)

Całe to wyglądało, jakby było robione pod Vistę (wizualnie).

No, ale teraz to nie ma znaczenia, bo mój system odmówił Operze współpracy :P

Stona - Sorry, zapomniałem :nonie:

Opublikowano
Hehe, na chwilę obecną Polska kopie reszcie Europy tyłki, jeśli chodzi o zgłoszenia do downloadu ^^

Zawsze byliśmy najlepsi w klikaniu po ankietach. Nasza narodowa specjalność i wielka duma. Niedługo umieszczą ją obok Małysza i papieża.