Scorp1on 8 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 http://www.wykop.pl/ramka/90800/google-ma-...y-pomocy-chrome Chrome dla ludzie ktory czytaja wp, wchodza na fotke/nk, jakies forum i starczy ale do jakis wiekszych rzeczy to raczej juz tylko FF czy Opera bo bez adblocka, pluginow do pobierana flv,itp trudno zyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Nowa przegladarka wyglada dosc sterylnie co akurat dla mnie jest na plus. Roznica w ladowaniu stron w porownaniu z FF jest widoczna. W sumie moglbym sie na Chrome'a przerzucic ale przyzwyczajenie i rozbudowanie FF (zwlaszcza kontrola ciastek) zdecydowaly, ze zostane przy Lisie (poki co hehe). Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Uzywam Chrome do kilku dni i musze powiedziec ze jest bardzo dobra. Minialistyczny wyglad, fajnie zrobiona strona startowa z najczesciej odwiedzanymi stronami, no i ta szybkosc dzialania - rewelacja. Jedyne do czego moge sie przyczepic to w czasie downloadu jakiegos pliku zamkniecie przegladarki powoduje przerwanie sciagnia. Teraz tylko czekac na pelna wersje no i jakies pluginy, chociaz w FF uzywalem tylko Download Helpera do sciagania filmow z YouTube. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Jezu, jak to zasuwa. W dodatku pożera całe 10 MB pamięci przy włączonych trzech zakładkach (w tym YouTube). Cytuj Odnośnik do komentarza
kedar 0 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Osobiście też bym już siedział tylko na Chrome (mimo że nie blokuje reklam), ale u mnie na laptopie ma problem z przewijaniem stron, tzn nie działa za dobrze przewijanie stron przy pomocy touchpada, w dół jest cholernie czułe (przejadę palcem milimetr i przewija od razu na sam dół), a przewijanie w górę nie działa w ogóle Czekam na pełną wersję, albo chociaż Beta2 gdzie ten błąd może naprawią, wtedy chyba na nią się przesiądę Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Ja zauwazylem jeszcze jeden dosc uciazliwy problem, po najechaniu na link i kliknieciu prawym myszki zeby otworzyc go w nowej karcie Chrome lubi sie troche zaciac, po prostu tak jakby myszka nie reagowala na klik. Mimo wszystko o FF chwilowo zapomnialem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ciekawe czy zastosuja Chrome w pracowaniach szkolnych bo na nowym IE nie da sie siedziec, wole juz miec te 10 okien IE7, ale pewnie nie bo te fitry,itp dzialaja lepiej tylko z IE Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 szukam pluginu do FF ktory by umozliwial przechowywania w nim np. nr kont, danych osobowych, jakis loginow,itp bo nie chce mi sie za kazdym razem wchodzic w plik txt, mialem QuickNote ale nie jest juz aktualizowanie na 3 zle dziala Cytuj Odnośnik do komentarza
Boorak 8 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Zle, tzn.? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 nie zapisuje zmian, a jak zapisze to przwroci sobie defaulta mimo ze dalem inne ustawienia, co prawda dziala ale nie dokonca poprawie i szukam odpowiednika Cytuj Odnośnik do komentarza
Boorak 8 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 U mnie wersja 0.6.0.5 z pbr dziala dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 moze to wina ze mialem 0604, narazie dobrze dziala, o dziwo ze brak wersji 5 na oficialnej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Które pliki z firefoxa musze zachowac zebym miał po formacie historie stron, hasla, cookies, pluginy, zakladki itp.? Nie moge tego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
koniol21 9 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Polecam wtyczkę: http://mozillapl.org/baza_rozszerzen/ustaw..._extension_febe . Można tez skopiować folder %appdata%\Mozilla, ale na dłuższą metę to niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Które pliki z firefoxa musze zachowac zebym miał po formacie historie stron, hasla, cookies, pluginy, zakladki itp.? Nie moge tego znaleźć C:\Documents and Settings\USER\Dane aplikacji\Mozilla Ja biorę cały ten katalog. [ któryś z katalogów przed jest ukryty, więc musisz mieć je widoczne] Później instaluję FF od nowa. raz odpalam. Wyłączam, wchodzę tutaj, wywalam to co jest i wrzucam to co skopiowałem. Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Klon Chrome - http://www.proline.pl/sklep.php?n=klon-chrome-sklep - jeszcze nie testowalem bo chwilowo przesialdem sie na Linuxa ale mysle ze bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
hansatan 0 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Chrome jest ostro zabugowany, na dodatek jest masa exploitów na to ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Ja ostatnio używam Chrome'a do ściągania plików, bo Firefox nie chce ssać. Nie wiem, czemu. Powinienem przeinstalować, ale to zajmuje czas i nudziłoby mi się bez internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 jest jakiś plugin do FF, który robi skrinszot całej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boorak 8 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 screen grab Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 tenks. Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Czy można w Operze zmienić ilość "okienek" na stronie szybkiego wybierania? Jest ich 9, ale na screenie jednego z motywów do opery widziałem 12 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 o! też o to sie dolącze Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 prosze bardzo : 1. Musisz miec już dodaną jakąć zakładke do speed dial 2. W pasku adresu wklep opera:about - tam jest kategoria "ściezki dostępu", zobacz gdzie masz "Preferencje" - u mnie to C:\Documents and Settings\Serge\Dane aplikacji\Opera\Opera\profile\ 3. Wejdź do tego folderu - (pamiętaj, że folder Dane Aplikacji jest ukryty) 4. Zamknij Opere 5. Otwórz plik speeddial.ini i dodaj mu przed wpisem [speed Dial 1] to : [Size] Rows=4 Columns=4 o tak to ma wyglądać : 6. włacz Opere Oczywiście cyferki możesz sobie pozmieniać do woli smacznego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Jest tez ławiejszy sposob. Wchodzisz na Narzędzia/Wygląd/Skorki/Znajdz więcej skorek/New i szukasz takiej, ktora ma wiecej paneli niz 9. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi