Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przeglądarki internetowe

Featured Replies

• Odpowiedzi 582
  • Wyświetleń 121,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• masz całkowitą słuszność, mimo wszystko Chrome jest nie do wyruchania ;] bajdełej, znów dodano kilkadziesiąt nowych skórek, niby popierdółka, ale dobrze że jest

• xD Na pytanie czy może być w mocniejszym tonie: Szanowny Panie Prezesie, Z przykrością informuję, że z dniem dzisiejszym rezygnuję z pracy w Pańskiej firmie. Nie jest to łatwa decyzja,

• http://www.chromeextensions.org/utilities/chrome-youtube-downloader/

Opublikowano

Nowa przegladarka wyglada dosc sterylnie co akurat dla mnie jest na plus. Roznica w ladowaniu stron w porownaniu z FF jest widoczna. W sumie moglbym sie na Chrome'a przerzucic ale przyzwyczajenie i rozbudowanie FF (zwlaszcza kontrola ciastek) zdecydowaly, ze zostane przy Lisie (poki co hehe).

Opublikowano

Uzywam Chrome do kilku dni i musze powiedziec ze jest bardzo dobra. Minialistyczny wyglad, fajnie zrobiona strona startowa z najczesciej odwiedzanymi stronami, no i ta szybkosc dzialania - rewelacja. Jedyne do czego moge sie przyczepic to w czasie downloadu jakiegos pliku zamkniecie przegladarki powoduje przerwanie sciagnia. Teraz tylko czekac na pelna wersje no i jakies pluginy, chociaz w FF uzywalem tylko Download Helpera do sciagania filmow z YouTube.

Opublikowano

Jezu, jak to zasuwa. W dodatku pożera całe 10 MB pamięci przy włączonych trzech zakładkach (w tym YouTube).

Opublikowano

Osobiście też bym już siedział tylko na Chrome (mimo że nie blokuje reklam), ale u mnie na laptopie ma problem z przewijaniem stron, tzn nie działa za dobrze przewijanie stron przy pomocy touchpada, w dół jest cholernie czułe (przejadę palcem milimetr i przewija od razu na sam dół), a przewijanie w górę nie działa w ogóle :/

Czekam na pełną wersję, albo chociaż Beta2 gdzie ten błąd może naprawią, wtedy chyba na nią się przesiądę :)

Opublikowano

Ja zauwazylem jeszcze jeden dosc uciazliwy problem, po najechaniu na link i kliknieciu prawym myszki zeby otworzyc go w nowej karcie Chrome lubi sie troche zaciac, po prostu tak jakby myszka nie reagowala na klik. Mimo wszystko o FF chwilowo zapomnialem.

Opublikowano
  • Autor

ciekawe czy zastosuja Chrome w pracowaniach szkolnych bo na nowym IE nie da sie siedziec, wole juz miec te 10 okien IE7, ale pewnie nie bo te fitry,itp dzialaja lepiej tylko z IE :/

Opublikowano
  • Autor

szukam pluginu do FF ktory by umozliwial przechowywania w nim np. nr kont, danych osobowych, jakis loginow,itp bo nie chce mi sie za kazdym razem wchodzic w plik txt, mialem QuickNote ale nie jest juz aktualizowanie na 3 zle dziala

Opublikowano
  • Autor

nie zapisuje zmian, a jak zapisze to przwroci sobie defaulta mimo ze dalem inne ustawienia, co prawda dziala ale nie dokonca poprawie i szukam odpowiednika

Opublikowano

U mnie wersja 0.6.0.5 z pbr dziala dobrze.

Opublikowano
  • Autor

moze to wina ze mialem 0604, narazie dobrze dziala, o dziwo ze brak wersji 5 na oficialnej stronie

Opublikowano

Które pliki z firefoxa musze zachowac zebym miał po formacie historie stron, hasla, cookies, pluginy, zakladki itp.? Nie moge tego znaleźć

Opublikowano
Które pliki z firefoxa musze zachowac zebym miał po formacie historie stron, hasla, cookies, pluginy, zakladki itp.? Nie moge tego znaleźć

C:\Documents and Settings\USER\Dane aplikacji\Mozilla

Ja biorę cały ten katalog. [ któryś z katalogów przed jest ukryty, więc musisz mieć je widoczne]

Później instaluję FF od nowa. raz odpalam. Wyłączam, wchodzę tutaj, wywalam to co jest i wrzucam to co skopiowałem. Działa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ostatnio używam Chrome'a do ściągania plików, bo Firefox nie chce ssać. Nie wiem, czemu. Powinienem przeinstalować, ale to zajmuje czas i nudziłoby mi się bez internetu.

Opublikowano

Czy można w Operze zmienić ilość "okienek" na stronie szybkiego wybierania? Jest ich 9, ale na screenie jednego z motywów do opery widziałem 12 sztuk :D

Opublikowano

prosze bardzo :

1. Musisz miec już dodaną jakąć zakładke do speed dial

2. W pasku adresu wklep opera:about - tam jest kategoria "ściezki dostępu", zobacz gdzie masz "Preferencje" - u mnie to

C:\Documents and Settings\Serge\Dane aplikacji\Opera\Opera\profile\

3. Wejdź do tego folderu - (pamiętaj, że folder Dane Aplikacji jest ukryty)

4. Zamknij Opere

5. Otwórz plik speeddial.ini i dodaj mu przed wpisem [speed Dial 1] to :

[Size]
Rows=4
Columns=4

o tak to ma wyglądać :

2i9360l.jpg

6. włacz Opere ;)

Oczywiście cyferki możesz sobie pozmieniać do woli ;)

smacznego ;]

Opublikowano

Jest tez ławiejszy sposob. Wchodzisz na Narzędzia/Wygląd/Skorki/Znajdz więcej skorek/New i szukasz takiej, ktora ma wiecej paneli niz 9.