Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 404 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

http://farm4.static.flickr.com/3463/4553740317_285490c919.jpg Nie lato, nie jesień, a zima. GT5 otrzymamy na święta.

Pozdrawiam niedowiarków. Ja jako pierwszy już w styczniu pisałem że na targach prawdopodobnie CES był baner reklamowy że GT5 wyjdzie zimą tylko wtedy nikt oczywiście nie wierzył. Ale i tak coś czuje w kościach że 1 miesiąc przed premierą przełożą premierę na rok 2011 r celem dopieszczenia produktu :teehee:

Opublikowano

polaki899: Nawet w tym temacie ktoś kiedyś wrzucał ulotkę z któryś z targów z zeszłego roku na której PD/Sony pisało, że GT5 wyjdzie pod koniec 2009 roku - wyszło ?

Mnie tylko dziwi to, że srają się z tym 3D z którego skorzysta może ze 2% graczy, a w ostatnim wywiadzie z tym skośnookim była mowa o obcinaniu ficzerów z których skorzystają wszyscy, np. powiedział, że widok z wnętrza auta będzie tylko w samochodach z grupy premium. Gdzie tu logika.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

GT Dalej gotowe w 90% czyli 0 postepu od stycznia.

tak wiec albo nie bedzie premiery w tym roku, albo wydadza ale w przyszlym roku bedzie patch majacy z 10gb

Opublikowano

tak wiec albo nie bedzie premiery w tym roku, albo wydadza ale w przyszlym roku bedzie patch majacy z 10gb

jest nawet gorzej niż piszesz - przecież gra była gotowa rok temu i mogli ją wydać w każdej chwili...

Opublikowano

jest nawet gorzej niż piszesz - przecież gra była gotowa rok temu i mogli ją wydać w każdej chwili...

czyli cofają się :D w czerwcu będzie 85% za 4 lata 0%

Tam w Japonii w PD prześladuje ich klątwa:

161049__grudge_2_l2.jpg

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

YAMAUCHI MUSI ODEJŚĆ!!!!

Opublikowano

Dość dziwne jest to, że grę w Japonii zapowiedzieli ostatecznie na kwiecień - nie wyszła, a ze strony PD jak to się mówi ani dziękuję ani pocałuj mnie w dupę. Ciekawe czemu po prostu jej nie odwołali zamiast przemilczeć sprawy.

Opublikowano

Nikt nie zapowiadał gry na kwiecień w Japonii. To była plotka.

Poczekajmy spokojnie na E3, a jak tam nic na temat gry nie będzie to jadę osobiście do Tokio z prezentem.

Opublikowano

Nikt nie zapowiadał gry na kwiecień w Japonii. To była plotka.

Poczekajmy spokojnie na E3, a jak tam nic na temat gry nie będzie to jadę osobiście do Tokio z prezentem.

Jak chcesz to chętnie się z Tobą wybiorę do siedziby PD, z małym podarkiem :P

Opublikowano

Coraz nowsze obrazki i coraz gorzej to wygląda. Otoczenie średnie imo no i samochody mimo, że piękne to też jakby potraciły trochę detali. Nie wiem w co gra PD

Coraz nowsze obrazki i coraz gorzej to wygląda. Otoczenie średnie imo no i samochody mimo, że piękne to też jakby potraciły trochę detali. Nie wiem w co gra PD

Opublikowano

Trasa na tych dwóch screenach wygląda słabo ale z tymi samochodami to nie wiem o co ci chodzi :blink:

Opublikowano

Trasa wyglada slabo bo to Nordschleife ktore od poczatku wygladalo "tak sobie".

Fury jak zwykle genialne :thumbsup:

Opublikowano

Szkoda tylko, że te fury tak pięknie wyglądają na screenach, a podczas gry wyłażą na nich te paskudne ząbki i cały efekt pryska jak bańka mydlana :confused:

No chyba, że w pełnym GT5 Polyphony ma zamiar zastosować lepszy AA, bo w prologu było z tym kiepsko.

Opublikowano

Furki za(pipi)iste. Otoczenie wygląda jak fototapeta.

Opublikowano

szkoda że trasy i samochody tak się gryzą, jak dwie różne gry.

Opublikowano

to oni pracuja nad ta gra ?? :) moze w ruchu trasy beda sie prezentowac duzo lepiej, zobaczymy...jak dozyjemy

tylko czekac jak zaczna pojawiac sie kawaly nt GT5 :)

Opublikowano
GT5 cars will be smashed to smithereens in Nascar. Featuring up to one bolt.

I can announce the launch date soon.

Pan Kaz

2132414308_view.jpg

Znamy datę premiery. Nastąpi ona w 2099.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Kolejny argument feisara został obalony. Chodzi mi o namioty m.in. No, a co do wykonania trasy to nie będę się wypowiadał ;/ PD ładnie daje tyłka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.