Gawlick 7 Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Ja tak jak we wszystkich GT na początek tania i mocna Celica z 93. FR i 276 kucy jak pamiętam Quote Link to comment
Beck 3 Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Ja zrobilem licencje NATIONAL B na braz dostalem Pontiaca Sunfire, sprzedałem VW Lupo za licencje NATIONAL A potem jeździłem tym Pontiac-iem na Beginners race (polecam taki wyścig w którym wiesz że raczej wygrasz) dobiłem do 20k i kupiłem Lancera Evo VII. Ten samochód naprawdę daje radę, jak masz kierownicę to koniecznie skrzynia manualna. Na początku jest trochę ciężko ale jak już się przyzwyczaisz to wyciśniesz z tego auta naprawdę wiele. Quote Link to comment
FLooK 1 Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Albo zrob transfer z GT3 lub Prologue Quote Link to comment
PiotrB 9 Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Albo zrob transfer z GT3 lub Prologue 1) Save z GT3 daje 100 tys. Cr. 2) Save z GT4:P daje nam od razu zaliczone licencje B i A na brąz. Quote Link to comment
FLooK 1 Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 A gdyby zachcialo Ci sie w GT3 to zalatw GT Concept - 10.000.000 cr.+ ;] Quote Link to comment
Minishcap 0 Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 gram w gt4 wersje ntsc ale chcialbym zamienic teraz na wersje pal i teraz pytanko czy save z ntsc bedzie dzialal na pal? Quote Link to comment
FLooK 1 Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 (edited) gram w gt4 wersje ntsc ale chcialbym zamienic teraz na wersje pal i teraz pytanko czy save z ntsc bedzie dzialal na pal? Save z NTSC nie działa z PAlową grą i odwrotnie. Czemu chcesz wymienić przecie NTSC jest lepsza? Progresive Scan i wjększe poczucie prędkości. Piotr szybszy Edited March 31, 2008 by FLooK Quote Link to comment
Minishcap 0 Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 pare nowych samochodow ale jesli nie dziala to troche lipa bo mam sporo zlotych medali zrobionych w licencjach nad ktorymi bylo troche meczarni Quote Link to comment
raven_raven 12012 Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Dla 23 samochodów nie warto, uwierz . Masz Progressive Scan, tego zazdrościły miliony europejczyków, a ty marudzisz... Quote Link to comment
Minishcap 0 Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 az 23 samochody hm ja slyszalem o 10 moze masz liste tych 23 samochodow zwazywszy na to ze licencja A i B pokryta cala zlotem PAL sobie odpuszcze Quote Link to comment
Guest mate5 Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 1. Jaki wpływ na jazdę mają rożne typy opon? 2. Co zmienia włączone TSM i ASM? Może da ktoś linka do poradnika gdzie będa wytłumaczone takie kwestie, może być po ang. Quote Link to comment
nightrunner 5 Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 1. Jaki wpływ na jazdę mają rożne typy opon? 2. Co zmienia włączone TSM i ASM? Może da ktoś linka do poradnika gdzie będa wytłumaczone takie kwestie, może być po ang. Im "miększe" opony tym lepsza przyczepność kosztem ich trwałości. Najlepiej załóż sobie najpierw opony z serii N, a później z serii R - od razu zobaczysz jak wpływ mają opony TSM i ASM to systemy kontroli trakcji i antypoślizgowe kół. Włączając je, auto jest duużo bardziej łagodne w prowadzeniu, ale niestety kosztem osiągów. Po prostu bez systemów można uzyskać lepsze czasy, choć wiadomo, wtedy trzeba bardziej uważać w trakcie jazdy) Co do poradnika to wejdź sobie na www.gtplanet.net - na pewno coś sobie tam znajdziesz. Quote Link to comment
MaiorZero 1400 Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Tutaj znajdziesz podstawowe informacje http://www.gamefaqs.com/console/ps3/game/942026.html Quote Link to comment
CELL7777 1 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 mam problem z zaliczeniem --A-Spec Expert-Dream Car Championship --A-Spec Extreme-like the wind jakie auto najlepiej kupic zeby wygrac bez problemu.... thx Quote Link to comment
CELL7777 1 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 dopusci mnie do wyscigu ?? którą?? roznia sie cena ktora wystarczy ??? Quote Link to comment
vip77 221 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 zwykla w wersji standartowej. byla ostatnio do kupienia w tym specjalnym salonie kolekcjonerskim czy jakos tak to sie nazywa. bolidem ferrari '10 nie mozna brac udzial w zawodach tym starszym nie wiem ale pewnie tez nie wpusci Quote Link to comment
winner 183 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 zwykla w wersji standartowej. byla ostatnio do kupienia w tym specjalnym salonie kolekcjonerskim czy jakos tak to sie nazywa. bolidem ferrari '10 nie mozna brac udzial w zawodach tym starszym nie wiem ale pewnie tez nie wpusci Też nie można. One są tylko do próby czasowej. Quote Link to comment
CELL7777 1 Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 zwykla w wersji standartowej. byla ostatnio do kupienia w tym specjalnym salonie kolekcjonerskim czy jakos tak to sie nazywa. bolidem ferrari '10 nie mozna brac udzial w zawodach tym starszym nie wiem ale pewnie tez nie wpusci Też nie można. One są tylko do próby czasowej. to co mam zakupic ma na to 9 mln ??? Quote Link to comment
Guest Grzegosz Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Formula Gran Turismo - ok. 4,8 mln Cr. Quote Link to comment
krupek 15434 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Mam pytanie odnośnie płatnych DLC. Jeśli zakupię DLC z samochodami to gdzie one są dostępne? W trybie kariery do kupienia i w arcade od razu ? Quote Link to comment
winner 183 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Dostajesz je jako karty podarunkowe w GT Mode, a w Arcade są do wyboru. Musisz je tylko wcześniej "zainstalować" w grze w specjalnej zakładce w mainie. 1 Quote Link to comment
Hal Emmerich 253 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Nie, nic nie trzeba kupować. Po nabyciu DLC dostaniesz kupony do zrealizowania w GTLife, takie same, jakie dostaje się po wygranych wyścigach. Po ich zrealizowaniu u Dostawcy samochodów, auta po prostu pojawią się w garażu. Potem możesz sobie ewentualnie dokupić kopie samochodów z DLC w salonach poszczególnych marek. A w arcade dostępne będą bodajże wtedy, kiedy dodasz je do "Ulubionych" w trybie GTLife. 1 Quote Link to comment
Recommended Posts