Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

seria Gran Turismo - FAQ

Featured Replies

Opublikowano

Ja tak jak we wszystkich GT na początek tania i mocna Celica z 93. FR i 276 kucy jak pamiętam :(

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 18,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dostajesz je jako karty podarunkowe w GT Mode, a w Arcade są do wyboru. Musisz je tylko wcześniej "zainstalować" w grze w specjalnej zakładce w mainie.

• Hal Emmerich
    Hal Emmerich

Nie, nic nie trzeba kupować. Po nabyciu DLC dostaniesz kupony do zrealizowania w GTLife, takie same, jakie dostaje się po wygranych wyścigach. Po ich zrealizowaniu u Dostawcy samochodów, auta po prost

Opublikowano

Ja zrobilem licencje NATIONAL B na braz ;) dostalem Pontiaca Sunfire, sprzedałem VW Lupo za licencje NATIONAL A potem jeździłem tym Pontiac-iem na Beginners race (polecam taki wyścig w którym wiesz że raczej wygrasz) dobiłem do 20k i kupiłem Lancera Evo VII. Ten samochód naprawdę daje radę, jak masz kierownicę to koniecznie skrzynia manualna. Na początku jest trochę ciężko ale jak już się przyzwyczaisz to wyciśniesz z tego auta naprawdę wiele.

Opublikowano
Albo zrob transfer z GT3 lub Prologue

1) Save z GT3 daje 100 tys. Cr.

2) Save z GT4:P daje nam od razu zaliczone licencje B i A na brąz.

Opublikowano

A gdyby zachcialo Ci sie w GT3 to zalatw GT Concept - 10.000.000 cr.+ ;]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

gram w gt4 wersje ntsc ale chcialbym zamienic teraz na wersje pal i teraz pytanko czy save z ntsc bedzie dzialal na pal?

Opublikowano
gram w gt4 wersje ntsc ale chcialbym zamienic teraz na wersje pal i teraz pytanko czy save z ntsc bedzie dzialal na pal?

Save z NTSC nie działa z PAlową grą i odwrotnie.

Czemu chcesz wymienić przecie NTSC jest lepsza? Progresive Scan i wjększe poczucie prędkości.

Piotr szybszy ^^

Edytowane przez FLooK

Opublikowano

pare nowych samochodow :P

ale jesli nie dziala to troche lipa bo mam sporo zlotych medali zrobionych w licencjach nad ktorymi bylo troche meczarni :)

Opublikowano

az 23 samochody hm ja slyszalem o 10 moze masz liste tych 23 samochodow

zwazywszy na to ze licencja A i B pokryta cala zlotem PAL sobie odpuszcze ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

1. Jaki wpływ na jazdę mają rożne typy opon?

2. Co zmienia włączone TSM i ASM?

Może da ktoś linka do poradnika gdzie będa wytłumaczone takie kwestie, może być po ang.

Opublikowano

1. Jaki wpływ na jazdę mają rożne typy opon?

2. Co zmienia włączone TSM i ASM?

Może da ktoś linka do poradnika gdzie będa wytłumaczone takie kwestie, może być po ang.

Im "miększe" opony tym lepsza przyczepność kosztem ich trwałości. Najlepiej załóż sobie najpierw opony z serii N, a później z serii R - od razu zobaczysz jak wpływ mają opony ;)

TSM i ASM to systemy kontroli trakcji i antypoślizgowe kół. Włączając je, auto jest duużo bardziej łagodne w prowadzeniu, ale niestety kosztem osiągów. Po prostu bez systemów można uzyskać lepsze czasy, choć wiadomo, wtedy trzeba bardziej uważać w trakcie jazdy)

Co do poradnika to wejdź sobie na www.gtplanet.net - na pewno coś sobie tam znajdziesz.

Opublikowano

dzięki ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

mam problem z zaliczeniem

--A-Spec Expert-Dream Car Championship

--A-Spec Extreme-like the wind

jakie auto najlepiej kupic zeby wygrac bez problemu....

thx

Opublikowano

zwykla w wersji standartowej. byla ostatnio do kupienia w tym specjalnym salonie kolekcjonerskim czy jakos tak to sie nazywa. bolidem ferrari '10 nie mozna brac udzial w zawodach tym starszym nie wiem ale pewnie tez nie wpusci

Opublikowano

zwykla w wersji standartowej. byla ostatnio do kupienia w tym specjalnym salonie kolekcjonerskim czy jakos tak to sie nazywa. bolidem ferrari '10 nie mozna brac udzial w zawodach tym starszym nie wiem ale pewnie tez nie wpusci

Też nie można. One są tylko do próby czasowej.

Opublikowano

Też nie można. One są tylko do próby czasowej.

to co mam zakupic ma na to 9 mln ???

Opublikowano

Formula Gran Turismo - ok. 4,8 mln Cr.

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie płatnych DLC. Jeśli zakupię DLC z samochodami to gdzie one są dostępne? W trybie kariery do kupienia i w arcade od razu ? :)

Opublikowano

Dostajesz je jako karty podarunkowe w GT Mode, a w Arcade są do wyboru. Musisz je tylko wcześniej "zainstalować" w grze w specjalnej zakładce w mainie.

Opublikowano

Nie, nic nie trzeba kupować. Po nabyciu DLC dostaniesz kupony do zrealizowania w GTLife, takie same, jakie dostaje się po wygranych wyścigach. Po ich zrealizowaniu u Dostawcy samochodów, auta po prostu pojawią się w garażu.

Potem możesz sobie ewentualnie dokupić kopie samochodów z DLC w salonach poszczególnych marek.

A w arcade dostępne będą bodajże wtedy, kiedy dodasz je do "Ulubionych" w trybie GTLife.