Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dla poczatkujacych, nie wiesz czegos? Wejdz tu.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Chyba w latach 90', bo 10 lat wcześniej wydali Pac-Mana ;)

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 165
  • Wyświetleń 102,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klepałem kiedyś te combosy. Piękne czasy.         

• Tutaj masz wszystko opisane:   http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=13   Szukałem na backdash.pl ale znaleźć nie mogłem.

Opublikowano

Tej, kto mi powie jak mam zdobyc shihana - mam 7th dan i za wszystkie fajty teraz daje mi 0. lalem juz i wyzszych ranga, slabszych, a nawet sprawdzilem sobie z innym 7th dan i dalej 0 punktow - juz mnie nerwy biora;]

Opublikowano

Wystarczy troche cierpliwosci i ciagle walki z lepszymi od sibie ranga ?

Opublikowano

nie

zawsze skutkuje okolo 5 walk z ranga rowna lub o 1 wyzsza od aktualnie posiadanej

Opublikowano

Można walczyć najwięcej o 3 rangi wyżej tak mi sie zdaje bo tam zdobywa się Tekken points poprawcie mnie jak cie myle trzeba zdobyć 3 TKP żeby podnieść range jak się walczy z rangą równą sobie to 1-TKP wyszą o 1 to 0,75 o 2 to 0,50% a o 3 0,25 jakoś tak to leciało to zaczyna sie od zdobycia 1Dana w zwysz

Opublikowano
  • Autor

Leo to chłop czy baba?

Zapomniałem, poważnie.

Edytowane przez Di

Opublikowano
  • Autor

Thx ;]

Kolejne pytanie:

Czy różnica między graniem w DR-a NTSC na telewizorze CRT a PAL-em przez HDMI (upscale'owanie i gra przechodzi do 60Hz) jest duża? Grałem u Cambiona kilka razy tak i różnica jest bardzo mała, ale nie wiem, na ile przeszkadza ona ludziom o lepszym "czuciu" niż ja i grającym bardziej technicznie.

Opublikowano

Różnica leciutka jest, ale wystarczy z 5 walk i jest git :good: . Mówie to jako osoba o lepszym czuciu i grająca bardzo technicznie :] :] :]

Opublikowano
  • Autor
Mówie to jako osoba o lepszym czuciu i grająca bardzo technicznie :] :] :]

No ja wiem, techniczne tackle są lepsze od technicznego Dragon Taila 8)

Opublikowano

Czy to prawda, że w tekkenie 5/DR komentatorowi zdarza się powiedzieć czasem w trakcie walki słowo "perfect", w innej sytuacji niż wygranie przez jednego zawodnika rundy bez utraty energii? Jakkolwiek głupio by to pytanie nie brzmiało, prosze o odpowiedź ;p Żeby nie było, ja wiem że komentator czasem powie sobie perfect w czasie trwania rundy, ale potrzebuję potwierdzenia.

Jakby ktoś przy okazji wiedział, od czego to zależy, to też prosze o napisanie ;]

Edytowane przez Snake.

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem, bo rzadko kiedy robię Perfecty albo takowy daję sobie zrobić.

Be pro, adjust to your opponent.

Opublikowano
xDDD

Myślałem ze ci to przejdzie jak się wyśpisz ;d.

Nie przeszło mi, bo nie bede tolerował tego, że dwaj debile, pewnie obaj głusi, nabijają sie ze mnie z tego powodu że mówie prawde oO Wydawało mi sie to tak oczywiste, że każdy o tym wie (bo po prostu usłyszał w czasie gry, swojej lub kogoś innego) że aż musiałem napisać o tym na forum.

Edytowane przez Snake.

Opublikowano
  • Autor

Może przerzuć się na grę, w której nie ma komentatora?

Opublikowano
hehehe jednak mu nie przeszlo xD, anyway nagraj Sneju tego perfecta ;P

Ale po co mam tobie w taki sposób udowadniać coś tak oczywistego, co w dodatku nie ma żadnego znaczenia w grze? Po prostu zapytałem tutaj, jeśli nie dostane potwierdzenia (choćby jednego) to zwątpie w gatunek ludzki. (pipi) że pewnie teraz 90% osób napisze złośliwie, że nic takiego nigdy nie słyszała.

Opublikowano

Niech to ktos potwierdzi bo wlasnie to obejrzalem.... i chyba gluchy jestem bo nie slysze tego :|

Opublikowano

Ja tam nie słyszę perfecta, słyszę za to hmm... beknięcie xDD.

Napisz do namko zapytanie czy to jest perfect czy bardziej losowy jakiś efekt dźwiękowy;D.

Opublikowano

(pipi) audiofil się znalazł , odstaw te psychotropy chłopcze , już wystarczajaco się ośmieszyłeś :rotfl:

Opublikowano

Internet jest zabawny.

@Ozzy - zamknij morde, dziwie sie że masz dopiero 40%, imo już dawno nie powinno cie być na tym forum.

@Pitrex, Liber - wiem chłopaki, że chcecie sie na mnie odgryźć za to jaki wpier.dol wczoraj obaj dostaliście, ale już dajcie sobie spokój.

Opublikowano

a tam w(pipi) ;pp powiem to samo co ty powiedziales jak ja wygrywalem...."to ze wygrales o pare punktow (6 walk dokladnie) to nic nie znaczy" ja codziennie nie trenuje ale w maju przed berlinem chetnie cie jeszcze spiore ^^ jedyna moja porazka to z Liberem byla....w streeta ;d;d;d;d;d;d

Opublikowano
  • Autor

Ja też nic tam nie słyszę, choć myłem uszy. Poważnie.

Opublikowano

Chyba za dużo piliście na granku i teraz se śmiechawe macie, że ktoś Wam odpisuje:)