tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 assessine dawaj też na koncerciwo razem się twoimi znajomkami zajmiemy. ja będę z kamerką bo i tak jestem na wywiad z billem ustawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) No gangesy troche mnie przekonuja bo ich psychofansko kocham. Z reszta glupio jakbys spotkal moich e-kolegow szybciej niz ja. Wiec chyba tak Edytowane 31 Marca 2013 przez assassine Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) super. jeszcze cisne lukasza przez peemki na twitterze . swoją drogą to smutne jak muszę słuchać takich rzeczy kiedy przyjeżdża legenda rapu z brooklynu i mój idol. a już kilka osób przekonało się przez kękę czy innego 2tego... Edytowane 31 Marca 2013 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) No na illa to wiadomo ale nie wiem czy znasz Gangesow ale mnie zdobyli Edytowane 31 Marca 2013 przez assassine Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 paweł wu może być, nawet jakiś klip jego one-shot kiedyś wrzucałem. lukasz tego nie czyta - to ten wielki nieobecny forumowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) To do koncertu. A jakis before jest grany? Edytowane 31 Marca 2013 przez assassine Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 i before i after. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ok zgadamy sie standartowo mailowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 teka pie,rdolisz, po prostu fajny saport kenkena juz widzialem zreszta lajw takze yebac Mozliwe jednak ze zaszczyce swa obecnoscia ten zacny iwent, jak nie bede pil duzo to bedzie si <OK> Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) W OGÓLE KTO (pipi) NA DOPE D.O.D. W MAJU ! ! ! kraków i warszawa. Edytowane 31 Marca 2013 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) tłusty mnie tylko intererere. ty bronksie wpadasz? KAEN KUR.WA. no, ale może przez to może skusi się więcej młodych koleżanek w dresach prosto-elegancko xD. z chęcia bym wbił, bo jednak bill to pozycja obowiązkowa, niestety brak siana na takie wycieczki, jakby jeszcze w wawie był to może bym się skusił bo blisko Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 EL-P NA KEMPIE!!! Apollo Brown i Oddisee również. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Idzie ktos jutro w wwa na Bisza ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Grubo bylo - tyle tylko ze bylo w (pipi) jakiejs gimberni. A potem jeszcze after - ja pier.dole co za ku.rwa impreza. Totalny rozp.ierdol. Co za noc. Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 farmer oficjalnie przestajesz być moim e-chłopakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 sorry ziomus,z koncertem billa wygralo wii z dwoma zestawami kontrolerow chu,jowo ze na dzien przed Ci napisalem, ale NIE MIEJ ZALU ZIOM JAK KOCHA TO WROCI CZY COS Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Najbardziej rozje.bał oczywiście KęKę, no ale to było wiadomo od początku. Zbrodnią było, że miał tak mało czasu. Największą niespodzianką okazało się Crossing Over Junkies, którzy studyjnie dają jakieś smęty, ale na żywo mają mega energię. Szkoda 2stego, wiara się rozkręciła dopiero pod sam koniec. Medium, jak pisałem wcześniej, zupełnie tam nie pasował, choć oczywiście i tak dał świetny występ. KaeN i, przede wszystkim, Projekt Ganges to była strata czasu. Gangesi na żywo są beznadziejni i lepiej niech po prostu nie wychodzą ze studia. No i na koniec William. Trochę głupia sprawa, że typ na własnym koncercie jest hypemanem... BO JEST KUR.WA ZA GRUBY I NIE DAJE RADY RAPOWAĆ DŁUŻEJ NIŻ 30 SEKUND. Wiadomo, że był ogień, publika szalała, ale niesmak pozostał. A i info dla wiary, która wątpi w zjazd organizowany przez Tekę. Chłopak jest serio tak w to zaangażowany, że to musi wypalić. Mam wrażenie, że sam będzie jeździł po Polsce i ludzi zwoził : ) Dzięki za towarzystwo. I pozdrawiam też tą małą koleżankę z forumingu (nie pamiętam imienia, Kamila?) - człowiek w takich chwilach uświadamia sobie jaki jest stary. Info koncertowe: w piątek w Poznaniu Bisz z livebandem. Bilety po 25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 w drugiej części, którą kręciłem ze schodów stojąc po prawicy kękę, który hardo wykrzykiwał teksty widać w tłumie podjaranego janola z brodą (bez sztucznego kutasa). są w niej prawidzwe rarytasy. mam też "my uncle" kręcone z tłumu, ale grali tylko jedną zwrotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 23 września Macklemore w WWA. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 cośtam czytałem, że bilety wyprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 102 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 cośtam czytałem, że bilety wyprzedane. Fani Macklemorea' i Ryana Lewisa nie zmieszczą się w warszawskim klubie Palladium. Występ Macklemore'a w Polsce budzi tak duże zainteresowanie, że impreza musi zostać przeniesieona z klubu Palladium do większego obiektu, jakim jest hala Torwar. Organizatorzy polskiego występu tworców "The Heist" informują, że z powodu błyskawicznego wyprzedania wejściówek i licznych próśb fanów koncert zostal przeniesiony. Osoby, które zakupły bilet nie muszą się martwić, ponieważ w dalszym ciągu zachowują one ważność. Do sprzedaży trafiła właśnie kolejna pula wejściówek, które kosztują 110 zł. W dniu koncertu za bilet zapłacić będzie trzeba 120zł. glamrap.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 w takim razie może przyjadę komucha zobaczyć ! ! xD Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 No i teraz beka z wszystkich fanów co to ich na kempie nie było. A no tak, ale wtedy Mack jeszcze nie wydał Hajsta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jak już przy kempie jesteśmy to ktoś z was się wybiera w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 No i teraz beka z wszystkich fanów co to ich na kempie nie było. A no tak, ale wtedy Mack jeszcze nie wydał Hajsta. Ja też się średnio jarałem jego starszymi produkcjami, a 'The Heist' to jedna z lepszych płyt zeszłego roku i słucham jej z przyjemnością. Mogę, czy jestem sezonowcem? @Stunik Ja jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi