Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Manchester też kupił kolejnego samobója. :potter:

Po prostu wszystkie kluby w PL oprócz Chelsea uwielbiają i szanują MU i chcą dla nich jak najlepiej, więc strzelają samobóje. :potter:

Opublikowano

Chelsea z Pucharem Anglii po golu Drogby (z wolnego). Ancelotti podłożył się Interowi bo nie chciał od razu w pierwszym roku w Chelsea zdobyć potrójnej korony. Nie miałby co robić w następnych sezonach.

Opublikowano

A teraz potrójną będzie miał Inter.

Albo Bayern

Bayern walowerem. Interowi udowodnią korupcję na 15 minut przed meczem.

Opublikowano

W sumie to nie temat do tego, ale bardziej na zwycięstwo zasłużył Inter, miał trudniejszych przeciwników (no i w "grupie śmierci" byli z Barceloną). Bayern pokonał jedynie Manchester.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Benitez odszedł z Liverpoolu. Może to i lepiej, przez tyle lat wygrał tylko LM. Za to nigdy nie potrafił nawiązać wyrównanej walki w PL z czołówką. Oby tylko ta decyzja nie pociągnęła za sobą odejścia Gerrarda i Torresa. Przyjdzie nowa osoba i być może zaczną znowu grać na poziomie.

Opublikowano

Benitez odszedł z Liverpoolu. Może to i lepiej, przez tyle lat wygrał tylko LM.

A przed Benitezem, kiedy ostatnio wygrali coś równie znaczącego?

Opublikowano

Przecież Benitez wygrał LM drużyną Houlliera, więc to się nie liczy.

PS.

A przed Benitezem, kiedy ostatnio wygrali coś równie znaczącego?

W 2001 czy tam w 2002 wygrali Puchar UEFA i Super Puchar Europy, więc bez przesady.

Edytowane przez Junkhead

Opublikowano

Benitez stał się w Liverpoolu zwykłym pionkiem, nie miał nawet siły przebicia by ściągnąć nowych piłkarzy. Powinien wymusić kasę na transfery, tym bardziej po sprzedaniu Alonso. Bo taki Ngog to może być zmiennikiem piłkarzy w ekstraklasie co najwyżej.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kurrrrrrrwa! Chelsea wyebała. :confused:

Opublikowano

J.Hernandez....moim zdaniem MANU ma już w jakimś sensie następcę Ronaldo :)

Opublikowano

Ten Meksykanin jest niezły, oby taką formę utrzymał przez resztę sezonu i żeby uniknął kontuzji. Teraz kiedy Rooney jest bez formy, to on wyrasta na najlepszego zawodnika MU. No i Manchester w końcu zrewanżował się Chelsea za dwie porażki w ubiegłym sezonie.

Opublikowano

Ważne, że strzela :potter: Pokochałem go już na MŚ, a teraz moja miłość się tylko pogłębia <gej>

Jestem pewien, że w tym sezonie mistrzostwo PL zdobędzie UNITED. Dobry napastnik i brak kontuzji to to czego było Diabłom trzeba. Zmiażdżą sezon <ok>

Opublikowano

Na pewno bedzie ciekawiej, niz w zeszlym sezonie. Przewiduje jakas spektakularna kleske City, spadek formy Chelsea widac jak na razie bardzo wyraznie, Liverpool raczej bedzie walczyl o LE. Arsenal wielka niewiadoma jak zawsze, jesli kontuzje nie pokrzyzuja sezonu V.Persiemu i Fabregasowi moga powalczyc o mistrza.

BTW Rooney wczoraj wybiegal 10x tyle co przez cały mundial, a Berbatov nawet podawał i biegał :mellow:

Fantasy tez bedzie ciekawe, zwlaszcza kupowanie zawodnikow City to bedzie loteria trafic w tego, co zagra ;)

Juz w pierwszej kolejce szlagier - na Anfield przyjezdza Arsenal.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Nie wiem o co powalczy Arsenal, wiadomo o co walczy Fabregas. Nie jest to gra dla Arsenalu niestety (a raczej stety z mojego punktu widzenia). Nie wiem czy Fabregas bedzie takim profesjonalista jak Krystyna, ktorego uwieziono w Manchesterze sezon temu, a i tak byl najlepszym zawodnikiem...

Opublikowano

no ja tez powalcze w fantasy , :D i nawet jednego zawodnika City mam jako kapitana.

O Fabregasa bym sie nie martwil, zagra swoj normalny poziom czyli jakies 12-15 goli i asyst w sezonie.

Wydaje mi sie ze city bedzie w top4 tego sezonu,

Opublikowano

Lol dobry czas na odejście

Martin O'Neill has resigned as Aston Villa manager just five days before the start of the Premier League season.

<_<

Opublikowano

No nie ma co, full profeska. :whistling: