Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

MU wygrał mecz pucharowy, znowu gola strzelił Meksykanin i znowu pierwsi przegrywali.

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Southampton 1-2 Manchester United

Do przerwy słaba gra, w drugiej połowie znaczna poprawa, choć jak na w miarę rezerwowy skład to straszna lipa. Znowu Giggsy, Chicharito i Nani musieli ratować wynik. Gibson drewno, Anderson bez fajerwerków. No ale zwycięstwo jest <ok>

Opublikowano

Torres to jednak pizda, chciał odejść do Chelsea, ale Liverpool odrzucił jego prośbę.

Nie stać ich na Suareza

Chyba jednak stać, skoro już go kupili.

pardon?

tylko nie to ;(

Opublikowano

Jaki sedzia pedał uznał bramkę dla Evertonu z tak chamskiego spalonego że lol...

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

ale i tak jest sprzedajną szmatą :potter:

No ładnie 3-1, choć po bramce na 2-1 przed oczami miałem czarny scenariusz. Szkoda, ze czelsi i arsenal wygrali, bo byłoby całkiem miło :(

Opublikowano

Dobry sabotaż :potter:

Bramkarza Arsenalu czeka operacja ramienia. Pierwszym golkiperem londyńczyków będzie 21-letni Wojciech Szczęsny.

Fabiański uszkodził ramię na początku stycznia, przed meczem z Manchesterem City. - Rozgrzewałem go i bardzo mocno strzeliłem. Pięknie obronił, ale przy okazji zrobił sobie "kuku". Nie zrobiłem tego specjalnie, wykonywałem swoją robotę. Głupio się z tym czuję - opowiadał Sport.pl Szczęsny.

Klubowi lekarze przez kilka tygodni mieli nadzieję, że obejdzie się bez operacji. - Dziś mówią, że czeka mnie długa przerwa. Zobaczymy, jak będzie - powiedział w środę Fabiański.

Opublikowano

Nie strzelił gola, bo to samobój był. Nie wiem kto przyznał tego gola Suarezowi...

Opublikowano

42 sekunda Walcott 1:0 lol :potter:

2:0 3 minuta lol jebłem.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Ależ wyjeany mecz, kolejny karny ( kolejny z absolutnego dupska ) dla Newcastle i 4:3 :blink: W ogole chora kolejka, Everton:Blackpool 5:3 ( 4 gole Sahy ), Wigan-Blackburn 4:3.

O (pipi)a 4:4 nie wierzę :blink: :blink: :blink:

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Co za mecz!! Newcastle już remisuje 4-4 z Arsenalem po pięknym golu Tiote.

A po 1 połowie chciałem już przerzucić się na inny meczyk...

P.S Jak widać,nie tylko sędziowie w PD są słabi.

Edytowane przez Ader

Opublikowano

No sędziowanie na poziomie, 2 karne z dupska, ale w sumie nieuznana prawidlowa bramka Besta. A wszystko przez debila Diabiego :(

Opublikowano

To jest wielka szansa dla United, żeby pokazać klasę na wyjeździe i przy okazji utrzymać średnią bramek w tej kolejce :thumbsup:

EDIT:

NANI 3' !!!

Edytowane przez Figlarz

Opublikowano

2-1 HT po dwóch bramkach z dupy dla Wolves. Znowu United daje dupy na wyjeździe -,- Mam nadzieję, że w szatni Ferguson zrobi im suszarę i na drugą połowę wejdą megazmotywowani. No i runej niech schodzi szmaciarz. Chcę widzieć Chicharito!

Opublikowano

Wolverhampton nieźli pogromcy. Rozwalić w jednym sezonie Chelsea, Man. City, Liverpool, wreszcie United (także szósty w tabeli Sunderland), i dalej być na ostatnim miejscu - to wyjątkowe osiągnięcie.

Opublikowano

Man Utd przegrało, ale z takim "pościgiem", to kibice Diabłów mogą spać spokojnie. Wilki to taki odpowiednik Herculesa z PD.

Opublikowano

kolejka cudów, niech jeszcze dziś L'pool rozwali Chelsea i już całkiem będą jaja. A United chyba najsłabszy mecz w sezonie zagrali.