Opublikowano 15 stycznia 20178 l wikipedia Daviesa już widzę zupdate'owana tak jak pan jezus powiedział Jeszcze ten Ademola Lookman z 1997 się rozegra i Everton ma zespół na lata Jeszcze ten Ademola Lookman z 1997 się rozegra i Everton ma zespół na lata XDDDDDDD CHYBA SIĘ ROZEGRAL Edytowane 15 stycznia 20178 l przez c0r
Opublikowano 15 stycznia 20178 l boże, Guardiola zaorany, i to jeszcze przez takich gimbusów jak Davies czy Lookman, ale piękne popołudnie A jeszcze Stones upokorzony xD Teraz United niech zgwałci Liverpool z mocarną obroną Milner, Klavan, Lovren, Alexander-Arnold i mogę umierać a o Bravo to szkoda strzępić ryja nawet, nie ma nic na swoje usprawiedliwienie Edytowane 15 stycznia 20178 l przez c0r
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Ale trzeba Guardioli oddać, że przegrywanie mając w drużynie świetnie grającego nogami bramkarza z wielkiej Barcelony, Silvę, KdB, Aguero, najlepszego ŚO La Ligi i angielskiego obrońcę za 50 milionów to większa sztuka niż wygrywanie tym samym składem. #GuardiolaRespect Ale tak serio to zdecydowanie widać że system jaki chce wpoić zupełnie nie pasuje do piłkarzy, taka prawda. Zobaczymy jak zareaguje.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Najgorsze jest to ze Pep ma tylko jeden system. Wszyscy maja grac jak on chce a nie ze sie dostosuje chwilowontaktycznie do posiadanych zawodnikow a potem zmieni
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Lovren, jaki to jest je'bany imbecyl xD jak ktoś nie ma strema to polecam: http://eplstreams.club/e.php?code=RO&pos=154
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Jak dla Guardioli najważniejszą cechą bramkarza jest gra nogami to niech może ktoś mu Kapustkę zaproponuje. Marnuje się chłopak w tym Leicester. Edytowane 15 stycznia 20178 l przez Yakubu
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Ciekawe ile bramek by stracila druzyna z para Stones - Lovren w obornie.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Lovren, jaki to jest je'bany imbecyl xD jak ktoś nie ma strema to polecam: http://eplstreams.club/e.php?code=RO&pos=154 O gurwa sorry XD Wyrównam plusami. Tak mnie dzisiejszy wynik City ucieszył, rąk nie mogę uspokoić.